- Adım
- Cavit ŞAHİN
- Cihazım
- Xiaomi mi 9
- Konular
- 2
Gcam da sıkıntı çıkıyosa gerek yok ya şimdilik dediğin 10 la da idare ederiz artıkYeni birşey getirmeyeceğini biliyordum zaten de, benim asıl merak ettiğim neler götürdü. Xiaomi'nin sağlam işi olmaz, acaba ne sorunlar çıktı, şimdilik duyduğum, kameradan galeriye geçiş, gcamın sorun çıkartması,
Açıkçası tüm sıkıntılar ortadan kalksa bile, gcam sorunu çözülmeden geçmem 11'e, gcam da giderse zaten bir özelliği kalmıyor cihazın.
Şimdilik 10 ile yuvarlanıp gidiyoruz, birde pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım.
Gcam'da skntı var evet ama HyperCam var Gcam tabanli ben forumdan onu indirdim çok güzel çalişiyor galeri sorunuda hypercamle ortadan kalkıyor.Yeni birşey getirmeyeceğini biliyordum zaten de, benim asıl merak ettiğim neler götürdü. Xiaomi'nin sağlam işi olmaz, acaba ne sorunlar çıktı, şimdilik duyduğum, kameradan galeriye geçiş, gcamın sorun çıkartması,
Açıkçası tüm sıkıntılar ortadan kalksa bile, gcam sorunu çözülmeden geçmem 11'e, gcam da giderse zaten bir özelliği kalmıyor cihazın.
Şimdilik 10 ile yuvarlanıp gidiyoruz, birde pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım.
Gcam'da skntı var evet ama HyperCam var Gcam tabanli ben forumdan onu indirdim çok güzel çalişiyor galeri sorunuda hypercamle ortadan kalkıyor.
Evet hocam bu konu R6 Q olanı kurdum sıkıntı cikmadi gamma yazanda skntı oluyor. Cihazim mi9 8/128Bahsettiğiniz HyperCam konusu bu konu mu ? Hangi sürümünü yüklediniz acaba?
Evet hocam bu konu R6 Q olanı kurdum sıkıntı cikmadi gamma yazanda skntı oluyor. Cihazim mi9 8/128