Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam
Bu yöntemi kullanmak için updater uygulamasını güncellemeye çalıştığımda güncellenmiyor çünkü yüklü versiyonu çok yüksek görünüyor düzeltmek için ne yapabilirim
1752841033
Ayrıca hw info uygulamasında yazılım kodu UNRMIXX olarak görünüyor benim UNRMIXM olanı mı indirmem gerekiyor donör olarak
Hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Cihazımı bu yöntem ile hindistan romuna geçirirsem yine sorun yaşar mıyım modemle ilgili? Nfc ve e-sim o kadar önemli değil
Bende hyperos 1.0.4.0 fake rom yüklü çin cihazı note 13 pro 5g var. Bueadaki yöntem bende de işe yarar mı sanırım herkes MIUI 14 ile yapmış bendeki fake rom zaten hyperos ile geldi.
saat 19.00 a 1 saniyeden az bir süre kala bastım ve yine de uygulamanın kotası doldu uyarısı verdi. ne istiyor bu anlamış değilim ya da kaç saniye erken basacaz o zaman? 5 6 saniye yükleniyor ekranında kalıyor
Baktım. Bugün de bakarak yaptım. Tam 19.00 dan itibaren birkaç milisaniye anca geçmiştir hemen bastım ancak yine kota doldu hatası verdi. Bastıktan sonra bir süre yükleniyor ekranında kalıyor acaba bunu hesaba katıp 1 saniye önce mi basmak gerekiyor
Bootloader açmayı halen deniyorum saat 19.00 olduğu an basıyorum yine de kota doldu diyor. Basınca bir süre bekliyor acaba 19 olmadan 1 2 saniye önce mi basmak lazım işe yarar mı acaba
Biraz araştırma yaptım sanırım xiaomi hesabının son 30 gün boyunca aktif yani bir cihazda giriş yapılmış olması gerekiyormuş. Yani hesap ister 5 yıllık ister 2 aylık olsun son 1 ay aktif değilse böyle bir hata veriyormuş. Mecburen 1 ay dolunca tekrar deneyip göreceğim
Yakın zamanda kendime 14T aldım ve bootloader açayım magisk ve birkaç modül kullanayım bari dedim. Güncel mi community sürümüne girdim 2162 günüm var community de. BL açmak için başvuru yaptım yarın tekrar dene dedi. Sonra günlük 2000 sınırı muhabbetini gördüm alarm kurdum sonraki gün türkiye...
Herkese merhaba 15.000 civarı bütçe ile yurt dışı telefon almak istiyorum gözüme mi 14t yi kestirdim ama biraz baktığım zaman t serisine genel olarak custom rom olmadığını gördüm. Güncel, üzmeyecek ve custom rom alternatifi olan bir telefon önerebilir misiniz acaba?
Hocam android in kendisi kulaklık tuşlarından şarkı değiştirmeyi engellemiş diye hatırlıyorum ama yanlışta olabilir. Tabi benim yelefonum rootlu,herhangi bir şekilde çözemez miyim?