rydwan89 kullanıcısının son içeriği

1. R

Soru Oneplus 7T kullanan arkadaşlardan bilgi

Öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Oneplus 7t kullanan arkadaşlar varsa merak ettiğim bir kaç konu olacak onları sormak istiyorum. Öncelikle Oneplus 7T kullanan arkadaşlar İnstagram kamerasında herhangi bir sorunla karşılaşıyormu ? Telefonun stabilliği iphone eş değermidir.Son olarakta...
  2. R

Soru Xiaomi mi9 hakkında bilgi

Teşekkür ederim hocam bilgilendirmelerinizden dolayı hafta sonu gidip canlı canlı bi bakıcam :) inşallah güzel olur
  3. R

Teşekkür ederim hocam bilgilendirmen için malum para kolay kazanılmıyor :) İlk işim global versiyon mi 9 almak olacak
  4. R

Çok teşekkür ederim ilginizden dolayı peki semers iletşim diye biryer var kayıtlı xiaomi mi 9 2650 TL yazıyor. Farklı yollarla kaydedilmiş peki bu global versiyon denilen telefonu alsam otomatik güncelleme alırmı acaba bilginiz varmı veya peki kusura bakmayın tekrardan çok soru soruyorum bilgim...
  5. R

Öncelikle herkese çok selamlar uzun zamandır bu formu takip etmekteyim ancak yeni üye oldum. Xiaomi mi 9 çok araştırdım ama bir türlü alınacak telefon mu değilmi anlayamadım. Hayatımda hiç android kullanmadım kullanmak çok istiyorum hiç kullanmadığım için fikrimde yok hep otomatik güncelleme...
Üst Alt