ready kullanıcısının son içeriği

1. R

Yardım Mi stick ekran yansıtma problemi

Google Home u marketten telefonunuza indirip kurun. Uygulamayı açınca cihazı uygulamada göreceksiniz. Üzerine tıklayın ve yayınla deyin. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.chromecast.app
  2. R

İpucu [Önemli] Mi3/Mi4 Sim Kartın Yuvada Sıkışması ve Çıkarma işlemi

Merhaba, uzun zaman oldu. Sonunda benim de başıma geldi ve tırnakları kırdım. Tamir ettirmek istiyorum. Tamir tavsiyesine ihtiyacım var kimi önerirsiniz. (Öncelikli Ankaradan olursa daha iyi olur.)
  3. R

Yardım mi hesap numarası ve şifresi

Soruyu anlamadım sanki. Webten mi hesaba girip şifremi unuttum dediğinizde, email ya da telefon numarası diyor, Telefon numarasını yazıp ileri ileri,... Sonra hesaba girdiğinizde o hesabın hani emaile kayıtlı olduğunu da bulabilirsiniz.
  4. R

Yardım Mi Cloud Harita Sorunu

Mi Cloud'a çoktandır girmiyordum. Biraz değişiklik yapmışlar. Ayarlarınızı Yüksek doğruluk yaptığımızda wifi ın bağlı olduğu kutuyu gösteriyor sanırım. Yalnızca cihaz işaretlenip aradığınızda ise gps sinyalleriyle telefonunuzun bulunduğu yeri gösteriyor. Ancak Mi Cloud'ta cihazı bul...
  5. R

Yardım Red mi 3 brick oldu.

Download mod a geciyorsa fastboot la yeniden rom yukle. Gecmiyorsa :/ bilmiyorum maalesef :(
  6. R

Sim karttaki numaraları aktarma

Mi5 te de aynıdır sanırım. Rehbere girin. Sol altta 3 çizgiye uzun basıp rehberin ayarlarına girin. Orada yoksa normal ayarlardan rehberin ayarlarına girin. Sonra Görüntüleme seçenekleri, Sonra Kişi listelerini ayarla. Orada Tüm kişileri seçerseniz hattınızdaki nuramalar da görünür olacaktır.
  7. R

Yardım Mi 5 google play yukleme

Eski Google Installer ı mı yüklemeye çalıştınız. Şu kırmızı renk içinde g harfi olan? Evet ise, şunu deneyin: http://dosya.co/ykg3dejopcmb/New_Google_Installer.apk.html
  8. R

Duyuru 3. Geleneksel MIUI Türkiye Buluşması Başvuruları [29 Ekim - Ankara]

Nasip olursa ben de katılmak istiyorum. Beni de ekleyebilmeniz mümkün mü ? Teşekkür ederim.
  9. R

konferans konuşma

Mi4 üm yok. Ancak aklıma şu geldi. Hattınız vodafone ise, vodafone sadece kurumsal ya da şirketlere verdiği hatlarda konferans görüşme sağlıyor. Diğer operatörleri bilmiyorum.  PTTCell de konferans görüşme var, doğal olarak Avea'da da vardır diye tahmin ediyorum. Turkcell hakkında hiç bir...
  10. R

Xiaomi Powerbank Şarjı Hk.

[font='Open Sans', sans-serif]chatin_62 soru işareti kalmayacak şekilde cevap vermiş. Üzerine birşey yazmak hoş olmayacak ama onun anlayışına inandığımdan bir ilave de ben etmek istiyorum. [font='Open Sans', sans-serif]Powerla birlikte gelen küçük kabloyla akım değeri daha yüksek şekilde sarj...
  11. R

Birkaç küçük soru

2- Bir kaç kez ben de yaşamıştım aynı sorunu. Wipe cache yaptıktan sonra düzeldi. Hatta çok fazla uygulama vs yüklü değilse. Tamamen format at. Sonraki güncellemelerde o sorun olmuyor. 3- En iyisi google klavye, bir çoğunu denedim. Bazen resmen saçmalıyordu. Kendi kendine yazdığı oluyordu...
  12. R

MiBand: Bir Hayalkırıklığı Mı?

Ben Gearbest'ten satın almıştım.  1 Mart tarihinden itibaren kullanmaya başladım. 10 Nisan-12 Mayıs tarihleri arasında hiç kullanmadım, attım kenara. 13 Mayıstan itibaren kullanmaya tekrar başladım. Hala kolumda. Duşa girerken çıkarıyorum.  Bahsettiğiniz sorunların hiç birini yaşamadım...
  13. R

Stabil'den Developer'a geçme.

Normal devoloper rom yüklerken şu şekilde yapılıyor.  Update>sağ üst köşede ...>choose update package Sonra indirdiğiniz dosyayı gösterin. Tamamdır. 
  14. R

[Mi3/Mi4] Android 5.1.1 Lollipop (%100 Stabil)

Teşekkür ederim bilgi için. Üyeyim ama sanırım konuya hiç birşey yazmadım diye indirememişim. Bakın şöyle diyor "[font=Arial, 'Microsoft YaHei', Tahoma, Helvetica, SimSun, sans-serif]For make a Experience you must have at least 0 (the forum Download attachments Experience-1)." Mesaj...
Üst Alt