Birkaç küçük soru

mstbk1300

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
2
Şimdi arkadaşlar telefonun kulaklık sesi bana yeterli gelmemekte Samsung telefonlarındaki gibi kodlarla telefonun sesine müdahele edebiliyor muyuz ?
Diğer sorun ise arada sırada işlem sırasında uygulama geçişlerinde ana menü tuşuna veya geri dönüş tuşuna basınca ikide bir "mıuı başlatıcı yükleniyor.." hatası alıyorum yükleme geçişi oluyor ve tekrar ana ekrana dönüyor.
Sıkıntı her rom güncellemesi sonrasında devam ediyor rahatsız edici olmasa da can sıkıntısı işte :D
3.sıkıntı ise klavye yavaşlığı dıokunmatik ekran sanki donuyor gibi,her tülü oyunu kaldıran telefon sanki klavyeye gelince tekliyor gibi ? Birçok klavye denedim ancak fleksyde karar kıldım ,sıkıntı donamsal olduğunu da sanmıyorum .

MI 3W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Testimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
3310
Konular
21
Bir kaç Sorunu yanıtlayayım ....

1 ) Kulaklık sesini yükseltebilirsin mixer dosyalarıyla oynayarak...
2 ) Ram bellek kapasiten yetiyormu onu dene eğer hala sıkıntı oluyor ise geliştirici seçeneklerini kapat birde öle dene hala sıkıntı oluyorsa romdan kaynaklıdır
3 ) Miui Romlara uyumlu klavyeyi kullanmaz isen klavye senden en az 2 sn geriden gelir uygun klavyeyı ara...

Umarım yeterli olmuştur...

Oyla:

ready

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ready
Cihazım
Mİ3
Konular
0
2- Bir kaç kez ben de yaşamıştım aynı sorunu. Wipe cache yaptıktan sonra düzeldi. Hatta çok fazla uygulama vs yüklü değilse. Tamamen format at. Sonraki güncellemelerde o sorun olmuyor.

3- En iyisi google klavye, bir çoğunu denedim. Bazen resmen saçmalıyordu. Kendi kendine yazdığı oluyordu diğer bazı klavyelerde. Ama google klavye de sorun yaşamadım.

Oyla:
Üst Alt