Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, eşime redmi note 14 aldım ancak wifi kendi kendine kopuyor ve tekrardan bağlanmamız gerekiyor. Çözüm hakkında yardımcı olur musunuz acaba . 1 hafta bile olmadı telefonu alalı.
Arkadaşlar telefon illallah ettirdi ya. 2 yıl oldu alalı.Orijinal garantili telefon olarak almıştım . Özellikle Son 6 aydır kendi kendine donuyor, tepkisiz kalıyor. Sonra yeniden başlatıyor. Bunu ayda bir yapsa neyse ama 4-5 güne bir yapıyor. Önemli bir işime denk geldiğinde yere vurasım geliyor...
MİUİ hiçbir zaman lagsız kasmayan bir arayüz olmadı. Babamda Samsung m22 var. Adamlar yazılıma da ciddi çalışmış ya. Kasma falan hiç rastlamadım. Soruya gelecek olursak bence yeni bildirim paneli her ne kadar görseli iyi olsa da çok kullanışsız. Yok indirecen sola çekecen falan... Kapatın...
Arkadaşlar telefonuma Endonezya miui 13 kurdum ama , doğrusu hiç begenmedim. Bazı şeyler de eksik kalmış. Yeni kontrol merkezi, şu gösterişli widgetlar yok ve sanal ram göstermiyor. Normalde 6+2 yazar. Ayrica benim için çok önemli olan tek elle kullanım modunu da mahvetmişler. Ekranin tamami...