Çözüldü Hangi Root Metodu?

HakPerest1167

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note9S 64/4
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
3.0.4.0.WOGMIXM
Telefon Modeli
Redmi Note 14 4g tanzanite
Bootloader Kilidi
Açık
Selam dostlar, yardımınıza ihtiyacım var. Cihazım Redmi Note 14 4g tanzanite kod adlı versiyonu. Android 16, Hyperos 3.0.4.0.WOGMIXM ve Kernel sürümü
6.12.30-android16-5-g6e872b4863d6-ab13847919-4
Bootloader kilidim açık. Bu cihaza en uyumlu ve gizliliği en iyi olan root atma metodu nedir? Çok fazla kernelsu çatalı var. Kernelsu next, Kowsu, SukiSU Ultra, wild ksu gibi bir sürü. Apatch diye de bir yöntem varmış, bilmiyorum. Konu hakkında pek teknik bilgiye sahip değilim. Baya yapay zekaya sordum. Hepsi farklı cevaplar veriyor. Aynı yapay zeka kendi içinde farklı mod(derin düşünme vs.) kullanınca bile farklı cevaplar veriyor. Konuyla alakalı bir rehber de göremedim forumda. Siz hangi root metodunu ve modüllerini önerirsiniz cihazım için? Cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.

Çözüm
KernelSu Next ile olmadı. Sanırım sürüm çok yeni olduğu için desteklenmiyor. Baya uğraştım KernelSu Next ile şu anlık olmuyor kesinlikle. Apatch ile rootladım. Gizleme modülleri en kafa karıştırıcı kısmı oldu. Baya modül yükledim denedim fakat basic integrity bile geçemedim. Neden bilmiyorum. Bu sorunu çözmek lazım.
Edit: Modülleri doğru sıra ile kurulunca stronge integrity aldım. Önce pif modülünü çalıştırdım daha sonra yuri key modülünü çalıştırdım tricyky store modülüne girip elimi bile sürmedim her şeyi yuri key ayarladı. Google play verilerini vs. bile yuri key modülü temizledi. Telefonu yeniden başlattım ve strong integrity yeşil tik oldu.

ReQo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ReQo
Cihazım
Poco F6 (8/256)
Konular
5
KernelSU Next öneririm. Kendim kullanıyorum ve gayet başarılı. Düzenli güncelleme alıyor. Pil konusunda cihaza yük olmuyor.

Oyla:

HakPerest1167

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note9S 64/4
Konular
5
KernelSU Next öneririm. Kendim kullanıyorum ve gayet başarılı. Düzenli güncelleme alıyor. Pil konusunda cihaza yük olmuyor.
Hocam Android sürümüm ve hyperos sürümüm göz önüne alınırsa uyumlu olur mu ki? Rica etsem gizlilik için gerekli olan kullandığınız modülleri de söyler misiniz

Oyla:

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
13
Hocam Android sürümüm ve hyperos sürümüm göz önüne alınırsa uyumlu olur mu ki? Rica etsem gizlilik için gerekli olan kullandığınız modülleri de söyler misiniz
Kernelsu Next son çıkan cihazlarla uyumlu olması gerek sorun yaşamazsınız.

Oyla:

grdlsv

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Ben apatch denemedim magisk ve ksu next kullandığım için yazıyorum. Bankacılık uygulamaları ve roottan etkilenen programlar ksu netx te sorun yaşamıyor. herhangi bir modül bile kurmadan sorun yaşamıyorsunuz. magiskte ise ne edersen et yakalanıyorsun. modülü var ama her cihazda işe yaramıyor sanırım. Benim note 10 proda işe yaramamıştı.

Oyla:

HakPerest1167

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note9S 64/4
Konular
5
Ben apatch denemedim magisk ve ksu next kullandığım için yazıyorum. Bankacılık uygulamaları ve roottan etkilenen programlar ksu netx te sorun yaşamıyor. herhangi bir modül bile kurmadan sorun yaşamıyorsunuz. magiskte ise ne edersen et yakalanıyorsun. modülü var ama her cihazda işe yaramıyor sanırım. Benim note 10 proda işe yaramamıştı.
Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için. Ksu next ile root attıktan sonra. WhatsApp ve bankacılık uygulamları sorun çıkarmaması adına hangi ayar ve modülleri yapmalıyım?

Oyla:

ReQo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ReQo
Cihazım
Poco F6 (8/256)
Konular
5
Hocam bende HyperOS 3 kullanıyorum (eu rom) bir sorun çıkmadı. Modül konusunda ise, Tricky Store kullanıp bir tane keybox ile play integry hallettikten sonra herhangi bir uygulama sorun yaşamazsınız. Gerisi sizin fantezi dünyanıza kalmış (:

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-02-27-16-50-29-168_com.rifsxd.ksunext.jpg
    Screenshot_2026-02-27-16-50-29-168_com.rifsxd.ksunext.jpg
    521,8 KB · Görüntüleme: 22
Oyla:

grdlsv

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Oyla:

HakPerest1167

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note9S 64/4
Konular
5
Mod - MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix) üstteki yorumdaki arkadaşında dediği gibi. bu linktekileri uygulayın. Bankacılık vs rootu görmüyor. Kolay gelsin.
Hocam bende HyperOS 3 kullanıyorum (eu rom) bir sorun çıkmadı. Modül konusunda ise, Tricky Store kullanıp bir tane keybox ile play integry hallettikten sonra herhangi bir uygulama sorun yaşamazsınız. Gerisi sizin fantezi dünyanıza kalmış (:
Çok teşekkür ederim. Cevap verdiğiniz için çok sağolun.

Oyla:

HakPerest1167

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note9S 64/4
Konular
5
KernelSu Next ile olmadı. Sanırım sürüm çok yeni olduğu için desteklenmiyor. Baya uğraştım KernelSu Next ile şu anlık olmuyor kesinlikle. Apatch ile rootladım. Gizleme modülleri en kafa karıştırıcı kısmı oldu. Baya modül yükledim denedim fakat basic integrity bile geçemedim. Neden bilmiyorum. Bu sorunu çözmek lazım.
Edit: Modülleri doğru sıra ile kurulunca stronge integrity aldım. Önce pif modülünü çalıştırdım daha sonra yuri key modülünü çalıştırdım tricyky store modülüne girip elimi bile sürmedim her şeyi yuri key ayarladı. Google play verilerini vs. bile yuri key modülü temizledi. Telefonu yeniden başlattım ve strong integrity yeşil tik oldu.

Son düzenleme:
Oyla: Çözüm
Üst Alt