Reastions kullanıcısının son içeriği

1. Reastions

Yardım Mİ6 Twrp kurunca OS(İşletim Sistemi) siliniyor.

Selamlar arkadaşlar bende de mi6 var rootlu idi twrp magisk falan vardı.Sıfırladım twrp den güncellemeyi yüklemeyi denedim olmadı done yazıyor fakat reboot a gelince No OS installed yazıyor yani güncellemeleri 3 farklı rom indirmeme rağmen yüklemedi .Fastboot üzerinden Mitool aracılığıyla romu...
  2. Reastions

Yardım Android 9 Sonrası Aşırı Pil Tüketimi ve Isınma

Bende uyarı veriyor ama mobil veriyi kapatmıyor sorunu eu beta rom yükledim
  3. Reastions

Yardım Android 9 Sonrası Aşırı Pil Tüketimi ve Isınma

Global rom pişmanlıktır eu beta rom tavsiye ederim
  4. Reastions

Rom Xiaomi Mi6 Android 9 -EU Beta Rom MIUI 10 9.9.6

Bu sistem güncelleyici yeni sürüm mevcut diyip duruyo global a mı güncelliyor güncellersek?
  5. Reastions

Yükledim romu:Gözlemlediklerimi anlatmak istiyorum. 1.Performans olarak hiç artı Bi yan görmedim maalesef Android 8 deki performansım daha yüksekti ayrıca ısınınca fps drop yiyorum özellikle pes 2019 da 60 dan 45 kere düşüp donma yapıyor. Pubg de de yer yer 45 fps e kadar düşmesi var anlık ama...
  6. Reastions

magisk dolby yükledim ekstra hata verince yani kendi kendini kapatıyordu uygulama (dolby) Audio_Modification_Library-v2.4 bunuda yükledim arası sıra kapansada uygulama(açınca) ayarlarını falan yaptım aktif gözüküyor acaba verimli olurmu? deniyeceğim anlık bişey diyemem pubg mobile de sorunum...
  7. Reastions

açıldı 3 dk sürdü :) yanlız magiski yüklemedim şimdi yüklesem olur dimi ? sistem açıldıktan sonra?
  8. Reastions

valla çıldırıcam 25 dk sonra tekrar rom atıyorum :@
  9. Reastions

15 dk oldu formattan sonra açılmadı telefon kapatıp açsammı hala beklesemmi acaba ?
  10. Reastions

hocam ben romu attım magiski de yükledim dolbyi nasıl yükleyeceğim elime pc ve internet anca geçti
  11. Reastions

tabiki nasıl isterseniz
  12. Reastions

Yardım Mi 6 Aşırı ısınıyor problemi

Herkese merhaba iyi forumlar. Ben bu problemden illallah ettim oyun esnasında biraz ısınınca mobil veriyi kapatıyor. Bunun için bir çözüm öneriniz varmı acaba. Son gelen android pie güncellemesini kullanıyorum. Uyarıda wifi gps mobil veri kapatılacak uyarısı veriyor fakat wifi yi kapatmıyor...
  13. Reastions

Sağolun hocam romu atar atmaz sizi rahatsız ederim pm den
  14. Reastions

Biraz karışık gibi rom atarım eyvallahta magisk falan bunların olayı ne. Şimdi bende son gelen update kurulu şikayetçi olduğum şeyler;Pubg de ses az geliyo sesli iletişim açarsam bi nebze artıyor. Son update den sonra ufak tefek kasmalar meydana geldi oyunlarda mi6 6/64 gb cihazım antutu skorum...
Üst Alt