Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. Telefonum Mi Note 10. Uzum zamandır EU rom kullanıyorum. Fakat bir türlü android 12 güncellemesi gelmiyor :( Hangi rom önerirsiniz bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. ArrowOS nasıl onu da söylrrseniz iyi olur?
Arkadaşlar merhaba. Hazır telegram sticker paketi varmı kimsede? Arıyorum bulamıyorum bir türlü. Kendi sitemde kullanacağım. Varsa link atarmısınız lütfen zip şeklinde
Arkadaşlar merhaba. WhatsApp uygulamasında arama geldiğinde bildirim gösterilmiyor. Yalnız uygulamaya girdikten sonra arama ekranına gelip cevaplaya biliyorum. Uygulamaya girmediğim sürece aramanı göremiyorum.. Bunun bir çözümü varmıdır? Lütfen yardımcı olurmusunuz.
Miui 12.5 Stable çıktı arkadaşlar. Hayırlı olsun.
https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_MINote10_MICC9Pro_V12.5.2.0.RFDCNXM_v12-11.zip/download
Merhaba arkadaşlar. Mi Note 10 için clone camera özelliğini nasıl kullanabiliriz? Varmı Magisk ile yapabileceğimiz bir şey? Son sürüm eu beta kullanıyorum
Merhaba arkadaşlar. Bildiğim kadarıyla android 11de sohbet baloncukları özelliği varmış. Nasıl aktif hale getirebilir bu özelliği? Yardımcı olurmusunuz lütfen. EU rom beta son sürüm yüklü. Mi Note 10 )
Merhaba arkadaşlar. Lütfen yardım edermisiniz. Banka uygulamasına root var diye giremiyorum bi türlü. Daha öncesinde magisk manager gizlmekle bu sorunu çözmüştüm. Şimdi magisk manager gizlenmiyor. Nasıl gözleye bilirim çözüm önerisi olan varmı? :(
Merhaba arkadaşlar. Banka uygulamasını magisk hide ile rootdan gizleyemiyorum bi türlü. Gizlesem bile uygulama açılmıyor. Başka çözüm önerisi olan varmı?
https://play.google.com/store/apps/details?id=az.unibank.mbanking
Merhaba arkadaşlar. 20.11.12 sürümünü flashladım. Ama root yetkisi kayboldu. Magiskle yeniden rootlama edince de mi logosunda takılıp kalıyor. Yeniden twrp modunda rom kurmam gerekiyor. Ne yaptımsa bir türlü olmadı. Ama 20.9.17 sürümünde böyle bir şey yaşamadım daha önce. Şimdi benim sorum...
Herkese saygılar. Azerbaycandan her kese kucak dolusu selamlar. Bugün Şuşa şehri Ermeni teröristlerden kurtarıldı. Bu nedenle tüm Türk dünyasını kutluyorum. Karabağ Azerbaycan'dır, Karabağ bizimdir.
1604833494
Göz yaşlarıma hakim olamıyorum şu an
Merhaba arkadaşlar. Ekrana reklam geliyor ara ara. Bunu nasıl kaldıra bilirim? Nerden nasıl geldiğini nasıl bula bilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.