Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar herkese selamlar. Başlıkta da yazıldığı gibi yurtdışı, 7-8 ay kullanılmış sony xperia 1 iv 12/256 cihaz var. Sahibiyle konuştuk 21500 TL fiyat biçiyor. Sizce bu zamanda alınır mı? Çok kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocamlar herkese iyi forumlar. Başlıktan da anlaşılacağı gibi note edge anakart arıyorum. Lütfen elinde varsa temiz note edge anakart bulunan biri varsa lütfen benimle iletişime geçebilir mi?
Merhaba arkadaşlar. Telefonum general mobile gm5 plus d rom crdroid 7.1.2. Bu sorun sadece binance uygulamasında oluyor. Mesela uygulamadayken bir bölüme girmeye çalıştığımda "debuggable is open detected. 1112" yazıyor ekranda sonra ekran bembeyaz oluyor. Nedir bunun bir çözümü? Yardımcı olur...
Herkese tekrardan merhabalar. Başlıktan da anlaşılabileceği gibi elimde "anakartı yanmış" denilen galaxy note edge cihazı var. Ben de şimdi düşünüyorum tamir ettirsem eski bir cihaz sonuçta, yeni çıkan cihazlarda aşırı pahalı. Çıkmazdayım yani. Eee tamir ettirmeye kalksam tamir ettirebileceğim...
herkese selamlar. windows xp olan pc ye usb ile windows 7 ultimate yüklerken yükleme %40 civarlarında sürekli "Windows gerekli dosyaları yükleyemiyor. kurulum için gerekli olan tüm dosyaların mevcut olduğundan emin olun ve kurulumu yeniden başlatın. hata kodu: 0x8007045D" hatası veriyor...