Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar sabah yeni rom atayım dedim wipe işlemlerini yaptım aosp rom yüklerken error 7 hatası aldım miroom yükliyim dedim yine error 7 hatası aldım ne yapmalıyım (elimde bilgisayar yok) şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar pixel experience plus yükledim önceden de masik 16.2 vardı iki romda da çok yavaş şarj oluyor ampere uygulamasında 300 gösteriyor ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar başlıkta da anladığınız üzere bilgisayarın açma kapatma tuşu bozuldu arka kapağını açtım internetten birkaç araştırdım anakartta biryere iletken bir madde ile dokunulursa açılıyormuş yardımcı olabilir misiniz nereye dokunduracagiz? Resimde işaretlerseniz çok sevinirim.
Merhaba arkadaslar telefonla ugrasmiyorken bi anda telefon kapanmış sonradan farkettim acmaya calisiyorum fastboot moda giriyor ne olmus olabilir simdiden teşekkürlerr
Arkadaslar rn7 cihazim hard brick oldu 1 hafta once forumda bi konuyu denedim qfil ile sahara fail verdi bi konu daha buldum miracle box ile onu deneyen varmı varsa yapabildimi simdiden tesekkurler
Evet arkadaşlar baslikta da gordugunuz gibi sorumuz belli elimde aksesuar falan yok vakum demeyin yani:) fön makinesi ile isitip acilabilirmi ve isitinca nasil cikartacagim? Şimdiden teşekkür ederim
Beyler eu rom atarken cihazınız bu romla uyumlu değil gibi bisey soyledi format data yaptım yeniden baslattim hiç acilmiyor suan hard brick mi oldu acaba öncesinde yanlis masik rom yuklemistim