said2301 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Donma , yeniden başlatma sorunları...

Arkadaşlar telefon illallah ettirdi ya. 2 yıl oldu alalı.Orijinal garantili telefon olarak almıştım . Özellikle Son 6 aydır kendi kendine donuyor, tepkisiz kalıyor. Sonra yeniden başlatıyor. Bunu ayda bir yapsa neyse ama 4-5 güne bir yapıyor. Önemli bir işime denk geldiğinde yere vurasım geliyor...
  2. S

İnceleme MIUI 13 Endonezya romu

Arkadaşlar telefonuma Endonezya miui 13 kurdum ama , doğrusu hiç begenmedim. Bazı şeyler de eksik kalmış. Yeni kontrol merkezi, şu gösterişli widgetlar yok ve sanal ram göstermiyor. Normalde 6+2 yazar. Ayrica benim için çok önemli olan tek elle kullanım modunu da mahvetmişler. Ekranin tamami...
  3. S

Soru Mi 11 lite için kılıf

Merhaba arkadaşlar kılıf almak istiyorum da, özellikle tutarken elde kaymayan sağlam kılıf önerileriniz var mı?
  4. S

Yardım HDR modu

Arkadaşlar merhaba, malûm telefonumuzda HDR modu var ama gerçekten bence olmasa daha iyidir. Genelde YouTube izlerim , HDR olan videolar olunca ekranın renk doygunluğu gidiyor; soluklaşıyor . Bilmiyorum sizde de böyle midir ? ve bu HDR modunu kapatma şansımız var mı acaba ?
  5. S

Haber 12.5.3 Enhanced TR güncellemesi geldi

Arkadaşlar güncelleme bugün geldi. Bellek uzantısı diye bir özellik gelmiş 2 gb ram ekliyormuş sanal olarak. Ama telefon gerçekten daha seri oldu bence.
  6. S

Yardım Süper canlı duvar kağıdı

Arkadaşlar güncellemeden sonra süper canlı duvar kağıtları gitti. Artık duvar kağıtları sekmesinde çıkmıyor. Çözümü nedir acaba bunun
  7. S

Soru MIUI sürümü

Arkadaşlar bakar mısınız benim sürüm global mi yoksa tr romu mu. Global yazıyor ama bugün 12.5.2 guncellemesi geldi ,en son guncelleme olan 12.5.6 gelmesi gerekmez miydi?
  8. S

Sohbet Güzel bir özellik: gün ışığı modu

Merhaba arkadaşlar bugün telefonda keşfettiğim bir özellikten bahsedeceğim.Ben ekran parlaklığını manuel olarak kullanırım. Ama güneş altına çıktığımda ekran, otomatik olarak ekran parlaklığını en parlak şekline getiriyor ve ihtiyaç olmadığında tekrar manuel olarak getirdiğim yere dönüyor...
  9. S

Soru Ekran tazeleme hızının kendiliğinden düşmesi

Tekrardan merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi ekran tazeleme hızı sık sık olmasa da bazen kendi kendine 60 a düşüyor, yine 90 yaptigimda da olmuyor ,yani 4-5 kez seçtikten sonra 90 oluyor. Bu durum sizde de oluyor mu ?
  10. S

Soru 12.5.1 OTA guncellemesi

Merhaba arkadaşlar bugün 12.5.1 guncellemesi geldi telefonuma. Maalesef surekli açık ekranda bir değişiklik yok,yine 10 saniye. Ufak tefek şeyler değişmiş. Tel acilirken açılış sesi eklenmiş, ekran kilidi açarken ki animasyon hafiften değişmiş,kilit açma ve kapama sesleri değişmiş , ses açma...
  11. S

Yardım Mi 11 lite kamera sıkıntısı

Merhaba arkadaşlar, telefonun kamerası guzel ama insan yüzlerini nedense olduğundan çok daha kırmızı çekiyor. Bu da gerçekten hiç hoş bir görüntü olmuyor. AI modunu kapatsam da aynı. Kamerasında bir sıkıntı mı var , ya da bir ayarı mı var ? Acaba sizde de boyle midir
  12. S

Yardım Çift dokunma ile ekranın kapanmaması

Merhaba arkadaşlar, 2 gün oldu telefonu alalı, ayarlarda çift dokunma ile ekran aç-kapa var ama çift tıkladığımda sadece akranı açıyor, kapatmıyor. Klasik tema secin diye bir yazı var kapanması için ama klasik temada zaten. Bunun bir ayarı var mı acaba ?
  13. S

Yardım Parmak izi+desen

Merhaba arkadaşlar cihazımda parmak izi ayarlıyorum ancak, kilitliyken dokundugumda üstüne bir de desen istiyor. Neden sadece parmak iziyle açmıyor, var mıdır bunun bir çözümü acaba
Üst Alt