Twrp Yükleme Sorunu

rexothek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mesut
Cihazım
Mi5 64 Gb
Konular
2
Arkadaşlar merhaba. Bende 64 gb Mi5 var ve bootloader kilidi açıldı, imei numaraları değişti, root yapıldı ve şu an üzerinde son çıkan miui 8 6.6.23 romu var. Arkadaşlar benim sorunum Twrp'yi fastboottan yüklememe rağmen ses açma ve güç tuşlarına beraber basmamla recoveryye girememem. Yani bir ekran açılıyor ama bu ekranda sadece data kablosu bağlı bir telefon görüntüsü mevcut. Ne yaptıysam recoveryye giremedim. yardımcı olursanız sevinirim...

adilmert61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Adil Mert
Cihazım
Redmi Note 3
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Konular
0
Aynen kardesim bendede aynı sıkıntı var 3 gündür uğraşıyorum miui 8 türkçe rom kurmayı bir türlü twrp kuramadım
Redmi Note 3 Pro

adilmert61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Adil Mert
Cihazım
Redmi Note 3
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Konular
0
Tamam kardes çözdüm
Çin romlarında root hazır geldiği için flashify yüklüyosun root erişimi veriyosun
Flashify uygulamasını açınca karşına çıkıyor zaten hersey ordan seçip halledebliliyosun
Benim cihazım Redmi Note 3 bende bir sıkıntı olmadı

rexothek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mesut
Cihazım
Mi5 64 Gb
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyvallah kardeşim ben de sayende çözdüm... :)

rezn0v

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi5
Konular
5
Eyvallah kardeşim ben de sayende çözdüm... :)
Hocam bende de 128lik var herşeyi yaptım bir türkü twrp kuramadım. Hangi sürümde orjinal root var tam ismimi veya linkini verebilir misiniz Twrp kuramadım 1 haftadır sinir oldum

rexothek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mesut
Cihazım
Mi5 64 Gb
Konular
2
Kardeşim sende hangi rom var bilmiyorum ama geliştirici seçeneklerinden girip usb hata ayıklamayı açtıktan sonra güvenlik uygulamasından root iznini alabiliyorsun. Daha sonra da flashify yüklüyorsun ve tekrar güvenlik uygulamasına girip bu uygulamaya root izini veriyorsun.
Bendeki twrp bu . Bunu indirip telefon hafızasına at ve flashify uygulamasına girip attığın twrpyi tanıt. Sonra olması gerekiyor.

rezn0v

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi5
Konular
5
Kardeşim sende hangi rom var bilmiyorum ama geliştirici seçeneklerinden girip usb hata ayıklamayı açtıktan sonra güvenlik uygulamasından root iznini alabiliyorsun. Daha sonra da flashify yüklüyorsun ve tekrar güvenlik uygulamasına girip bu uygulamaya root izini veriyorsun.
Bendeki twrp bu . Bunu indirip telefon hafızasına at ve flashify uygulamasına girip attığın twrpyi tanıt. Sonra olması gerekiyor.
Kardeşim bende beta rom var sanırım root access verilmiyor bunda kendinden güvenlikte öyle bir seçenek göremedim.

rexothek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mesut
Cihazım
Mi5 64 Gb
Konular
2
Kardeş geliştirici seçeneklerini açıp usb hata ayıklamayı açtıktan sonra güvenlik uygulamasına gelip oradan izinlerden root izni vermesi gerekiyor. Bir dener misin?

rezn0v

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi5
Konular
5
Kardeş geliştirici seçeneklerini açıp usb hata ayıklamayı açtıktan sonra güvenlik uygulamasına gelip oradan izinlerden root izni vermesi gerekiyor. Bir dener misin?
Kardeşim yok işte usb debugging açık güvenlik ayarlarında root access seçeneği yok. Bildiğim kadarıyla sadece Çin Developer da varmış o seçenek

rexothek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mesut
Cihazım
Mi5 64 Gb
Konular
2
Doğrudur. O zaman developer rom yükleyip öyle denemek lazım...

Üst Alt