Rambo2 kullanıcısının son içeriği

1. R

Yardım AOSP ROM Kulaklık Tuş Sorunu

Hybrid pro 2 kulaklığım var ve üzerinde 3 tane tuşu var. MIUI tabanlı herhangi bir ROM kullanırken Mi müzik uygulamasından kulaklık tuşlarını ses yada şarkı kontrolü olarak değiştirip ayarlayabiliyordum. Şu an AOSP tabanlı ROM kullanıyorum ve kulaklığın üstündeki tuşlarla sadece sesi kontrol...
  2. R

Soru ROM Değişikliğinde ARB

İyi forumlar. Bu konuyu açmadan önce forumda ve internette arama yaptım fakat istediğim cevabı bir şekilde bulamadığım için yeni konu açma gereği duydum. 1) Herhangi bir MIUI ROM dan custom ROM a geçilebileceğini biliyorum peki bir custom ROM dan herhangi bir MIUI sürümüne ARB ye takılmadan...
  3. R

Yardım Pocophone F1 Hücresel Ağa erişilemiyor/ Mobil ağ kullanılamıyor

Herkese iyi forumlar. 2 gün önce telefonumun yazılımı bozuldu ve ben de twrp üzerinden yeni yazılım yüklemek zorunda kaldım. Yanlışlıkla şifreleme özelliği olan twrp 2.xxx yüklemiştim telefonu kurtarmaya çalışırken. Her şeyim de silindi. Sonra telefonu kurtarıp tekrar açtığımda bir sorun...
  4. R

Yardım Pocophone F1 Jiroskop Sorunu

Hocam bu olaydan sonra telefonu tekrar düşürdüm ve sensör yine gitti. Bende bu sefer sadece telefonu sıfırladım ve sorun çözüldü. Telefonu sıfırlamak yetiyor. Geç yazdığım için kusura bakmayın yeni fark ettim mesajlarınızı
  5. R

Sorunu çözdüm, aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için söylüyorum ben telefonumun bl kilidini açıp mi flash tool dan temiz kurulum yaptım ve sorun çözüldü. Yardım eden herkese teşekkür ediyorum.
  6. R

Yardım edebilecek olan yok mu ya :)
  7. R

Hocam ben sorunu yeni gelen güncellemeden sonra fark ettim ama daha önce de var mıydı bilmiyorum. Yakın zamanda da telefonu düşürdüm onun için de yazılımsal mı yoksa düşürmeden kaynaklı olduğunu anlayamadım. Accelerometer kısmına girdim sonuçlar böyle. Bu arada söyleyeyim şu anda sensörler...
  8. R

Hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. O benim de aklıma geldi o menüyü açtığımda jiroskopla ilgili sadece "Gyroscope" bölümü vardı orada da kalibrasyon yok
  9. R

Herkese merhaba Pocophone F1 kullanıyorum,jiroskop gerektiren oyunlarda ( asphalt 9, asphalt 8, temple run) ve google camera 360° fotoğrafın çalışmadığını fark ettim. Ekran döndürme de sorun yok,ekran dönüyor ama bu oyunlar ve uygulama düzgün çalışmıyordu. Telefonu yeniden başlattığımda sorunsuz...
  10. R

Soru Pocophone F1 Kingroot

Cevabınız için teşekkür ederim hocam.
  11. R

Soru Pocophone F1 Kingroot

Merhaba sizen bir konu hakkında bilgi almak istiyorum 1- Telefona kingroot üzerinden root atabilir miyim 2- Atılabiliyorsa bootloader kilidi açık olmalı mıdır 3- Kingroot üzerinden root atmak için yapılması gerekenler nedir 4- Root atıldıktan sonra ota güncellemelerini alabilir miyim
  12. R

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Bende alabilir miyim :D
  13. R

Yardım Google Asistan'da "Ok Google" sorunu

Bende de o özellik açılmıyor ama "OK Google" deyince dinlemeye başlıyor. ( Cihazım Pocophone F1)
  14. R

Yardım Pocophone F1 imei değiştirme

Merhaba. Yurt dışından pocophone f1 aldım. Nasıl imei atabilirim ya da illa kayıt ettirmem mi lazım? Yardım edebilir misiniz?
  15. R

Soru IMEI - Format

Aynı şey mi 6x için geçerli mi?
Üst Alt