Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
note 9s 128 GB kullanıcısıyım kendi ayarlarında aşırı etkin gfx tool yükleyip aşırı yüksek seçeneğini seçiyorum ancak oyuna girdiğimde hiç bir etkisini göremiyorum aynı ayarda kalmakta googplayde aynı modelde baktığımda benim gibi çalışmadığını söyleyenler var sebep nedir bilen varsa şimdiden...
merhaba arkadaşlar sık sık pubg oynuyorum parmaklarım biraz kısa ve kalın 3 parmak oyun stilim var ancak ateş tuşu yada yön tuşlarını ekranın tam köşesine sıfıra sıfır oturamıyorum başına gelen oldumu yada bir ayar gereklimi naptıysam olmadı. resimde karalama yaptığım yerlere bakarsanız bilgi...
s.a arkadaşlar daha önce redmi note 5 pro kullanıcısı idim level bluetooth kulaklık kullanıyordum ses muhteşemdi hatta tek kulaklıkta ses çok yüksek geldiği için kısıyordum ancak note 9s geçmiş bulunmaktayım aynı kulaklıktan dehşet verici şekilde sesi az gelmekte öyleki öncden tek tarafla sesi...