Ramazan.T kullanıcısının son içeriği

1. Ramazan.T

Yardım HyperOs Güncelleme Doğrulanamıyor Hatası

Hocam global versiyon mu indirdiniz tr mi? Onu öğrenmeye çalışıyorum. Eğer global denediyseniz ondan olmayabilir. Aynı site de tr rom mevcut. Onu indirip kurmayı deneyin. Bir de kendi sürümünüzden çok üst bir sürüm indiriyorsunuz. Kendi sürümünüzden bir üst versiyonu deneyerek de romu kurmayı...
  2. Ramazan.T

İpucu Rom flashladıktan sonra yakınlaştırmanın çalışmaması

Telefona yeni custom rom attım ve bir de baktım ki pdf dosyalarını ya da chrome da sayfaları büyütemediğimi veya yakınlaştıramadığımı fark ettim. Çözüm olarak aynı fastboot romunu tekrardan yükledim. Sadece romu yükledim herhangi bir format işlemi falan olmadan. Sorunu yaşayan çok kişi...
  3. Ramazan.T

İndirdiğiniz romun linkini atar mısınız?
  4. Ramazan.T

Yardım imei atacak birisi lazım uygun fiyata

Forum kurallarımız 4.2. Mesajlarınızda yasa dışı içeriklerin bulunması, yasa dışı içeriğe sahip sitelere link verilmesi, paylaşılması, telif hakkına tabi içeriklerin eklenmesi yasaktır. (IMEI tamirine ve değişikliğine ilişkin anlatımlar, rehberler ve bilgi paylaşımları, korsan/warez...
  5. Ramazan.T

Cihazda fake rom olabilir nereden aldınız? Bir de arkasında E harfine benzer işaretler falan var mı?
  6. Ramazan.T

Çözüldü Reklam Sorunu

Çözüm olarak sıfırlamyı önermiş Kadıoğlu hocam fakat sıfırlamadan önce şu dediğim yöntemi deneyin. Reklam çıktığı anda açıkta kalan uygulamalar da reklam uygulaması da çıkar. Aşağıda resmini de bırakıyorum. Nereyi dediğimi anlamanız için. Orada reklamın çıktığı uygulama da çıkacak. Genelde...
  7. Ramazan.T

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

Hocam bu script ile ilgili pek bir bilgim yok hatta Xiaominin saçma politikalarının hata çözümlerini de pek bilmiyorum. Ama anladığım kadarıyla zamanı tutturamamışsınız. Saat 19:00 yani pekine göre 00:00 da başvurular açılıyor. Bu da demek oluyor ki binlerce kullanıcı aynı anda başvuru yapıyor...
  8. Ramazan.T

Yardım Mi Unlock bölge uyuşmazlığı

Aynı cihazı ben de aldım cihazın kendisi de çin cihazıydı. Ne kadar uğraşırsam ugraşayım bir çözüme ulaşamadım. Ücretli yöntemlere baktım ya çok pahalı ya dolaylı yoldan rom değiştersiniz de (ücretli yollarla) tam istediğiniz potansiyele ulaşamıyordunuz yani ister istemez kısıtlı kalıyorsunuz...
  9. Ramazan.T

Rom HyperOs 3 hakkında

Tek konudan devam edelim https://forum.miuiturkiye.net/konu/hyperos-3-hakkinda.158821/#post-1597364
  10. Ramazan.T

Yardım Redmi note 10 pro google sertifika sorunu

Cihazdan tam emin olmak gerekiyor. Cihazı yeniden başlattığınızda üstte bir açık kilit ibaresi bulunuyor mu? Ayrıca integrity checker uygulamasındaki test sonucunun ekran fotoğrafını atabilir misiniz?
  11. Ramazan.T

Yardım Revanced YouTube da video ilerlemiyor

https://rvx.to/
  12. Ramazan.T

Yardım Revanced YouTube da video ilerlemiyor

Bu aralar revanced da sorun var gibi. Ben de YouTube music de videoları oynatmiyordu. Revanced extended i deneyin hocam.
  13. Ramazan.T

Kernel Rosemary KSU (A11-A12-A13-A14-A15)

Profilimde önerdiğim romlar mevcut hocam. Yalnız hyperos romlar var direkt olarak MIUI arıyorsanız öneri yapamayacağım hocam.
  14. Ramazan.T

Yardım Note 10S Custom Rom yükleme sonrası sorunlar

Sorununuz çözüldüyse geçmiş olsun hocam. WhatsApp konusuna gelince kernelsu da root gizleme olayı yok. Yani genellikle gerekmiyor çünkü çekirdek içinde çalışıyor. Root gizleme sorununu sadece Clash Royale de bu durumu yaşıyorum bazen. Rootu görmüyor cihaz sertifikalı ama yine de bir şekilde...
  15. Ramazan.T

Yardım Note 10S Custom Rom yükleme sonrası sorunlar

Pif dosyasını güncellediniz mi hocam? Ve spoof ayarı açık olmalı. Bunları yapmadıysanız yapın ve cihazı yeniden başlatın. Eğer olmuyorsa keybox ban yemiştir. Düzgün bir keybox bulmak lazım.
Üst Alt