said2301 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Xiaomi telefonlar ekran koruyucuyla birlikte mi geliyor?

Evet ekran koruma var ama kırılmaz cam değil yani.
  2. S

Yardım Wifi kopma sorunu

Merhaba, eşime redmi note 14 aldım ancak wifi kendi kendine kopuyor ve tekrardan bağlanmamız gerekiyor. Çözüm hakkında yardımcı olur musunuz acaba . 1 hafta bile olmadı telefonu alalı.
  3. S

Yardım Donma , yeniden başlatma sorunları...

Arkadaşlar telefon illallah ettirdi ya. 2 yıl oldu alalı.Orijinal garantili telefon olarak almıştım . Özellikle Son 6 aydır kendi kendine donuyor, tepkisiz kalıyor. Sonra yeniden başlatıyor. Bunu ayda bir yapsa neyse ama 4-5 güne bir yapıyor. Önemli bir işime denk geldiğinde yere vurasım geliyor...
  4. S

Yardım Arayüzde kasmalar mi 11lite

MİUİ hiçbir zaman lagsız kasmayan bir arayüz olmadı. Babamda Samsung m22 var. Adamlar yazılıma da ciddi çalışmış ya. Kasma falan hiç rastlamadım. Soruya gelecek olursak bence yeni bildirim paneli her ne kadar görseli iyi olsa da çok kullanışsız. Yok indirecen sola çekecen falan... Kapatın...
  5. S

Yardım Ekran Sararması

Aynen öyle android 12 nin özelliği, şahsen benim çok hoşuma gitti. Google telefon tuş takimi rehber mesaj falan duvar kağıdına göre renk değiştiriyor
  6. S

İnceleme MIUI 13 Endonezya romu

Ben de Türkiye 13 romuna güncelleme gelince yükledim. Yüklendikten sonra fabrika ayarlarına sıfırladım. Şimdi çok memnunum
  7. S

MIUI 13 MIUI 13 Güncellemesi

Teşekkürler sonucu yazarsanız sevinirim
  8. S

Valla benim attığım ekran resmindeki gibiyse saçmalamışlar. Ekranı kucultmuyor, yarisini yok ediyor
  9. S

Valla bence de hocam, şaşırdım ya. Nasıl memnun olursun 😅 Tek elle kullanım modu nasıl acaba bir ekran resmi atar mısın
  10. S

Valla arkadaşlar ben de fazla dayanamadım MIUI 13 e. Endonezya 12.5.3 romuna geri döndüm. Telefondan soğumuştum resmen.
  11. S

Sendekide mi Endonezya romu üstad, eğer öyleyse evet bende bir sorun oluşmuş o zaman
  12. S

Arkadaşlar telefonuma Endonezya miui 13 kurdum ama , doğrusu hiç begenmedim. Bazı şeyler de eksik kalmış. Yeni kontrol merkezi, şu gösterişli widgetlar yok ve sanal ram göstermiyor. Normalde 6+2 yazar. Ayrica benim için çok önemli olan tek elle kullanım modunu da mahvetmişler. Ekranin tamami...
  13. S

Soru Mi 11 lite için kılıf

Çok sağolun arkadaşlar 👍
  14. S

Soru Mi 11 lite için kılıf

Merhaba arkadaşlar kılıf almak istiyorum da, özellikle tutarken elde kaymayan sağlam kılıf önerileriniz var mı?
  15. S

Yardım HDR modu

Mi 11 lite 12.5.3 sürümü yüklü aynısı oluyor evet 🤦 1643555636 Valla hocam helal olsun, dediğin gibi yaptım işe yaradı
Üst Alt