reacker07 kullanıcısının son içeriği

1. R

Soru Mi8 Portre berbat çekme sorunu

Gayet açıklayıcı bi yazı oldu daha önce portre modunu çok kullanmadım ama yarın özellikle güzel bi havada dış çekim yapmayı deneyeceğim. Ama hala iphone portre modunun mi8 portre modundan çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Ama normal fotoğraf modunda çok iyi mi8 ona söylenecek bişey yok. Bu...
  2. R

Düzelme olmayacak o zaman sıfırlamamında bi anlamı yok ne yapmam gerekiyo sizce ? Birde çekirdek sürüme 3 kez ard arda tıklanınca açılan donanım testleri nasıl kullanıyolar işe yarıyor mu bilgi verir misiniz ? 1550355804 Teşekkür ederim indirip ayarlarını yaptım ön kamerada portre çok iyi oldu...
  3. R

Cevabınız için teşekkür ederim ama dış ortamda gayet güzel ışık alan yerlerde çekim yaptım fakat dediğim gibi derinlik algılama diye bi olay gerçekten yok netleşmesi istenen bölgeye tıklayıp orayı netleştirebiliyorsun sadece bazen az önce belirttiğim gibi saçı bile algılayamıyor saç dahil...
  4. R

Tamam denerim uygulamayı da yani telefonun orjinali mi bu kadar kötü onu öğrenmek istiyorum. İsteyen arkadaşlara örnek portre fotoğraflar atabilirim
  5. R

Telefonu 1 ay önce sıfır aldım Mi8 6gb 128 herşeyinden gayet memnunum çok hoşuma gidiyor ( Şarjı aslında başlarda çok daha iyidi ama güncelleme mi cihazın için dolmaya başladı bilemiyorum son zamanlar performans azaldı ) yalnız bu telefonun gerçekten portre modu bu kadar mı kötü olur bundan önce...
Üst Alt