Şahin_3261 kullanıcısının son içeriği

1. Şahin_3261

Yardım Ekran Dönmüyor (Mi 6)

Eu rom beta 20.6.18 kullanıyorum. Bundan yaklaşık bir ay önceki güncellemeden sonra ekran döndürme sorunu oldu. Yazılımsal olduğunu düşünüyorum çünkü telefonu yeniden başlattıktan sonra düzeliyor fakat yaklaşık 5 dakika sonra hiçbir şekilde dönmüyor. Önce hard reset denedim olmadı sonra cache...
  2. Şahin_3261

Yardım Müzik uygulamasını kapatınca da çalma

Hocam hızlı ayarlara önbelleği temizle kısayolu eklenebiliyor oradan hızlı bir şekilde temizleyebilirsiniz yada son uygulamalar çekmecesindeki önbellek temizleme butonu var deneyin alışırsınız hemde önbelleği temizlemiş olursunuz.
  3. Şahin_3261

Yardım Müzik uygulamasını kapatınca da çalma

Bence bunu bir sorun olarak görmemek lazım. Mesela ben böyle seviyorum diğer türlü başka uygulamaları kapatırken yanlışlıkla hızlı bir şekilde kalabiliyor çünkü.
  4. Şahin_3261

Soru Redmi airdots

Hocam ben quickcharge destekli bir şarj aleti ve Xiaomi nin kablosuyla şarj ediyorum. Şu şarj teli gibi birşey var ya bağlandığı, oraları bir temizleyin, ampermetreyle filan olçebilirsiniz. Denemeye değer
  5. Şahin_3261

Soru Redmi airdots

Haklısınız hocam bayağı delirtmişe benziyor sizi bu airdots
  6. Şahin_3261

Soru Redmi airdots

Hocam haklısınız kutu tarafındaki menteşe biraz dandik ve mikrofon rezalet ama bence airpods ile karşılaştırmak biraz acımasızca olur aradaki fiyat farkı göz önünde bulundurulmalıdır diye düşünüyorum.
  7. Şahin_3261

Soru Redmi airdots

Hocam ben 2 haftadır kullanıyorum gayet memnunum kutu şarjda iken kırmızı yanıyor, şarjı dolunca ışık sönüyor kulaklıkları kutuya koyunca kırmızı renk sürekli açık bir şekilde şarj olduğunu ifade ediyor. Şarj dolum işlemi bittiğinde beyaz yanıyor ve yaklaşık bir dakika sonra sönüyor. Ses...
  8. Şahin_3261

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Hocam birşey merak ediyorum sizin linkten girince indiriyor eyvallahta daha siteye düştüğünü ben görmeden siz nasıl görebiliyorsunuz? Şu anda sitede o linki bulamıyorum mesela.
  9. Şahin_3261

Yardım Wi-Fi tekrarlayıcı sorunu

Hocam bende Xiaomi wifi repeater pro var oda yapıyor arada birbirine çok uzak koyduysan arada gidip geliyor olabilir vs. vs. çok hünerleri olan aletler değil bence mesela arada ana internette bişey indirirken aldığım hızı repeater da alamıyorum biraz daha geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
  10. Şahin_3261

Çözüldü Mi Music Söz Eklemek

Gerçekten bu konuyu bende bayağı araştırıp yapamamıştım bu konuda çözülürse güzel olur.
  11. Şahin_3261

MIUI 11 gelince pil performansım bayağı güzelleşmişti. Bu güncelleme gelince yine eski halini aldı. İlk betada Yoğun kullanımla 1.5 gün rahat görürken şu anda 1 gün görüyor.
  12. Şahin_3261

Şarjdan çıkaralı 15 saat oldu film falan da izledim 2 saat civarı, şarjım yüzde 42. Eğer MIUI 10 beta olsaydı şimdiye ikinci şarjı yarılamıştı. Xiaomi ekibinin bu sefer başarılı olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca pilin derecesi hiç 35 den aşağıya düşmüyorken bu sefer 28 civarlarında.
  13. Şahin_3261

Yardım Mi6 Ahize ses problemi

Hocam biraz daha detaylandırırmısız
  14. Şahin_3261

Yardım Xiaomi Redmi Airdots Rahatsız Edici Ses

Hocam bu airdotsun sıkıntıları artmaya başladı gibi çoğu yerden şikayetler görüyorum, almaktan vazgeçmeli miyim?
  15. Şahin_3261

Yardım Mi6 Ahize ses problemi

EyuphanBey hocam sakızı biraz çiğnedim sonra elimle biraz oynadım, bu sayede sakız hem ıslaklığını yitirdi hemde yapışkanlığı arttı. Sizin anlayacağınız özel bir taktiği yok, deneme yanılma yöntemi. Ayrıca bunun yerine çift taraflı bantlar oluyor aynı işlevi göreceğini düşünüyorum deneyip bizi...
Üst Alt