saddosa 'in en son etkinliği

• S
    saddosa Rom 15 T Pro HyperOS 3 konusundaki ozkansadettin mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Birşey olmaz güncelle gitsin zamanla oturuyor batarya performansı
  • S
    saddosa , Rom 15 T Pro HyperOS 3 başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ben tester degilim. Dayanamadım güncelledim ama pil ikonundan başka bı değişiklik göremedim 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk...
  • S
    saddosa Rom 15 T Pro HyperOS 3 konusundaki nosteamv1 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Hocam büyük ihtimalle 3.0.5.0 ile düzelmiştşr bilmiyorum ama ben nedense hem bl kilidi açmak istiyorum hem de hos2de modlar ve custom...
  • S
    Şuan bir güncelleme geldi ama kafamı karistirdiniz hocam yükleyip yuklememe arasında kaldım 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  • S
    Ben sıfırladım Hong Kong yaptım ama sadece arama uygulaması geldi mesaj uygulaması googlenin. Sim takılı diye mi acaba [emoji848]...
  • S
    saddosa , Yardım Miui Kişiler ve Çevirici HK. başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hocam ben bu işlemi yaptım arama gelince ekranda görünmüyor yukardan aşağı bildirim kısmına bakınca görünüyor ne yaptıysam olmadı neyi...
  • S
    saddosa , Soru Xiaomi 15T Pro hk. başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bende görünüyor ama bu değil mi dediğiniz 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  • S
    saddosa , Çözüldü 15T Pro VoWifi ayarı başlıklı konuya cevap yazdı.
    Sizin mesajı görünce merak ettim baktım mobil ağlara girin hattınızın takılı olduğu sime basın açılan sayfanın en altında wifi arama...
Üst Alt