Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar arkadaşlar bende de mi6 var rootlu idi twrp magisk falan vardı.Sıfırladım twrp den güncellemeyi yüklemeyi denedim olmadı done yazıyor fakat reboot a gelince No OS installed yazıyor yani güncellemeleri 3 farklı rom indirmeme rağmen yüklemedi .Fastboot üzerinden Mitool aracılığıyla romu...
Yükledim romu:Gözlemlediklerimi anlatmak istiyorum.
1.Performans olarak hiç artı Bi yan görmedim maalesef Android 8 deki performansım daha yüksekti ayrıca ısınınca fps drop yiyorum özellikle pes 2019 da 60 dan 45 kere düşüp donma yapıyor. Pubg de de yer yer 45 fps e kadar düşmesi var anlık ama...
magisk dolby yükledim ekstra hata verince yani kendi kendini kapatıyordu uygulama (dolby) Audio_Modification_Library-v2.4 bunuda yükledim arası sıra kapansada uygulama(açınca) ayarlarını falan yaptım aktif gözüküyor acaba verimli olurmu? deniyeceğim anlık bişey diyemem pubg mobile de sorunum...
Herkese merhaba iyi forumlar. Ben bu problemden illallah ettim oyun esnasında biraz ısınınca mobil veriyi kapatıyor. Bunun için bir çözüm öneriniz varmı acaba. Son gelen android pie güncellemesini kullanıyorum. Uyarıda wifi gps mobil veri kapatılacak uyarısı veriyor fakat wifi yi kapatmıyor...
Biraz karışık gibi rom atarım eyvallahta magisk falan bunların olayı ne. Şimdi bende son gelen update kurulu şikayetçi olduğum şeyler;Pubg de ses az geliyo sesli iletişim açarsam bi nebze artıyor. Son update den sonra ufak tefek kasmalar meydana geldi oyunlarda mi6 6/64 gb cihazım antutu skorum...