salih.qq kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım K40 gamın ses sorunu

K40 gaming cihazimla telefon görüşmesi yaparken sıkıntı yok ama whatsapdan veya herhangi bir uygulamadan görüntü konuşma yaparken ya sesim gitmiyor, yada kesik kesik gidiyor. Çin romu kullandım yine aynı India rom kullandim yine aynı hangi parça değişmeli anlamadım. Üst mikron diyor bazi...
  2. S

Yardım K40 gaming NFC yok

K40 gaming mecbur India rom kullanmaktayım kimlik taratma kart okutma için mecbur NFC lazım oluyor India Roma rootla NFC eklenebilir mi cihazın NFC özelliği var ama India romda aktif olmuyor cihazın global romuda yok malesef yardımcı olabilecek varmı ?
  3. S

Yardım Redmi note 11 spes bl lock mi hesap

Arkadaşlar bende redmi 11 spes cihazı var bl kilit açma yapacaktım repair için ama malesef mi hesabımın şifresini unuttum. Şifreyi yenileyemiyorum numarami kapattigim için ben bu cihaza yetkili hesap ile eng rom yüklesem sonra repair yapıp global rom yüklesem mi account sorar mi sorarsa...
  4. S

Çözüldü Mobil sebeke

Arkadaşlar telefonu full çekiyor ama internetti yavaş sizde ne yapmalıyım çekimi arttıran rom ws varmı? Herhangi bir repair işlemi görmedi cihaz
  5. S

Yardım K 40 gaming

Cihazı güncelleme yapınca nv data is corruptedu hatası verdi elimde DFT pro var ama malesef nvram yedeğini almadım nasıl onarabilirim
  6. S

Yardım iPhone telefona android rom yukleme

Arkadaşlar şifresi unutulan Apple telefona android rom kuruluyor mu bilen varmı ?
  7. S

Yardım Yetkili hesap

Arkadaşlar yetkili hesap ücretleri ne kadar yada satan varmı ?
  8. S

Yardım USB recirectör

USB recirectör kullanırken Xiaomi Media tek cihazları meta moda alınca uzaktan bağlantı yapmıyor çözümü nedir bilen varmi
  9. S

Yardım Xiaomi 9 lancelot

Arkadaşlar Xiaomi 9 t telefona repair işlemi yaptım dft ile cihazda şebeke sorunu vermeye başladı restore nvram da yapmıyor elinizde orjinal qcn yedeği varmı yada nasıl halledebilirim yazabilirmisniz
  10. S

Rom Mi 9 t pro (k20 pro)

Mi 9 t pro kullanıyorum custom rom kullanmak istiyorum stabil rom önerebilir misiniz ol link atan arkadaslara şimdiden ayrı teşekkür teşekkürler ederim
  11. S

Yardım Dft pro ws chimera

Dft pro ws chimera tavsiye verimisiniz sizce hangisi daha mantıklı
  12. S

Çözüldü Maui meta

Arkadaslar maui meta kullanmaya başladım MTK işlemcili telefonlarda ( change nvram database ) diyor orjinal nvram dosyasını nasıl kolaylıkla cekebilirim cevap yazanların şimdiden eline sağlık
  13. S

Rom Redmi note 10 pro

redmi note 10 pro india süründümdu golabal sürüm yapayım dedim mi flash ile clean all seçenekle rom yükledim ten sonra hangi romu yüklersen yükleyeyim kamera sorunu çıkıyor soluk ve bulanık oluyor
  14. S

Yardım Kamera soluk cekiyor

Redmi note 10 pro modeline IMEI attıktan sonra ana kamerası soluk çekmeye başladı , eng rom yükleyip baktığımda kamerada sorun yok ama mui13 ve tr V12.5.6.0 sürümü tekrar kurmama rağmen kamera hala soluk bunun nedeni nedir , persist dosyası da flasladim yine çözemedim bilen biri varsa yazabilir mi
  15. S

Soru Bootloader kapalı

Pocco m3 cihazın bootloader kapalı cihazın IMEI silinmiş (kilit açmadan) hangi tool veya hangi yöntemle yazabilirim , geliştirici seçeneklerinden miui kilit açma etkin olmuyor
Üst Alt