Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam aynı dert bende de var ne yaptıysam gitmedi ama bilgim dahilinde söyleyecek olursam telefona root yapmak gerek ama buna da inanın gerek yok rahatsız oluyorum 1 rakamindan ama alıştık artık be hocam sorunun çözülduyse eğer ne mutlu bize kardeşim iyi geceler
1549223594
Bu arada hocam ikinci...
Öncelikle rica ederim hocam hayır PC ye gerek yok birde indirdiğiniz dosya indirmeler klasorunun icinde dosya yerini gösterip kuruluma devam edin dün yorumda yazdığım gibi ayrıca isim değiştirmeye gerek yok daha dün dönüş yaptım 10.2.1 e dönmemdeki sebep ise ekran kilidi geç acilmaya başladı...
http://bigota.d.miui.com/V10.2.1.0.OEKMIXM/miui_HMNote6ProGlobal_V10.2.1.0.OEKMIXM_8f244ad2cd_8.1.zip kardeşim hayırlı geceler buraya yeni üye oldum hakan35 nick'li kardesimden Allah razı olsun şuraya yazdigim linkten indir sonrasında telefonda ayarlara ordaan sistem güncellemesi de burdan 3...