Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mİ 9SE TEL. KULLANIYORUM MİUİ 11 YUKLEDİM COK SARJ TÜKETTİ İÇİN RESMİ MİUİ SAYFASINDA MİUİ 10 YUKLEDİM TELEFON EKRAN DA '' THE SYSTEM HAS BEEN DESTROYED '' KALDI NE YAPABİLİRİM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ .TŞKLER. (TELEFON BOOTLOADER KİLİDİ ACILMAMIŞ .)
Mi 9 de cihazıma MIUI 11 geldi 2 hafta. Kullandım şarj erken bittiyor. Temalar çalışmıyor yüklü tema dışında başka bir tema kabul etmiyor tema mağazasında bile sectigin tema bir süre sonra tekrar yüklü temaya dönüyor .stabil değil tavsiye etmem . MIUI 10 daha iyi
Arkadaşlar miui 11 de tema problemi olanlar google storede themes swap indirin istediginz mtz dema dosyasini telefona indirin sonra theme swap uzerinde kurulumu yapin bende sikintisiz calisti. ( Mi 9 se ) telefonum da
1573201220
Theme swap uygulamasini indir google stor dan istedigin...
Sistem üzerinden miui 11 guncelledim (mi 9se) ama stabil degil tavsiye etmem. Hata veriyor ozellikle tema konusunda duvar kağıdını degistirken bile tekrar stok temaya donuyor .daha stabil calisan guncelleme gelmeden. Miui 11 Sürümü yuklemeyin
mi 9 se dün miui 11 geldi gayet stabil çalışıyor yalnız tema bölümünde kişileştirme sadece iconlar değişiyor, bildirim paneli, arama tuşları ayarlar bölümü görüntüler calışmiyor .miui 11 teması var iconlar dışında