Çözüldü Uygulama Durdu Hatasi

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
Arkadaslar merhabalar greshian rom kullaniyorum. Normalde hic bir sıkıntım yoktu ama birden bire girdigim çoğu uygulamalarda durduruldu,hatasi aliyorum. Guvenlikten on bellegi temizledim,12.0.4dun guncellemesini yaptim yine ayni yine ayni,uygulamalarda bir sorun yok silip tekrar yukledigimde düzeliyor. Uygulamayi kapatip tekrar actigimda ise yine durduruldu hatasi aliyorum. Twrpden wipe dalvik/cache yaptım sıkıntı yine ayni yine ayni,yardimci olabilirseniz sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesela bu nesine uygulamasini actigimda haldigim hata ekrani

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-03-23-05-27-02-564_com.miui.bugreport.jpg
    Screenshot_2021-03-23-05-27-02-564_com.miui.bugreport.jpg
    713,5 KB · Görüntüleme: 20

veysoz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Mi 6
Konular
7
Şu an herkeste bu sorun var umarım düzelir..

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
Arkadaşlar android system webview uygulamasında genel bir sorun var. Web tabanlı uygulamalarda uygulama durdu hatasına sebep oluyor.

ÇÖZÜMÜ

android system webview uygulamasının güncellemelerini kaldırıp telefonu yeniden başlatmak
Ayarlar> uygulamalar> andorid system webview uygulamasını bulup> depolama verilerini temizle ve guncellemeleri kaldir

maverick34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
Arkadaşlar android system webview uygulamasında genel bir sorun var. Web tabanlı uygulamalarda uygulama durdu hatasına sebep oluyor.

ÇÖZÜMÜ

android system webview uygulamasının güncellemelerini kaldırıp telefonu yeniden başlatmak
Ayarlar> uygulamalar> andorid system webview uygulamasını bulup> depolama verilerini temizle ve guncellemeleri kaldir
Süpersiniz ya kafayı yiyecektim az daha formata gidiyordum gördüm ve durdum webview uygulamasını sıfırladım arkadaşın dediği gibi şimdilik sorun yok

OmarLittle

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şafak
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
0

ÇÖZÜMÜ

sen nasıl bir kralsın

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
Süpersiniz ya kafayı yiyecektim az daha formata gidiyordum gördüm ve durdum webview uygulamasını sıfırladım arkadaşın dediği gibi şimdilik sorun yok
Aman gardasim gece beni mahvetti bu nerdeyse 0layip aosp roma geçiyordum ki boyle bi haber gordum yabanci kaynaktan denedim oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sen nasıl bir kralsın
Ne demek kral isini gorduyse ne mutlu bana

Huysal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi6
Konular
3
Tüm Xiaomi telefonlarda sorun var bazıları çözdü ama bende mi6 android web sistem kapalı görünüyor.
etkinleştir diyorum önbelleği temizliyorum kendisi otomatik devre dışı bırakıyor.
mi 6 da hata devam ediyor maalesef.

Blackman001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Poco X3 Nfc
Konular
1
Dostum ayarlar uygulamaları yönet üç nokta var orada tüm uygulamalar göster var android system webview güncellemeleri kaldır yeniden başlat

Sadhan85

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sadullah
Cihazım
Mi 5
Konular
15
iyide bende güncellemeleri kaldır yok. tüm verileri temizle var işe yaramıyor o. ve uygulama devre dışı. etkinleştir diyorum dekrar devre dışı kalıyor kendi kendine.

Üst Alt