resitugur kullanıcısının son içeriği

1. resitugur

Diğer Son Mi Max 3'cüler kimler?

hocam ben anarşik bir adamım, sürekli devrim peşindeyim
  2. resitugur

Sohbet +50 ve üstü Xiaomi'ciler Kulübü

genç iken madalya takmadılar ki hocam
  3. resitugur

opera kullanıyorum hocam, bakayım bunda da oluyor mu 1733308394 1733308423 mareşal olmuşum ben hocam
  4. resitugur

benim de madalyam var değil mi Skorpi hocam
  5. resitugur

yok hocam, olmuyor. aynı hazzı vetmiyor. elime alıyorum, orasına buras7na dıhlıyorum, olmuyor. hiç keyf almıyorum. mi max 4 çıkana kadar, mi max 3 ile devam
  6. resitugur

ben zaten mi max 3 ten başka telefon kullananları anlamıyorum.
  7. resitugur

2 seneye oradayım hocam 1732557243 yok hocam ya, siz farklısınız. o ameliyattan sonra performansınız fevkalade arttı.
  8. resitugur

çok heves etmeyin hocam, 8 yıl önce 50'yi aştım, bi halta benzemiyor. 60'ı aşmayı bekliyorum 1732304603 haksızlık yapmayın hocam bizlerin fiziki yaşı kemale ermiş olsa da, ruh halimiz 18vyaşında ergen
  9. resitugur

sırrı ne bilmiyorum hocam, emrkli olmadan önce iş sebebi ile yoğun telefon görüşmelerim oluyordu buna rağmen iki gün gidiyordu şarj. 4 yılfır emekliyim çok fazla telefon görüşmem yok, yine iki gün gidiyor ama telefon görüşmelerim %80 azaldı. ararsa arada bir Skorpi hocam arar. rom olarak...
  10. resitugur

aynen sizin gibiyim hocam sadece bir farkla, pil ben de hala iki gün gidiyor.
  11. resitugur

max 3 varken, max 3 alınır hocam. gel gel diyene gidilir.
  12. resitugur

reisten tayfaya, link yok, telegram da dosya olarak var, iki dosya halindeindirilip, zip ten çıkarılıp öyle kurulacak
  13. resitugur

son derece haklısınız hocam, portlak romlar her daim sıkıntılı, ısrarla ve büyük bir heves ile deniyorum ama ya kamera çalışmıyor ya da farklı bir sorun oluyor. sms gelnemesi ilk defa başıma geldi. an itibari ile ve uzunca bir süre yine portlak olan amar fukai eseri miui 14 a12 kullanıyorum...
  14. resitugur

var mı ki hocam, ben sadece kontrol merkezi hyperos gibi rom miui 14 a13 buldum, az önce önu yukladim.
  15. resitugur

Sohbet Dünyadaki en meşhur 5 yasa

yer çekimi yasası hocam, en uyduğum yasa o.
Üst Alt