ReckyRey05 kullanıcısının son içeriği

1. ReckyRey05

Yardım Mi8SE Portre Sorunu

Forumdaki son modem dosyalarını denedim fakat hâlâ portre modu yeşil gösteriyor yardımcı olabilecek var mı?
  2. ReckyRey05

Çözüldü Modem

Xiaomi ile alakalı değil ama airties bir modem kullaniyorum geceleri wifi yada modem kendi kendine kapaniyor sabah tıkır tıkır sorun yok ama geceleri kapaniyor (modem alt katta olduğu için bakamiyorum) sorun nedir sizce
  3. ReckyRey05

Yardım Mi8SE Netflix

Netflix Google play store üzerinde gözükmüyor APK olarak yükledim ama sebebi nedir yardımcı olabilecek varmı nasıl çözerim
  4. ReckyRey05

Yardım Bluetooth ve wifi

Merhabalar Bluetooth kulaklık ile müzik dinlemek istiyorum ama internet çok deli yavaşlıyor normalde 1080p video izlerken kulaklık ile 144p zor açılıyor sebebi ve çözümü nedir
  5. ReckyRey05

Çözüldü Sensör sorunu

Arkadaşlar merhaba cihazımı xiaomi.eu dan indiridigm miui11 guncellemesi ile android 10 a guncelledim hat gittigi icinde modem dosyası kurdum ama sensörler ve kamera çalışmıyor telefon gorusmesi yaparken ekran kapanmiyor ve portre modunda yeşil oluyor normalde çift tiklama ile ekranin kapanip...
  6. ReckyRey05

Soru Türk telekom ve türknet

Merhaba arkadaşlar ben dubleks bir dairede enistemler ile oturuyorum ve onlar ile ortak olarak türk telekom kullaniyoruz ama ben yavaşlıktan biktim ve türknet e geçme kararı aldım ama dubleks olduğu için iki ayrı internet bağlanıyormu bunu merak ediyorum sabah turknetide arayacağım ama sizede...
  7. ReckyRey05

Soru Mi band 5 hakkında

Arkadaslar yapilan haberlere göre mi band 5 nfc desteği ile gelecek bende eger gelirsr ve uygun fiyata olursa almayi dusunuyorum sorum şöyle bende mi8 se var ve bildiginiz gibi nfc yok Ben bu telefonda mi band 5 in nfc ozellgini kullanabilirmiyim
  8. ReckyRey05

Yardım Mi8 se twrp

Merhabalar bu konularda pek bilgim yok o yüzden yardim talebi açıyorum şuanki sürüm bu Ben miui11 gecmek istiyorum cihazim rootlu nasil twrp kurucam hangi surumunu kurucam hangi programlar gerekli yardim edermisiniz (anlatacak olan arkadaşlar lütfen bir apt*** anlatir gibi amlatirmisiniz)
  9. ReckyRey05

Yardım Sos mod kapatma

Arkadaslar test amacli sos modunu actim geri kapatmayi bulamadim yardim edermisiniz
  10. ReckyRey05

Soru Mi8 se miui11

Magisk yüklu
  11. ReckyRey05

Soru Mi8 se miui11

Arkadaslar merhaba miui11 e güncellemek istiyorum telefonu 0 kurulum ile imei si kendi imei değil format atinca imei gidermi ve silinmeyen twrp varmi 10.3 e guncelleyince twrp gitmisti.
  12. ReckyRey05

Yardım mi8SE sağ click sorunu

arkadaşlar merhaba mi8SE cihazımda otg ile mouse kullanırken sağ click basınca son uygulamaları açıyor bunun için ne yapmam lazım acil
  13. ReckyRey05

Soru Mi8SE Bluetooth mouse

Otg destekliyor klavye çalışıyor suan vakti zamaninda kuzenim kendi cihazinda denemisti hem klavye hem mouse ayni anda calismiyordu bende diyorum ki benim cihazimdada ayni sorun olurmu
  14. ReckyRey05

İste tek girisli otg var kuzenimin eski xperia Z5 cihazinda hem klavye hem mouse calismiyordu ve android versiyonu dusuktu sizce artik calisirmi
  15. ReckyRey05

Mouse yok klavyede dandik marka 1571118256 Hocam bir sey sorucam Bluetooth mouse arastirdimda biraz aşırı pahalilar ve ucuz olanlari baglanti sorunu yasiyormus belki bilirsiniz usb coklayici otg uzerinden hem klavye hem mouse kullanabilirmiyim
Üst Alt