ReQo kullanıcısının son içeriği

1. ReQo

Soru poco x7 pro nasıl root atılır

Doğru kernel sürümünü yamaladığınıza emin olun.
  2. ReQo

Soru AOSP'tan HyperOS'a geçilir mi?

Official Release olmasına rağmen saçma sapan UI çökmeleri oluyordu o yüzden crDroid'e geri döndüm. Ayrıca crDroid'de olup Lineage'de olmayan bir çok özellik var. Onların da eksikliğini çok hissettim. crDroid güncelleme almaya devam ettiği sürece crDroid'de kalacağım gibi gözüküyor.
  3. ReQo

Hocam cihaza sonunda resmi olarak LineageOS yayınlandı. Şuan yeni geçiş yaptım ve veri aktarımı yapıyorum. Muhtemelen bir daha rom değiştirmem gibi çünkü stock romların babası sonunda geldi :D
  4. ReQo

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

https://github.com/MANCrimSon/YouTube-ReVanced-Extended
  5. ReQo

Ben bataryamın olduğunu tekrar hatırladım hocam 😃 Önceden 17:00'a kadar zar-zor %25 şarjım kalıyordu, şuan saat 17:39 ve şarjım %59. Bu kadar fark inanılmaz... Dün akşam yorgundum o yüzden telefonla uğraşmak istedim ama bu akşam CrDroid'e geçmeyi planlıyorum.
  6. ReQo

Bundan önce eu rom ve Lunaris AOSP kullandım ve ikisinde de OrangeFox'tan kurup sonrasında güncelleyerek sorunsuz şekilde kullandım. Aynısını nedense PixelOS'ta yapamıyorum. Her neyse CrDroid'e geçip rahatalayacağım 😃
  7. ReQo

Ek Not: Dün akşamda denedim, şuanda deniyorum ama KernelSU Next PixelOS'ta stabil çalışmıyor. OrangeFox üzerinden kuruyorum, sonrasında son sürüm uygulamayı indirip uygulama içerisinden direkt kurulum yaparak sürümü güncellemeye çalışıyorum ama root kendi kendine siliniyor. Ayrıca PixelOS'u ilk...
  8. ReQo

Durum Güncellemesi: Hocam son zamanlarda saçma bir şekilde ekran sürem agresif şekilde azalmaya başlamıştı bende PixelOS kurdum. Şuan işteyim ve akşama kadar ne kadar ekran süresi alacağımı ve ne kadar şarjım kalacağınj merak ediyorum. Sizleride buradan bilgilendiririm.
  9. ReQo

Sohbet Yedek Telefon

Bütçeye bağlı
  10. ReQo

Official Release olmadığı sürece kullanmam hocam, tavsiyeniz için teşekkür ederim. Eu Rom'da hayırlı olsun 😄 Üstüne birde KernelSU Next kurun keyfinize bakın 🙃
  11. ReQo

AOSP'un berbat kamera deneyiminden ve stock rom kadar stabil olmayışından bıkarak HyperOS'a dönmeye karar verdim. AOSP batarya, hafiflik konusunda üstün evet ama bir süre sonra inanın o farkları hissetmiyorsunuz bile. Ha belki LineageOS olsa kullanırım, çünkü en stabil rom o. Bildiğiniz stock...
  12. ReQo

Yardım 12bin tl bütçeye alınacak tlf

2. el Poco X6 Pro bakabilirsin TR olarak, Y.D olarak ise X7 pro zorlanırsa belki.
  13. ReQo

Rom Xiaomi.Eu

Neden ki? Ben eu kullanıyorum gayet memnunum.
  14. ReQo

Çözüldü Hangi Root Metodu?

Hocam bende HyperOS 3 kullanıyorum (eu rom) bir sorun çıkmadı. Modül konusunda ise, Tricky Store kullanıp bir tane keybox ile play integry hallettikten sonra herhangi bir uygulama sorun yaşamazsınız. Gerisi sizin fantezi dünyanıza kalmış (:
  15. ReQo

Çözüldü Hangi Root Metodu?

KernelSU Next öneririm. Kendim kullanıyorum ve gayet başarılı. Düzenli güncelleme alıyor. Pil konusunda cihaza yük olmuyor.
Üst Alt