Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oldum olası şu magisk'e ayar oldum zaten. Telefona mod yüklemiştim yeniden başlattım mi ekranında kaldı. Boot dosyasını yeniden flaşladım telefonu açtım bu seferde magisk kalkmış twrp den yeniden magisk yükledim yine mi ekranında kalıyor bir türlü yükleyemedim. Yine boot dosyasını flaşladım...
Arkadaşlar bugün bir şey fark ettim ve sizle de istişare etmek istiyorum. Telefona dün yeni rom yüklemiştim ekran yenileme hızı 90 hz de kendisi seçiliydi zaten otomatik. Bugünde AIDA64 sistem bilgilerini gösteren uygulamayı yüklemiştim. Telefonun bilgilerine bakarken ekran yenileme hızını...
Arkadaşlar mi 10 cihazına açılmıyordu fastboot rom yükledim kilit felan açıktı yükleme bittikden sonra telefon mi ekranında kaldı recovery veya fastboot ekranı açılmıyor. mı ekranının üst sol tarafında unknown platform (43) yazıyor. brick oldu telefon galiba nasıl düzeltcez...
Değerli mıuı forum üyeleri, sitede çok değerli yazılımcı abilerimiz var. Her konuda yardımcı oluyorlar sağolsunlar. Benim bir sorum var. Sitelerde gezerken bir sound mod paketi gördüm ama eski android sürümleri için, ben o modu güncel android 10 veya 11 sürümüne yeniden portlayabilir miyim, ne...
Arkadaşlar telefonun bootloaderi açıktı aldığımda ama hesap ekli değildi. telefon üzerinde hesap ekli değildi ama kilit açıktı. imei işlemi yapıldı, rom yükledim vs. sorun yoktu. az önce baktım geliştirici seçeneklerinden kilit durumunu kontrol edin yazıyordu ben cihaza mi hesabı ekledim birşey...
Arkadaşlar bir sorunum var mi 10 cihazı beni delirtti iyice ilk imei repair yapıldı, oldu evet ama reset sorunu ortaya çıktı formdan bir arkadaş saolsun reset olayını halletti ama birde baktık one persist dosyası hata veriyor ve parmak izi çalışmıyor. persist dosyasını yazdırdık ama düzelmedi ne...
Arkadaşlar elimde mi 10 12gb/256gb cihaz var çin romu yükledim imei repair işlemi yapıldı uzaktan. sonra global rom 11.0.7 yüklendi türkçe dil için şebeke normal çalışıyor ama telefon çok sık olmamakla birlikte reset atıyor kendisi ve açılınca depolama alanı hasarlı vs uyarı yazısı geliyor.
ben...
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi çift sim kartlı mi 10 var elimde, şuan global rom yüklü ve tek sim görünüyor. çin romunu yüklediğimde türkçe dil desteği yok. Bu durum için ne yapabilirim, formda da yeniyim fazla bilgim yok.