Revolution06 kullanıcısının son içeriği

1. Revolution06

HyperOS Xiaomi 12 için HyperOS güncellemesi geldi.

Bugün geldi güncelleme Android 14 ile birlikte arkadaşlar. İlk gözlemim akıcılığı güzel olmuş HyperOS un.
  2. Revolution06

Çözüldü Genpa Mi 11 Lite Yerine Mi 10T Teklif Etti Alınır mı?

Arkadaşlar Merhaba, Eşime Mi 11 lite 4G modelden almıştım. Ekranda piksel hatası çıkması nedeniyle Genpa servise verdim ve değişim kararı çıkmıştı. Yaklaşık 21 gündür telefon temin edilemedi bugün aradılar ve yerine Mi 10T teklif ettiler herhangi bir farkda istemediler. Eşimle ikilemde...
  3. Revolution06

Yardım Mi 11 Lite Amoled Ekrandaki İz Hakkında

Arkadaşlar Merhaba, Eşime dün mi 11 lite aldık ve bugün ekranda bu izi farkettim. Önce leke sandım ancak silmeyle gitmiyor. Donanım testindeki değişik renklere baktım ordada görünüyor. Ekran görüntüsü aldığımda çıkmıyor ama. Bu ölü piksel midir veya ne olduğu hakkında düşüncesi olan var mıdır...
  4. Revolution06

Sohbet Mi 9 Lite mı ? Mi 9T mi ?

Merhaba, Mi 9 Lite eşim kullanıyor hocam . Kendi kamerasından memnun olduğu için henüz gcam arayışına girmedik ama bazı forum sitelerinde Mi 9 Se model için olan gcam sürümünün çalıştığını okumuştum. Denemek lazım tabi :) Saygılar...
  5. Revolution06

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Arkadaşlar Merhaba, Eşimin telefonu Mi 9 Lite, dün akşam Miui 11 geldi. Yukarda arkadaşlardan biri ekran görüntüsü istediği için hanımdan rica ettim :). Benim telefon Mi 8 henüz gelmedi bilginiz olsun
  6. Revolution06

Sohbet Mi 9 Lite mı ? Mi 9T mi ?

Hocam merhaba, eşime yaklaşık 1 hafta önce aldık Mi 9 Lite 6/128 olan modelden. FM radyo mevcut telefonda.
  7. Revolution06

Yardım Mi 9 Lite Arama Ekranı Hakkında

Önemli değil hocam siz tamamen yardım amaçlı yaptınız. Dediğiniz gibi en azından olmadığını test etmiş olduk :)
  8. Revolution06

Yok hocam malesef olmadı. Telefon hizmetleri kurulmuyor zaten. Diğerlerini kurduktan sonra uygulama verilerini temizleyerek yeniden başlattım ancak sürekli durduruldu hatası verdi. Ayrıca kaldırınca uygulamaları kendi arama uygulaması da çalışmadı, şimdi hanımdan sopa yemeden fabrika ayarlarına...
  9. Revolution06

Hocam çok teşekkür ederim zahmet oldu size. Şu an dışardayım ben mi 8 kullanıyorum, mi 9 lite eşime almıştık. Akşama deneyip sonucu size bildiririm. :)
  10. Revolution06

Hocam merhaba, stock uygulamaları indirdim sorunsuz kuruluyor ancak arama yapınca sürekli durduruldu hatası veriyor maalesef. Yardımınız için çok teşekkür ederim. Belki miui 11 de değiştirirler umuduyla hanım böyle kullanacak gibi görünüyor :)
  11. Revolution06

Miui arayüzünden alışınca yadırgıyor insan açıkcası hocam. Yapılacak bir şey yok gibi görünüyor o zaman, açıklamanız için de ayrıca teşekkür ederim.
  12. Revolution06

Evet hocam rehber ve mesajlar menüsüde farklı görünüyor. Sebebi hakkında bir bilginiz var mı?
  13. Revolution06

Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Tema marketten farklı temalara bir göz atayım o zaman :)
  14. Revolution06

Miui 10 ile geldi hocam, açılışta gelen güncelleme ilede10.3.6.0 oldu. Stok 2 tane tema yüklü zaten ikisinde de denedim aynı.
  15. Revolution06

Arkadaşlar Merhaba, Bugün eşime Mi 9 Lite aldık. Önceki telefonundan (Mi 6) yedeklerini vs. kurduk ancak arama ekranı bizim alıştığımız miui arayüzündeki gibi değil. Miui arayüzündeki arama ekranı hepsinde aynı olması gerekmiyor mu?
Üst Alt