resevk kullanıcısının son içeriği

1. R

Soru Hangi firmware yüklemeliyim?

Merhaba arkadaşlar telefonh wipe yaptim sonra bazi hatalar cikti karsima acaba fw den mi diye dusundum sizce hangi fw yi yuklemeliyim
  2. R

Yardım Error 7 hatası (fotoğraflı) nasıl giderilir?

Arkadaşlar sabah yeni rom atayım dedim wipe işlemlerini yaptım aosp rom yüklerken error 7 hatası aldım miroom yükliyim dedim yine error 7 hatası aldım ne yapmalıyım (elimde bilgisayar yok) şimdiden teşekkürler
  3. R

Yardım Ampere 300 gösteriyor ne yapmalıyım?

Arkadaşlar pixel experience plus yükledim önceden de masik 16.2 vardı iki romda da çok yavaş şarj oluyor ampere uygulamasında 300 gösteriyor ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler
  4. R

Yardım Açma kapama tuşu bozuk bilgisayar nasıl açılır?

Arkadaşlar başlıkta da anladığınız üzere bilgisayarın açma kapatma tuşu bozuldu arka kapağını açtım internetten birkaç araştırdım anakartta biryere iletken bir madde ile dokunulursa açılıyormuş yardımcı olabilir misiniz nereye dokunduracagiz? Resimde işaretlerseniz çok sevinirim.
  5. R

Yardım imei yok iken bl kilidi nasıl açılır?

arkadaşlar elimde bir tane redmi 9 var fabrika ayarlarına geri döndüm ve imei gitti bl kilidi de açık değil ne yapabilirim?
  6. R

Yardım Fastboot moda giriyor

Merhaba arkadaslar telefonla ugrasmiyorken bi anda telefon kapanmış sonradan farkettim acmaya calisiyorum fastboot moda giriyor ne olmus olabilir simdiden teşekkürlerr
  7. R

Sohbet Bluetooth geliştirici ayarları nasıl olmalı?

Arkadaşlar bu ayarlar nasıl olmalı ses gecikmesi en az olması için (pubg oynuyorum)
  8. R

Diğer Redmi note 7 ekran süresi

Evet arkadaşlar herkes atsın bakalım rn7 nin ekran süresi ortalaması kaç?
  9. R

Yardım Xiaomi gizli dosyalar

Arkadaşlar gizledigim dosyalarda videolar açılmıyor bilinmeyen bir hata oluştu diyor gizlilikten çıkarıyorum o zaman açılıyor ne yapabilirim?
  10. R

Rehber Redmi Note 7 Hard Brick

Arkadaşlar telefonu Hard Brick yada soft Brick olanlar bana ulaşabilir istediğiniz yardımı sağlarım.
  11. R

Soru Redmi note 7 hard brick

Arkadaslar rn7 cihazim hard brick oldu 1 hafta once forumda bi konuyu denedim qfil ile sahara fail verdi bi konu daha buldum miracle box ile onu deneyen varmı varsa yapabildimi simdiden tesekkurler
  12. R

Soru Redmi Note 7 Arka Kapak Nasıl Açılır?

Evet arkadaşlar baslikta da gordugunuz gibi sorumuz belli elimde aksesuar falan yok vakum demeyin yani:) fön makinesi ile isitip acilabilirmi ve isitinca nasil cikartacagim? Şimdiden teşekkür ederim
  13. R

Yardım Hard brick ve bildirim ışığı

Arkadaslar hard brickten 3 gun geçti suan bildirim isigi yanmaya basladi ne is bu (yanıp sonuyor acma tusuna basınca)
  14. R

Yardım Hard brick mi?

Beyler eu rom atarken cihazınız bu romla uyumlu değil gibi bisey soyledi format data yaptım yeniden baslattim hiç acilmiyor suan hard brick mi oldu acaba öncesinde yanlis masik rom yuklemistim
  15. R

Uygulama Youtube vanced gizli menü

Arkadaşlar gizli menü açıldı diyor bu gizli menü nerede ben bulamadım da :)
Üst Alt