ramboq103 kullanıcısının son içeriği

1. R

Soru Semersten telefon alacağım sizce güvenilir mi ?

Hayır bi sıkıntı olduğundan değil, semerste 64 vardı sefa hocada yoktu, sonra sefa hocamla konuştum 128 olanın fiyatıyla semersteki 164 arasında çok fark olmadı. Bi de sefa hoca forum üzerinden filan aktif bnde onu tercih ettim Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. R

Mi 9 üstüne konuşmuş olmayasınız siz. Dediğin gibi yoksa 9T fiyatları belli. Bile bile öyle bir fiyat vermiş olamaz diye düşünüyorum bilmiyorum Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. R

Ben dün bir tane daha aldım 128. Bir ay önce aldığım da 128 versiyondu. Yanlışın olmasın hocam ya mi 9 sormuş olmayasın yanlışlıkla? Sefa hoca güvenilir yani 2. 9T alışım ikisini de aynı gün mersine kargoladı. Gerekli işlem de yapıldı benim telefona gelecek olana da zamanı gelince halledeceğiz...
  4. R

Soru Mi9 T 6/128 gb Nereden alabilirim

Forumda bulabileceğiniz xiaomi sefadan alabilirsiniz , ondan aldım çok memnunum
  5. R

Soru Bildirim ışığı

Ne yaptım ne ettim beceremedim bunu ya olmuyor. Mi9t de çalıştırabilen ve yardımcı olacak var mı acaba Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. R

İnceleme Mi 9T şarj kullanımını merak edenler için

Bir kaç gün önce sefa hocamdan Mi 9T aldım , batarya performansını merak edenler için paylaşmak istedim. Oyun oynamayı filan seven biri değilim , çok zorlayacak bişe yapmıyorum telefonda sosyal medya, müzik, youtube , twitch ,kamera filan . Parlaklık otomatikte ayarlı ancak hiç bir zaman gözümü...
  7. R

Tabi hocam unutmazsam vermeye çalışırım ancak yaklaşık 15-20 günlük bi süreç var önümde unutmazsam veririm. Ama çok kırsalda oturmuyorsan band20 sıkıntı olmaz diye çoğu yerde okuyoruz onun dışındaki sıkıntılarda da sefa hocanın zaten çok çok yardımcı olacağına eminim , telefon çok güzel bir...
  8. R

2400 e aldım evet telefon elime geçti gayet güzel bir sıkıntı yok , kutusu bile jelatinli geldi , bl henüz açılıp gerekli işlem yapılmadığı için band20 soruna cevap veremeyeceğim
  9. R

Semersten vazgeçtim , daha güvenilir olduğunu düşündüğüm sefa hocamdan mi9t siparişimi verdim
  10. R

Merhaba arkadaşlar , forumunuzu bir süredir takip ediyorum ve semers iletişimin iyi referansları olduğunu biliyorum ama şu an mi9t almaya çok yaklaştığım için son bir kez daha tecrübeli arkadaşlara danışmak istedim. Tek hat kayıtlı Mi9t telefonunu semersin sahibinden sitesindeki kağıthane...
Üst Alt