sabriayrilmaz kullanıcısının son içeriği

1. sabriayrilmaz

İnceleme Redmi Note 8 Pro Kullanıcı Olarak Yorumlarım

Vallahi pek anlamam. 2 saat önce güncelleme geldi MIUI 11.0.1.0 yüklendi. Fakat güncellemeden önce 10.4 sanırım kullandığım. Ama dediğim gibi bana yeterli batarya ekran kullanımım fazla değil ondan da olabilir. 2 saat 45 dakika ekran kullanımım.
  2. sabriayrilmaz

Instagram bildirim olayı S7 Edge cihazımda da vardı. Sanırsam Instagram ile ilgili bir sorun. Şuan MIUI 11 geldi indiriyorum bakalım sonuçları göreceğim. Evet hâlâ aynı fikirdeyim. Neden öyle sordunuz bir haftada berbat hale geleceğini mi düşündünüz? He bu arada MI Band 4 aldım ve sürekli...
  3. sabriayrilmaz

Soru Mi Band 4 Nabız ölçümleri yalan olabilir?

Eğer taktığımda doğru söylüyorsa problem yok fakat bunu nasıl anlarız? Bu gece bilekliğim takılı uyudum ve gece dörtte uyadım. Bir beş dakika kadar lavoba ihtiyacından sonra yattım tekrar. Fakat baktım nabız geçmişime uyandığım zaman yüksek ama uyurken aynı aralıkta. Belki de doğrudur. Bilemedim.
  4. sabriayrilmaz

Soru Mi band 4 ne zaman Türkçe olacak

Ya öyle tabiki ama şöyle düşünün. Ben sadece bu cihazı kullanmak için alıyorum. İnternette falan öyle gezen biri değilim sadece ürünü sevdim ve aldım. Satın alırken yetkili Mi Store sorumlusu güncelleme ile gelecek diyor Türkçe dil desteğini. Benim de bu forumdan haberim yok güncelleme...
  5. sabriayrilmaz

Sonradan ekleme olarak olduğunu gördüm fakat orjinalilnde gelmiyor sonuçta.
  6. sabriayrilmaz

Soru Mi Band 4 Nabız ölçümleri yalan olabilir?

Dün akşam aldım ben cihazı. Sizin yazıyı okuduktan sonra baktım şarzdaydı gece ama hep ölçüm yapmış.
  7. sabriayrilmaz

Ben dün aldım cihazı. Bana Türkçe gelecek dedi alacak kişi fakat forumda baktığımda tamamen kaldırıldığını görüyorum. Benim için dert değil anlayacak kadar İngilizce sahibiyim ama olsa Türkçe yine de güzel olurdu.
  8. sabriayrilmaz

Normal kamerayı açın ardından snapchat ya da instagram kamerasını açın. Anlayacaksınız demek istediğimi. O anlamda uygun değil. Olduğundan yakında çekiyor kamera. Denerim teşekkür ederim. :) Teşekkürler sağolun. Yardımcı olduysa ne mutlu bana.
  9. sabriayrilmaz

Haber Redmi Note 8 Pro Miui 11 Güncellemesini Aldı! AMA…

Henüz ben almadım. Redmi Note 8 Pro kullanıyorum.
  10. sabriayrilmaz

Evet şöyle bir sorunla karşı karşıyayım. Facebook'dan bir grupta paylaşım altına resim atacakken kamera açılıyor biliyorsunuz fakat çıkmama rağmen durdurmama rağmen kamera açık kalıyor ve bildirim ışığı yanık kalıyor. Uyarı olarak da böyle bir bildirim veriyor. Bilgisi olan var mı ne yapmak lazım?
  11. sabriayrilmaz

Çok teşekkürler sağolun. Yani ben pek öyle sevmiyorum. Öyle bir şey istedeydim benim işimi Mi A3'de görürdü. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Kendi kamerası gayet başarılı ama yazılımsal olanları düzeltmeleri gerek çünkü çok güzel performans vermiyor. Teşekkür ederim :)
  12. sabriayrilmaz

Öncelikle herkese merhabalar. Ben Sabri. Foruma yeni kayıt oldum ve yeni aldığım Redmi Note 8 Pro hakkında biraz bilgi vererek alacak kişilere öngörü sağlamak isterim. İlk öncelikle aldığım telefon hakkında biraz bilgi vereyim. Cihazım Xiomi'nin yetkili bir satıcısı tarafından satın...
  13. sabriayrilmaz

Yardım Redmi Note 8 Pro Youtube Çözünürlük Hk.

Doğrudur ben bilmiyordum öyle bir özelliğin olduğunu. Ama Note 8 Pro'da olsaydı o özellik S7 Edge'de aldığım görüntü kalitesini alırdım sanırım
  14. sabriayrilmaz

Yardım Redmi Note 8 Pro Youtube Çözünürlük Hk.

Bende dün gece izlerken dikkat ettim. O keskinlik yok da ufaktan sanki boya ile renk verilmiş gibi bir görüntü var. Eski telefonum S7 Edge idi. Ondan sonra bundaki Youtube görüntüsü çok güzel gelmedi.
  15. sabriayrilmaz

Soru Redmi Note 8 Almayı Düşünüyorum?

Kalmaz inşallah
Üst Alt