revelom kullanıcısının son içeriği

1. R

Soru stabil rom önerisi ?

aosp yada miui hangisi şu an en güncel ve stabil durumda ?
  2. R

Soru AOSP Rom'a miui kamera kurulumu ?

google kamera dışında miui kamera kurmak istiyorum mümkün mü ?
  3. R

Yardım İnstagram Story Yükleme ve Kaydetme Sorunu

Miui 12.5.1 güncellemesi yaptıktan sonra instagram storylerimde 15saniyeden fazlası paylaşılmaz ve kaydedilmez oldu. iki - üç partili 15 saniyelk videolarda ilk paylaşılıyor ama diğerleri hep hata alıyor. Bu sorunu yaşayn var mı ? nasıl düzeltebilirim ? teşekkürler.
  4. R

Yardım Mi A3 Rom Önerisi

Orjinal firmware kurulu şu an fakat çok restart oluyor ve sorunları fazla. stabil ve güvenilir sağlam bir custom rom önerisi olan var mı ?
  5. R

Rom Poco X3 NFC Rusya 12.0.7 Kararlı Stock Rom

Geçen gün kurdum oldukça memnunum. Tavsiye ederim dostlar. Mart sonu çıkmış bu rom. Oldukça akıcı şarj süresi vs çok çok iyi. Tr romunda olan laglar aksamalar vs gitti. Bayaa beğendim. ilgilenenler için Xiaomi Firmware Updater buradan bakılabilir.
  6. R

Soru orjinal romdan daha iyi stock rom önerisi var mı ?

12.0.0.5 var şu an sanırım türkiye stock romu. cihazda hem reklam uygulamaları çok hem bunları kaldıramıyoruz hem de hafif bir kasma mevcut rom kaynaklı.. Şimdi daha stabil daha akıcı ve mi browser gibi uygulamaları kaldırabileceğimiz yada olmayan stock rom var mı ?
  7. R

Yardım mi a2 ahize sesi kısık

ahize sesi çok kısık zayıf geliyor. başka ahize hoparlörü aldım denedim telefona montajını gerçekleştirdim hala aynı yani sorun ahizeden değil. nasıl yükseltirim ? root ile yapılacak mod vs var mı ?
  8. R

Soru Stock Rom Son Güncellemesi

Custom Rom'dan Stock Rom'a geri döndüm.. Son güncellemeleri aldı ama en son güvenlik yaması 1 Mart 2020 diyor.. Nisan güncellemesi vs gelmiyor.. Durum nedir arkadaşlar normal mi ?
  9. R

Soru mi a2 rom önerisi

Stabil sorunsuz ve mümkünse güncelleme alan rom önerisi var mı ?
  10. R

Soru Android 10 GCam Kurulumu Hakkında

Android 9 kuruluyken telefona rahatlıkla gcam kurulumu yapıyordum. Şimdi hiç bir yerde rehbet yok. Kuranlar ise stock kamera çalışmıyor vs. diyor. Bilen var mı ? durum nedir nasıl kuruluyor ? detaylı açıklama var mı ?
Üst Alt