Rethinkk kullanıcısının son içeriği

1. Rethinkk

Rom Mi 10T / Pro – EEA Kararlı V14.0.1.0.SJDEUXM

Beta kullanıcılara gönderilen sürümdür,recovery üzerinden yüklenebilir. İndirme bağlantısı Değişiklikler [Sistem] Android Güvenlik Düzeltme Eki Mart 2023'e güncellendi. Arttırılmış sistem güvenliği. [Daha fazla özellik ve iyileştirme] Ayarlar'da arama artık daha gelişmiş. Sonuçlardaki...
  2. Rethinkk

Rom Mi 10T / PRO (apollo) MIUI 14 V14.0.5.0.SJDCNXM

Beta kullanıcılarına gönderilen son sürüm,recovery üzerinden yüklenebilir , çin sürümü olduğundan çoklu dil desteği yoktur. https://hugeota.d.miui.com/V14.0.5.0.SJDCNXM/miui_APOLLO_V14.0.5.0.SJDCNXM_e727f2446b_12.0.zip Değişiklikler [Öne Çıkanlar] MIUI artık daha az bellek kullanıyor ve çok...
  3. Rethinkk

Satış Ekran Değişimi Yapılır...Teknik Servis ve Yedek Parça ...

Hocam merhaba Bende redmi note 2 cihaz var, şebeke ile ilgili bir sıkıntı oluştu, ekran catlamıstı değiştirmek için söküldü, anten kablosunu cıkarırken anakart üzerindeki yuvası kablonun ucunda kaldı, yeni soket sipariş ettim oraya taktırdım lakin şebeke gücü stabil değil,bazen tam çekiyor...
  4. Rethinkk

Satış Tamir, yedek parça satışı ve temini, servis, yazılım ...

Merhaba Elinizde mi4 ekran soketi varmı acaba, yurtdışından 4 tane sipariş vermiştim hepsi mi dandik olur dağıldı hepsi anakarta takıldıktan sonra :/ Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt