sahinlii kullanıcısının son içeriği

1. S

Çözüldü Ghost Touch ( Ekranın kendi kendine basması ) olayı çözüldü

Arkadaşlar yabancı bir forumdan aldığım bilgiyi paylaşmak istiyorum. Ben yaptım ghost Touch düzeldi . Öncelikle ekran görüntüsü bıraktığım uygulamayı indirin ( SetEdit ) onu açın işaretlenen yere gelin "user_refresh_rate" bunu 90 olarak değiştirin ve çıkın . Ama sonra ayarlardan hiç bir şekilde...
  2. S

Yardım Poco X3 grafik sorunu

Merhaba telefonda pek oyun oynamam . Sadece mobile legends oynuyorum . Bu oyunda bile grafikler akıcı değil . Görüntü takıla takıla kasıla kasıla ilerliyor . Cihaz mı sorunlu acaba . Yazılımla mı alakalı . Eski mi8 se bile gayet akıcı oynatıyor . Telefondan soğudum gerçekten. Custom romla falan...
  3. S

Tema Emui mix v12

Sekko hocam sizin yaptığınız bu temanın 12 uyumlusunu yapabilir misiniz ? https://forum.miuiturkiye.net/konu/emui-mix-ios-tema.46654/
  4. S

Soru Eu rom sonrası hızlı şarj sorunu

EU rom a geçiş yaptım ama turbo şarj olmamaya başladı . Normal twrp üzerinden kurdum. Sorunun çözümü var mı
  5. S

Tema Emui Mix İOS Tema

Çok güzel tema elinize sağlık
  6. S

Uygulama Play Store V.7.7.31.O-ALL

Arkadaşlar bu tam olarak ne işe yarıyor
  7. S

Uygulama Mi8SE Stabil Google Camera [9.0]

Çok güzel çalışıyordu, beta 9.5.9 sürümünü yükleyince artık kamera donuyor nasıl yapcam bilemiyorum silip tekrar kurdum düzelmedi
  8. S

Tema Young Forever Türkçe ( MIUI 11)

Anladım hocam teşekkürler
  9. S

Tema Duvar Kağıtlarının En Güzellleri, En Özelleri [FULL HD]

Hocam indiremiyorum linklere bakar mısınız lütfen
  10. S

Bende eu beta rom var. Kaldıramaz mıyım?
  11. S

Arkadaşlar bu temayı kaldırıyorum ama şu şarj animasyonunu bir türlü kaldıramadım. Bunu sistemden nasıl silcem. Root var cihazda
  12. S

Başka temaya geçiyorum ama ne yaptıysam bunun şarj animasyonu gitmiyor. Ayarlardan da kapattım yine de çıkıyo
  13. S

Rehber Mi 8 Magisk ile Root (Bootlop Sorunsuz)

evet aynı sıkıntı bende de mevcut nasıl yapıcaz biri söylesin lütfen 1557335513 evet aynı sıkıntı bende de var nasıl yapıcaz biri söylesin lütfen
  14. S

Rehber Mi 8 Magisk ile Root (Bootlop Sorunsuz)

Arkadaşlar mi note 3 cihazımda, twrp yükledikten sonra magisk flaslayınca root oluyordu direk. şimdi mi8 se aldım bunda öyle olmuyor mu? İşlemciden dolayı mı bu fark?
  15. S

Sohbet Skorpi Hocama sitem...

Size küçük basit gelen şey benim için çok önemlidir belki böyle düşünün
Üst Alt