RiteofHope kullanıcısının son içeriği

1. RiteofHope

Soru Magisk SafetNet olmuyor..

Telefonun BL kilitini açtım. Ardından magisk yükledim ama bir türlü uygulama falan yüklenmiyor SafetNet kontrol ettiğimde altaki görseldeki gibi çıkıyor Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. RiteofHope

Çözüldü Mi Note 10 Root

Merhaba arkadaşlar telefonumu bugün rootladım (Mi note 10) şimdi ne yapacağım bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
  3. RiteofHope

Soru Mi note 10 kamera sorunu

Arkadaşlar son güncellemeden sonra sizin kameranızda da problemler oldu mu? Fotoğraf kalitesinde düşme gibi? Bu konu çok rahatsız etti beni çok fotoğraf çeken birisiyim bu yüzden mi note 10 aldım gayet memnundum taa ki güncelleme gelene kadar. Burası dünya! Ne çok kıymetlendirdik. Oysa bir...
  4. RiteofHope

Diğer Mıuı hava durumu widget

Merhaba arkadaşlar ben de xiaomi mi note 10 var hava durumu widgets arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Burası dünya! Ne çok kıymetlendirdik. Oysa bir tarla idi; ekip biçip gidecektik.!
  5. RiteofHope

Rom Nasıl Rom atacağım?

Merhaba arkadaşlar bende xiaomi mi note 10 var 1.5 senedir. Telefona rom yapmak istiyorum ama hiç bir bilgim yok sıfır. Yardımcı olabilir misiniz? Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. RiteofHope

Sohbet Xiomi note 10

merhaba arkadaşlar,foruma yeni üye oldum. 2 hafta önce xiomi note 10 aldım.telefon hakkında pek fazla bir bilgim yok malasef. Ne tarz programlar veya uygulamalar önerirsiniz?
Üst Alt