Rolnes kullanıcısının son içeriği

1. R

Rehber POCO F6 Pro / Redmi K70 HyperOS Stok ROM Güncellemeleri ve Firmware (vermeer)

Poco f6 pro global kullanıyorum. China rom'a geçebilir miyim? Nasıl geçebilirim?
  2. R

Soru Poco F6 Pro hakkında düşünceleriniz?

Samsung S20 FE snapdragon modelinden geçtim bu cihaza. Aslında geçmesem yeriymiş. Kamera onun kadar stabil ve iyi değil. Bu telefonun en güzel yanı hızlı şarj olması ve büyük pili sayesinde ekran süresi. Bunun dışında yazılımsal anlamda ciddi sorunlar var. Örneğin WhatsApp'tan gelen bir...
  3. R

Recovery [MIUI 12 Destekli] Redmi Note 9s - Twrp 3.3.1-0530 Tek Tuş Yükleme Aracı

Sorun düzelmemiş, düzelene kadar herhangi bir yerden upload edebilir miyiz hocam
  4. R

Rom [Redmi Note 9s/Pro] [Curtana] [AOSP] [10] Pixel Exprience / Plus

Hocam indirme linkine gittiğimizde 'ErrorDevice Not Found.' hatasını alıyoruz. Sayfadaki device listesinden de bizim telefon kaldırılmış. Redmi note 9s curtana desteği bitti mi? Bittiyse eğer pixel arayüzlü, sorunsuz çalışan aosp tabanlı rom önerebilir misiniz?
  5. R

Rehber Android sistem ve pil optimizasyonu {Android 7-13}

Bahsettiğiniz ilk 5 kuralı, telefon kurulumu + google playden istediğim uygulamaları kullandıktan sonra mı yapmalıyım? yoksa telefon kurulumu biter bitmez mi? Frohell
  6. R

MIUI 12.5 Redmi Note 9S - Türkiye Kararlı V12.5.1.0 RJWTRXM İndirme Bağlantıları

MMX 12.0.4 ile farkı var mıdır performans konusunda?
  7. R

Yardım Mi tarayıcı yerine bataryayı az kullanan alternatif tarayıcı?

Via'yı tercih etmeniz iyi olmuş. Eğer acele bir işim varsa Via'yı kullanırım. Bunun dışında alışveriş, haber, twitter ve gezinmeler için DuckDuckGo'nun tarayıcısını öneririm. Veri tutmaması açısından şu an Tor'dan sonra en iyisi diyebilirim.
  8. R

Rom [MIUI 12] [Port] [Curtana] MIUI MiuiMiX 20.9.3

mmx_2x.2.0 curtana_V12.06.0 için hangi vendor'u indirmeliyim?
  9. R

Yardım Mi flash erase boot error

Sorunu çözebilen var mı?
  10. R

Madalya Ramazan Madalyası Kazanın

Hayırlı bayramlar.
  11. R

Yardım YouTube vanced sorunu

Varsayılanlar tarafından düzenlediniz mi?
  12. R

Yardım Şarjım hızlı bitiyor

Kilit açıldıktan sonra tekrar kilitlenebiliyor mu peki :( Bir de arkadaslar Miuimix'i önerdiler pil nedeniyle. Tavsiye eder misiniz?
  13. R

Aaa haklısınız fark etmemiştim. Sarja takmasaydim daha net sonuc alirdim. Ama yine de %100 ile %70 arasında en fazla kaç saat almış olabilirim? Maksimum 2 saat desek sizce yine de her şey yolunda mıdır?
  14. R

Arkadaşlar sizce bu süreler normal mi? 6 saat nedir... 1 yıllık mia3 bile daha iyiydi. Parlaklık %40 civarı ve wifi açık. 5000mah bu kadar olmamalı. Telefonu alalı 1 hafta olmadı. Kurulum yapıp güncellemeyi yaptım, öyle kullanıyorum. Önerdiğiniz bir rom var mıdır? Bir de rom kurduktan sonra...
  15. R

MIUI 12 [MIUI][12][10][PORT] Mi A3 - Stable & Weekly ROM

Peki hocam bu sürümlerle beraber eksilen bir özellik yok değil mi? Tavsiye eder misiniz, gerek var mı yükseltmeye.
Üst Alt