Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
/e/os diye kaliteli bir rom var gizlilik odaklı hiç google yok içerisinde bir tık daha ileri düzey kullanıcılar için güncelleme atmalarını bekliyorum mikrafonda düşük ses problemi var
gennelde telefonu aldığınız sürüm en iyi sürüm oluyor pil ve performans açısından oyüzden her güncellemede sistem bir tık daha şişiyor planlı eksiltme olayı işte oyüzden çok rahatsız etmiyorsa sizi böyle kullanın ediyorsa güncelleye bilirsiniz telefonda bilinen bazı belirgin sorunlarda çözüle...
rom güncelleme aldıysa bu olay tamamen normal kernel yüklemeyin destekleyen kerneller yok android 12 ve 13ü magiskinde bootloop olmaması için 25.2 versiyonunu flashlayın kullandığınız recoveryninde desteği artık kalkmıştır onuda orange fox olarak değiştirin umarım bunlar sorununuzu çözer...
sorununuz nedir
1668438563
herhangi bir custom romu kurun sorununuz çözülür yüksek ihtimalle telefonunuzda rom bozulmuş ve ya silinmiş eğer rom attıysanız düzelmediyse stock rom atın düzelecektir geçmiş olsun
sen sorumlusun çünkü 2 yıl önceki twrp yi kurarsan her şeyi kendin yapmış oluyorsun muhtemelen android 11ve ya 12 olduğu halde telefona bu twrpyi kurdun ve bu yüzdende telefon o halde stock rom kurarak düzelteceksin düzelmezse garantiye gidecek
Merhaba arkadaşlar bir süreliğine buralardan uzak kaldım kendimi geliştirmek için yazılım ve siber güvenlik dalında bir kaç proje yaptım şimdi aklımda kendi bilgisayarıma ubuntu kurup joyeuse cihazı için tamamen kendim bir rom derlemek başlangıç için aosp romu deneyeceğim eğer başarılı...
hocam miui bangsat romundayım şuan ve her yönüyle beni tatmin ediyor isterseniz bu konuya bir göz atın
https://forum.miuiturkiye.net/konu/miui-12-6-21-4-7-port-redmi-note-9s-pro-pro-max-poco-m2-pro-miatoll-repack.106952/
onun için söylemedim anti roll back durumu her zaman kontrol edilmeli rom kurdukça değer değişe bilir biliyorum custom romlarda anti roll backin etkilenmediğini :)