sabriayrilmaz kullanıcısının son içeriği

1. sabriayrilmaz

Çözüldü Redmi note 8 pro

Peki bana gündüz işte iken V12 bilmem ne güncellemesi mevcut deyip eve geldiğimde güncellemenin ekrandan gitmesi? Nasıl iş bu ya clap~~:D
  2. sabriayrilmaz

Rehber Mi PC Suite 3.0 (Türkçe)

Bilgi için teşekkür ederim, tekrar emeğinize sağlık.
  3. sabriayrilmaz

Rehber Mi PC Suite 3.0 (Türkçe)

Selamlar. Öncelikle elinize ve emeğinize sağlık. Bende indirdim kurdum bir problem yok fakat bir sorunum var. Redmi Note 8 PRO cihazım var. Rehberimi, arama geçmişimi bir türlü okumadı. Nasıl yedekleme yapabilirim?
  4. sabriayrilmaz

Yardım WhatsApp ve Instagram

Ben şimdi konuyu okuduktan sonra denedim problem yok çalışıyor boomerang fakat ben bir konumda bu telefonun sosyal medya için uyumlu olmadığını bahsetmiştim. Zaten Android için Instagram bir çile story çekerken kalite düşmesi vs bu telefonun normal kamera ile çektiği açıyı story çekerken...
  5. sabriayrilmaz

Yardım Rn8 pro hızlı şarj sorunu

Ben de çıktığı zaman aldım bu ayın 30'unda 3. ay bitecek. Bende problem yok yani. Powerbank varsa hızlı şarj yapan bir de o tarz bir şey ile deneyin belki adaptörden kaynaklıdır.
  6. sabriayrilmaz

Yardım Rn8 pro hızlı şarj sorunu

Bende de bazen dediğiniz gibi oluyor. Ben bir kere prizden çıkarıp takıyorum geçiyor. Dediğim olay belki 2-3 hafta da bir nadir oluyor. Şarj konusunda problemim yok yani. En yakın servise verin telefonu başka yapacak bir şey yok.
  7. sabriayrilmaz

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Alırım madalyanızı
  8. sabriayrilmaz

Soru Redmi Note 8 pro YouTube kalite sorunu

Aynı durumdan müzdaribim. 720 p alıyorum adamın sakal detayları oyundaymış gibi duruyor. Değişik yani alıştım ama 1575368377 Olay sadece chrome değil youtubenin kendisinde de oluyor.
  9. sabriayrilmaz

İnceleme Redmi Note 8 Pro Kullanıcı Olarak Yorumlarım

Bende bunu söylemek istedim. 5S bile nasıl çekiyorsa kamera öyle yanstıyor instagrama. Enteresan bir şey genel olarak tüm androirlerde var.
  10. sabriayrilmaz

Ben kişiler uygulamasını bile görmemiştim. Direk Google klasörüne atmışım büyük ihtimalle teşekkürler bilgi için :) :) 1574848543 Bu arada ekstra olarak söyleyeyim bu videoda otobüs ile hareket halindeyim ve konumumda sapma bile var en başta gördüğünüz gibi.
  11. sabriayrilmaz

Evet cidden güzel telefon. Telefonumu alalı bir aya yaklaştı. Çok sağlam güzel telefon ayrıca hızlıda. Ama tek sıkıntım şuan navigasyonu kullanırken hem Google Haritalar hem de Yandex Navi aynı olay var GPS ağır çalışıyor. Çok gecikmeli hareket ediyor. Ayarlardan hassasiyeti en üste aldım pil...
  12. sabriayrilmaz

Ben fark göremedim desem Aynı şekilde bir fark yok şuanlık. Ayarlar menüsü değişmiş gördüğüm benim, daha iyi detaylı bilenler yazacaktır.
  13. sabriayrilmaz

Vallahi pek anlamam. 2 saat önce güncelleme geldi MIUI 11.0.1.0 yüklendi. Fakat güncellemeden önce 10.4 sanırım kullandığım. Ama dediğim gibi bana yeterli batarya ekran kullanımım fazla değil ondan da olabilir. 2 saat 45 dakika ekran kullanımım.
  14. sabriayrilmaz

Instagram bildirim olayı S7 Edge cihazımda da vardı. Sanırsam Instagram ile ilgili bir sorun. Şuan MIUI 11 geldi indiriyorum bakalım sonuçları göreceğim. Evet hâlâ aynı fikirdeyim. Neden öyle sordunuz bir haftada berbat hale geleceğini mi düşündünüz? He bu arada MI Band 4 aldım ve sürekli...
  15. sabriayrilmaz

Soru Mi Band 4 Nabız ölçümleri yalan olabilir?

Eğer taktığımda doğru söylüyorsa problem yok fakat bunu nasıl anlarız? Bu gece bilekliğim takılı uyudum ve gece dörtte uyadım. Bir beş dakika kadar lavoba ihtiyacından sonra yattım tekrar. Fakat baktım nabız geçmişime uyandığım zaman yüksek ama uyurken aynı aralıkta. Belki de doğrudur. Bilemedim.
Üst Alt