resolute kullanıcısının son içeriği

1. R

Yardım Dokunmatik Problemi

Ben de aynı sorunu yaşıyorum ama güncelleme ile mi ilgilidir emin değilim. Donanımsal bir sorun olabilir mi?
  2. R

Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda VoLte-VoWifi PDC programı ile etkinleştirme

Diag modunu açmak için komutlar her zaman çalışmıyor. Bunun için *#*#717717#*#* kombinasyonunu deneyin. Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. R

Profil dosyalarını çevirme diye düşünmüştüm. Bu farklı bir metod galiba. Mi 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. R

Nasıl yapılıyor, anlatımı var mı? Mi 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. R

Bu şekilde dosya yüklenmiyor. Listede yer alan bir profilin üzerine yazarak denedim. O durumda da profil artık gözükmedi, dolayısıyla olmadı. Deneme yanılma yoluyla yaptığımız için böyle oluyor. Ancak işin mantığını bilerek yapan uzman kişileri yabancı sitelerde de göremedim.
  6. R

Ek olarak ilk mesajdaki komutlar ile Diag USB Port açılmadı. *#*#717717#*#* kodu ile açıldı. Aşağıdaki iki koddan biri muhtemelen çalışacaktır. Kodu tekrar girmeniz durumunda Diag USB Port kapanır. *#*#717717#*#* *#*#13491#*#*
  7. R

MI5 için Airtel seçildiğinde sadece VOLTE tüm operatörler için çalışıyor görünüyor. Türk Telekom, Turkcell, Vodafone için kullanılabilir.
  8. R

Bu profiller yok, yüklemenin bir yolu varsa güzel olur.
  9. R

Diğer TC Kimlik Onaylama

Telefon numarası da kritik veri değil midir? Sent from my MI 5 using Tapatalk
  10. R

İnceleme Xiaomi Tv Box Google Chrome Yükleme (Upload)

Puffin Browser kumanda ile kullanılabiliyor. Puffin TV - Fast Web Browser APKs - APKMirror
  11. R

İnceleme Mi Box 3 Global Versiyon İzlenimler ve Tavsiyeler

Yükle butonunu gördüğünüzde kumandadan kapama tuşuna basın, sonra tekrar açmak için basın yükle butonu aktif olacaktır.
  12. R

Rehber Volte Etkinleştirme Turkcell ve Vodafone

Teşekkürler bilgi için. Volte servisini sunmak bu kadar zor olmamalı.
  13. R

Rehber Volte Etkinleştirme Turkcell ve Vodafone

Mi A1 de VOLTE çalışıyor mu peki? Orijinal rom ve root olmadan.
  14. R

Haber Xiaomi Mi Box 3 Pro (3S)

Çin versiyonu cihaza global rom yükleniyor ama drm kullanılamıyor. Drm ise Google cast ve Netflix 480p üzeri için gerekiyor. Çin sürümü alıp üzerine global cihazın full backup ini yüklersek acaba kopya cihaz diye bir sorun yaşanır mı?
  15. R

Haber Xiaomi Mi Box 3 Pro (3S)

Arada duvar yoksa böyle bir sorun yaşamıyor olmanız lazım. Eğer modem ile cihaz arasında engeller varsa böyle bir sorun yaşayabilirsiniz.
Üst Alt