Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi ile alakalı değil ama airties bir modem kullaniyorum geceleri wifi yada modem kendi kendine kapaniyor sabah tıkır tıkır sorun yok ama geceleri kapaniyor (modem alt katta olduğu için bakamiyorum) sorun nedir sizce
Merhabalar Bluetooth kulaklık ile müzik dinlemek istiyorum ama internet çok deli yavaşlıyor normalde 1080p video izlerken kulaklık ile 144p zor açılıyor sebebi ve çözümü nedir
Arkadaşlar merhaba cihazımı xiaomi.eu dan indiridigm miui11 guncellemesi ile android 10 a guncelledim hat gittigi icinde modem dosyası kurdum ama sensörler ve kamera çalışmıyor telefon gorusmesi yaparken ekran kapanmiyor ve portre modunda yeşil oluyor normalde çift tiklama ile ekranin kapanip...
Merhaba arkadaşlar ben dubleks bir dairede enistemler ile oturuyorum ve onlar ile ortak olarak türk telekom kullaniyoruz ama ben yavaşlıktan biktim ve türknet e geçme kararı aldım ama dubleks olduğu için iki ayrı internet bağlanıyormu bunu merak ediyorum sabah turknetide arayacağım ama sizede...
Arkadaslar yapilan haberlere göre mi band 5 nfc desteği ile gelecek bende eger gelirsr ve uygun fiyata olursa almayi dusunuyorum sorum şöyle bende mi8 se var ve bildiginiz gibi nfc yok Ben bu telefonda mi band 5 in nfc ozellgini kullanabilirmiyim
Merhabalar bu konularda pek bilgim yok o yüzden yardim talebi açıyorum şuanki sürüm bu
Ben miui11 gecmek istiyorum cihazim rootlu nasil twrp kurucam hangi surumunu kurucam hangi programlar gerekli yardim edermisiniz (anlatacak olan arkadaşlar lütfen bir apt*** anlatir gibi amlatirmisiniz)
Arkadaslar merhaba miui11 e güncellemek istiyorum telefonu 0 kurulum ile imei si kendi imei değil format atinca imei gidermi ve silinmeyen twrp varmi 10.3 e guncelleyince twrp gitmisti.
Otg destekliyor klavye çalışıyor suan vakti zamaninda kuzenim kendi cihazinda denemisti hem klavye hem mouse ayni anda calismiyordu bende diyorum ki benim cihazimdada ayni sorun olurmu
Mouse yok klavyede dandik marka
1571118256
Hocam bir sey sorucam Bluetooth mouse arastirdimda biraz aşırı pahalilar ve ucuz olanlari baglanti sorunu yasiyormus belki bilirsiniz usb coklayici otg uzerinden hem klavye hem mouse kullanabilirmiyim