Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Miui 12.5.1 güncellemesi yaptıktan sonra instagram storylerimde 15saniyeden fazlası paylaşılmaz ve kaydedilmez oldu. iki - üç partili 15 saniyelk videolarda ilk paylaşılıyor ama diğerleri hep hata alıyor. Bu sorunu yaşayn var mı ? nasıl düzeltebilirim ? teşekkürler.
Geçen gün kurdum oldukça memnunum. Tavsiye ederim dostlar. Mart sonu çıkmış bu rom. Oldukça akıcı şarj süresi vs çok çok iyi. Tr romunda olan laglar aksamalar vs gitti. Bayaa beğendim. ilgilenenler için Xiaomi Firmware Updater buradan bakılabilir.
12.0.0.5 var şu an sanırım türkiye stock romu. cihazda hem reklam uygulamaları çok hem bunları kaldıramıyoruz hem de hafif bir kasma mevcut rom kaynaklı.. Şimdi daha stabil daha akıcı ve mi browser gibi uygulamaları kaldırabileceğimiz yada olmayan stock rom var mı ?
ahize sesi çok kısık zayıf geliyor. başka ahize hoparlörü aldım denedim telefona montajını gerçekleştirdim hala aynı yani sorun ahizeden değil. nasıl yükseltirim ? root ile yapılacak mod vs var mı ?
Custom Rom'dan Stock Rom'a geri döndüm.. Son güncellemeleri aldı ama en son güvenlik yaması 1 Mart 2020 diyor.. Nisan güncellemesi vs gelmiyor.. Durum nedir arkadaşlar normal mi ?
Android 9 kuruluyken telefona rahatlıkla gcam kurulumu yapıyordum. Şimdi hiç bir yerde rehbet yok. Kuranlar ise stock kamera çalışmıyor vs. diyor. Bilen var mı ? durum nedir nasıl kuruluyor ? detaylı açıklama var mı ?