Roy Mustang kullanıcısının son içeriği

1. Roy Mustang

Yardım adb ve fastboot yükleyemiyorum

merhaba,bugün cihazımın bootloader kilidini açtım ve root atayım dedim fakat adb installer yükleme yaparken hata veriyor. C den adb klasöründen fastbootu çalıştırıyorum hiç tepki vermiyor. Aklıma gelen,internette bulabildiğim her şeyi denedim ama yine de olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum
  2. Roy Mustang

Yardım Cihazı bilgisayar görmüyor

Merhabalar,uzun süredir ne denersem deneyim telefonu bilgisayara tanıyamadım. Büyük ihtimalle windows 11 kullandığım için ama samsung hangi telefonu denersem oluyor. Sadece redmi note 10 degil,redmi s2 de ayni şekilde bilgisayar tarafından görünmüyor. Driver yüklemeyi denedim olmadı, driver...
  3. Roy Mustang

Yardım Evofone tamire verdikten 1 gün sonra alabilirsiniz diye mesaj attı.(Yapılmadı)

Merhabalar,redmi note 10 cihazımda bir ton sorun yaşadığım için en son dayanamadım servise götürmeye karar verdim. Cihazı yan tutunca wifi sinyalinin 4 veya 3 dişten 1 dişe düşmesi veya tamamen kopması,multitasking sorunu(bir oyunda veya uygulamadan başkasına geçince veya bir arama gelse 10...
  4. Roy Mustang

Yardım Note 10 ram 512mb galiba.

Bilgili bir kişi lütfen yardım etsin. Bu Allah'ın belası telefonda multitasking adına bir gram bir şey yok. Bir uygulamadan ikincisine girince 10 saniye bile olsa ilk uygulamaya dönemiyorum, uygulama baştan başlıyor. 3gb ramli redmi s2 bile bundan daha iyi arka planda işlem yapıyor. Bunu...
Üst Alt