Ramazancatn kullanıcısının son içeriği

1. R

Yardım Xiaomi 13 Ultra WhatsApp Görüntülü Sohbet

Xiaomi 13 ultra cihazım WhatsApp Görüntülü konuşmada fps düşüklüğü yapıyor sadece benim kendi görüntümde donma var fps düşüklüğü var biraz araştırma yaptım bir çözüm bulamadım
  2. R

Yardım Xiaomi 13 Ultra Mi hesap Eklenemiyor

1 hafta önce sıfır Xiaomi 13 ultra aldım mi hesabı eklerken hata veriyor herşeyi denedim çözüm bulamadım 2 tane farklı sim kart ve ayrı ayrı sıfır hesap açtım sorun halen devam ediyor mi hesabı cihaza ekleyemiyorum format ve güncelleme yapıldı sorun devam ediyor
  3. R

Yardım Xiaomi 11T Pro 120Watt Şarj

Xiaomi 11T Pro kullanıyorum orijinal şarj aleti var şarja taktigim zaman 120Wat Maksimum yazmıyor mi turbo charge yazıyor nedeni nedir acaba
  4. R

Yardım Mİ 10T PRO Pubg Mobile Aşırı Isınma

Mİ 10T PRO cihazım pubg mobile oynarken aşırı derecede ısınıyor yarim saat falan oynuyamiyorum bile oyunu cihazda Endonezya rom yüklü acaba romdan kaynakli olabilir mi globale gecsem veya eea rom atsam duzelir mi
  5. R

Yardım Ana ekranda kasma ve geçişlerde takılma

Merhaba arkadaşlar Mi 9T global stock rom kullanıyorum ana ekranda ve geçişlerde baya kasma ve donma var özellikle güneş ışığına geçtiğimde sık sık yasiyorum bu sorunu baha bir arastirma yaptim ama bir çözüm bulamadim yardim ederseniz sevinirim
Üst Alt