resitugur kullanıcısının son içeriği

1. resitugur

Soru çağrı sırasında internetin kesilmesi

mi max 3 eu rom türkcell hat bir çağrı geldiğinde veya ben bir çağrı yaptığımda internete bağlanamıyorum. sık sık olmasa da görüşme sırasında internete bağlanıp, web'e, e-postalara, whatsapp'a bakmak gerekebiliyor. daha önce çift sim kart kullandığım dönemlerde olan bu sorun, tek sim kart...
  2. resitugur

Madalya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun tatil değil, coşa coşa bayram yapalım.
  3. resitugur

Ana Başlık Xiaomi Mi Max 3 Kullanıcılar Kulübü

hocam, nereden ve nasıl yüklüyoruz bu widget i.
  4. resitugur

Ana Başlık Xiaomi Mi Max 3 Kullanıcılar Kulübü

hocam merhaba, sorunuzun cevabını bilmiyorum lakin saat widget iniz fevkalade, beğendin. adını veya linkini rica edebilir miyim.
  5. resitugur

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

yok hocam, data geri yükleme işi uzun süreceğinden daha müsait bir zamana bıraktım. olmazsa google storedeki "migrate" uygulaması ile geri yükleyeceğim.
  6. resitugur

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

aynı fikirdeyim, zaten başka türlü de olmuyor.
  7. resitugur

ben de bunu merek ediyorum. uzunca bir süredir crdroid rom kullanıyorum, data sıfırlama ve tekrar geri yükleme çok meşakkatli bir iş.
  8. resitugur

Skorpi hoca yüklemiş, kurcalıyor. hiç vakit kaybetmemiş.
  9. resitugur

Haber EU Beta Rom' Miui 11 geldi Hayırlı olsun

Skorpi hoca yüklemiş, eşeliyor bile.
  10. resitugur

Sohbet Oh be

ben güncelleme ihtiyacımı AOSP romlar ile gideriyorum 2 haftadır. an itibari ile crdroid romdayım, bi de güzel ki kerata, kaldım böyle.
  11. resitugur

Rom Xiaomi Mi Max 3 - MIUI 10 Android 9 - 9.9.6 EU Beta ROM

bu çinliler max 3 ün çakmasını da yapmışlar, o da bana denk gelmiş. 1563549924 ben de
  12. resitugur

Rom Xiaomi Mi Max 3 - MIUI 10 Android 9 - 9.9.6 EU Beta ROM

haftalık dozajı aldık almasına da, geçen hafta da, bu hafta da fevkalade bir pil tüketimi var. zaptedemiyorum
  13. resitugur

Tema On The Road (Tema Markette Yayında) Ottoman

Ottoman hocam fevkaladenin fevkinde olmuş. elinize sağlık
  14. resitugur

Sohbet +50 ve üstü Xiaomi'ciler Kulübü

gençleri ekip bir buluşma da biz mi yapsak
Üst Alt