RyZENn kullanıcısının son içeriği

1. RyZENn

HyperOS Hyperos & Miui Debloater V2.0 2024 gereksiz uygulamaları silme (ROOTSUZ)

Hangi uygulamalarin kaldırılacağı veya deaktif olacağını gösteriyor mu?
  2. RyZENn

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Madalyon dağıtımı güncel mi
  3. RyZENn

Yardım Rueban(MTB) ayarları açılmıyor.

Arkadaşlar Modem yapılandırma ayarlarına girmek istiyorum ama ekran görüntüsünde ki gibi hata alıyorum. Bu konuda çalışan veya çözümü bilen var mı?
  4. RyZENn

Soru Band 20 olmazsa ne olur?

Bantları birleştirmenin bir yolu var mı acaba
  5. RyZENn

HyperOS HyperOS Bootloader Açma Bypass 2024

telefonun güncellemesi mi vardı
  6. RyZENn

Yardım Bootloader açamıyorum

xiaomi günlük olarak dünya genelinde 2000 cihaz icin kayıt yapıyor. Kayitlar bizim saate göre hergün 19:00 da başlıyor. Mi hesabının en az 30 günlük olması yeterli başvuru için. Apk için ise bypass settings uygulamasına gelistiricisi bi el atsa çoğu kullanıcı işini görecek ama bazı cihazlar...
  7. RyZENn

Evet öyle, ama 3 seçenek var. Yetkili hesap, topluluk platformundan limit dolmadan başvuru yapabilmek yada cihazın için uygun settings apk varsa bypass ile geçmek.
  8. RyZENn

yetkili hesapla çözülebilir belki.
  9. RyZENn

Yardım bootloader açma hatsı

Bekleme süresi doldu mu?
  10. RyZENn

Yardım Topluluk hesap hatası

bypass programının yayimcisi mıuı ve hyperos icin settings apk eklemişti onları denediniz mi, yüklemede mi hata veriyor veya
  11. RyZENn

Yardım Topluluk hesap hatası

bootloader unlock bypass yöntemini denedin mi hocam
  12. RyZENn

Kernel Poco F3 İçin Kernel

Formdaşlar poco f3 için uygun bir kernel var mı? mıuı13 yüklü. Batarya performansı için gerekli.
  13. RyZENn

Yardım Mi 13 Ultra aşırı ısınma sorunu

Farklı bir rom yükledim aynı dedin. cihazı sıfır kayıtlı mı aldın, sen almadan önce direnç işlemi felan yapıldıysa onunla alakalı olabilir veya cihazın üst kısmında ısınma olduğu için anakart-işlemci arızası yada düşük bir ihtimalle kamera entegrelerinden kaynaklı bir arızadan dolayıda ısınma...
  14. RyZENn

hocam şimdi bir sorum olacak, şuan HyperOS yüklü sürüm düşürmek istiyorum. 1 geri sürüme mi düşürebilirim yoksa istediğim eski sürümleride yükleyebilir miyim faastboot ile
  15. RyZENn

kilidi açtım ve bekleme süresi bile vermedi unlock proğramıyla direk açtım video ki yapıp iyi oldu ya :d
Üst Alt