rexothek kullanıcısının son içeriği

1. rexothek

Twrp Yükleme Sorunu

Doğrudur. O zaman developer rom yükleyip öyle denemek lazım...
  2. rexothek

Twrp Yükleme Sorunu

Kardeş geliştirici seçeneklerini açıp usb hata ayıklamayı açtıktan sonra güvenlik uygulamasına gelip oradan izinlerden root izni vermesi gerekiyor. Bir dener misin?
  3. rexothek

Twrp Yükleme Sorunu

Kardeşim sende hangi rom var bilmiyorum ama geliştirici seçeneklerinden girip usb hata ayıklamayı açtıktan sonra güvenlik uygulamasından root iznini alabiliyorsun. Daha sonra da flashify yüklüyorsun ve tekrar güvenlik uygulamasına girip bu uygulamaya root izini veriyorsun. Bendeki twrp bu...
  4. rexothek

Twrp Yükleme Sorunu

Eyvallah kardeşim ben de sayende çözdüm... :)
  5. rexothek

Twrp Yükleme Sorunu

Arkadaşlar merhaba. Bende 64 gb Mi5 var ve bootloader kilidi açıldı, imei numaraları değişti, root yapıldı ve şu an üzerinde son çıkan miui 8 6.6.23 romu var. Arkadaşlar benim sorunum Twrp'yi fastboottan yüklememe rağmen ses açma ve güç tuşlarına beraber basmamla recoveryye girememem. Yani bir...
  6. rexothek

Telefon tercihi

Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşım yakın bir zamanda Çin'e gidecek ve ondan telefon getirmesini rica edeceğim. Aslında uzun zamandır hayallerimi süsleyen bir telefon var o da tabii ki Mi5. Şimdiden hakkında epey bir araştırma da yaptım sayılır. Hatta foruma da bu yüzden üye oldum. Sizin de...
  7. rexothek

Rehber Mi5 Unlock == Videolu Anlatım==

Ellerinize sağlık. Çok faydalı bir anlatım olmuş...
  8. rexothek

Xiaomi mi5 yedek şarj aleti

Bence 12 dolar olanlardan kullanıcı yorumları en iyi olanından sipariş verin :)
  9. rexothek

Çakması olacağını pek sanmıyorum. Ayrıca kendi sitesine girdiğinizde sayfanın alt kısmında ürünü alabileceğiniz sitelere yönlendiriyor. Bunların içinden en uygun fiyatlı olanı seçersiniz.
  10. rexothek

Tronsmart WC1T telefona uygun bir şarjdır. Ayrıca araç için de modelleri bulunmakta.
Üst Alt