Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 5 dk önce çok tuhaf bir sorun oluştu. Daha önce hiç bootloader kilidi twrp root vs hiçbiriyle uğraşmadım. Cihazım global 12.0.8 yüklü. Durduk yere kapandı ve bootloop'a girdi. Ne yapmam gerekiyor hiçbir fikrim yok?
1626037487
Yaklaşık 10 dk sonra kendiliğinden açıldı. Garantisi sene...
Merhaba arkadaşlar bu sorunu başka bir forumda daha yazdım belki burada da karşılaşan birileri vardır.
Maximum mobil'de bankamatik kartımın temassız özelliğini aktifleştirdim fakat uygulamaya bazen girdiğimde kartımın sağ üstündeki pembe ikon griye dönüşmüş oluyor yani deaktif oluyor. NFC'yi...
Arkadaşlar bağlantı noktasını 5ghz bandında açtığımda windows 10 telefonu görmüyor ki normalde kendi 5ghz access point cihazıma bağlanabiliyorum. Bilgisayarla sadece 2.4ghz bandında bağlanabiliyorum. Wifi paylaşımı pek kullanmadığım için önceki sürümde bu sorun var mıydı hatırlamıyorum şuanda...
Televizyonum'da kablosuz görüntü aktarma özelliği olmadığı için chromecast tarzı bir ürün almak istiyorum. Ayarlardaki bağlantı&paylaşım menüsünde bulunan yansıt ve kablosuz ekran özelliklerinin ne farkı var? Aktardıkları görüntü fhd 60 fps midir?
Google play otomatik güncelleme açık olmasına rağmen uygulamalar otomatik güncellenmiyor. Google play'den güncellemeleri kontrol etmem gerekiyor. Bunun başka bir yerden ayarı mı var?
Arkadaşlar bu cihazdan kullanan var mı? Telefonda görüntü çıkışı olmadığını biliyorum amacım klavye-mouse bağlıyken aynanda şarj edebilmek. Samsung'un usb otg aparatını denedim ve klavye-mouse çalıştı.