Rolnes kullanıcısının son içeriği

1. R

Mi Band 4 den resimler ve Bir kaç bilgi

Hepsiburada, pazartesi kargoya teslim etmek üzere 300TL'den satışa çıkardı. Ürün açıklamalarında NFC olup olmadığı yer almıyor. Şayet yoksa, bu fiyattan almamak daha sağlıklı. 25USD için 300TL ödemek... Sabır.
  2. R

Diğer Değerli Yöneticilerimizi Oylayın!!

Bir oy bir oydur.
  3. R

Sohbet Xiaomi Cihazlar Yerine Alacağınız Başka Cihaz Ne Olurdu?

Google Pixel serisini keşke zamanında kullanabilseydim. O tek kameranın güzelliğini aşırı merak ediyorum halen. Bunun dışında bir sonraki cihazım muhtemelen Mi9 olacak, aksi halde Meizu 16TH'yi merak etmiyor değilim.
  4. R

Yardım EVOBT servis Hayal Kırıklığı

Sözde o süreç, yasal süreci geçtiği için yapmanız gereken tek şey tüketici hakem heyetidir hocam. Lütfen daha fazla beklemeyin, servisler de yüz bulmasın bu durumdan. ALO 175 Tüketici Hattı'nı da arayıp bilgi alabilirsiniz.
  5. R

Ana Başlık Night Sight özelliği olmadan Night Sight gibi fotoğraf çekmek

Bunu deneyeceğim. cidden güzel yakalamışsınız :D
  6. R

Sohbet Sohbet köşesi

Günaydın, Çamlıca Tepesi'nde böyle uyandık; . Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. R

Yardım MİUI9 yeniden başlattıktan sonra sistem ayarlarının sıfırlanması

Daha önce LG cihazımda da bu sorunu yaşamıştım. Keşke yeniden başlatmasaydım. Önbelleğin neredeyse tamamı sıfırlanmış hocam. Bildirim ve çağrı zil sesleri 'Hiçbiri', titreşim 'Açık' olmasına rağmen ne zil sesi ne de titreşim vardı. Çoğu ayarları düzenledim, bildirimler gelmiyor. Bildirimler...
  8. R

Yardım MİUI9 yeniden başlattıktan sonra sistem ayarlarının sıfırlanması

Merhabalar Mi note 3 ile telefonda aralıksız dört saat kadar oyun oynadıktan sonra, şarj %1'e indiği için - normalde %20 dolaylarında şarja bırakırım- şarja takıp yeniden başlattım. Yeniden başlattıktan sonra ekte göreceğiniz gibi herhangi bir otomatik güncelleme yapmamış olmasına rağmen...
  9. R

Sohbet Tüm DEDE'ler buraya Lütfen...

Skorpi Sıhhatli, keyifli yaşasın inşallah hocam. Hocam bu nedendir? Neden kendi evladınızdan daha çok seversiniz onun evladını? Buna diliniz döndüğünce bir izah getirebilir misiniz :D
  10. R

Haber 5 Kameraya Sahip Xiaomi Telefon Geliyor!

Yıllardır ne olduğunu idrak edemediğim, içimi yiyip bitiren sorunum buymuş; ihtiyacım olan şeyi buldum! Yahu iyice abarttılar şu işi. Bol bulduğumuz kamerayı nereye süreceğiz? Pixel 2XL'ın tek kamerayla herkese meydan okuduğunu gördükten sonra itibar etmeyeceğim modeldir.
  11. R

Rom Hepsiburada’dan Xiaomi Mi 8

Vadistanbul ya da Forum İstanbul Store'dan alınan ürünler için de mi bu böyle hocam?
  12. R

Haber Xiaomi MIUI 11 geliştirme çalışmalarını başlattı

MİUI 10 için de benzeri şeyler söyleniyordu. Henüz dağıtımları stabil hale getirmeden böyle bir yeniliğin içine girmek bana kalırsa MİUI 10'un başarısızlığının kabul edilişinin bariz beyanatıdır.
  13. R

Sohbet Neden Telefonu Açtığımızda ‘Alo’ Diyoruz?

Genelde ''Evet'' ya da ''Efendim'' diyerek açıyorum. Aslında şöyle düşünüyorum; Hello telaffuz edilirken genelde ''Hello'' şeklinde değil, ''halo'' şeklinde telaffuz edilmez mi? Şahsen ben öyle yapıyorum. Hatta bazen Trakya edasıyla 'h' sessizini de atlıyorum. Böylece ortaya 'Alo' çıkmış oluyor :D
  14. R

Anket KVK mı? Delta mı? Hangi Garantiyi Tercih Edersiniz?

Delta'nın rootlu cihazlara da destek veriyor olması aslında gerçekten kullanıcıları telefonlarını özgürce kullanmaya teşvik eden bir durum olsa da, KVK'nın ülkemizdeki yeri ve kullanıcı deneyimleri Delta'ya göre çok daha olumlu. Aradaki fiyat farkı ise İthalatçı-XiaomiTR ürünlerinin fiyat...
  15. R

İnceleme MIUI 9 vs MIUI 10 • Arayüz ve Tasarım Değişikliklerinin Karşılaştırılması

Bir hafta kadar süren deneyim için; Kilit ekranında dikkat çekecek kadar bir farklılık göremedim. Ana ekranda da bariz bir fark yok, konuda belirtildiği gibi yalnızca hangi uygulama giriş çıkış esnasında ikonlarda hoş bir hareketlilik efekti var. Son uygulama tepsisini kesinlikle beğenmedim...
Üst Alt