Ramazan.T kullanıcısının son içeriği

1. Ramazan.T

Kernel Rosemary KSU (A11-A12-A13-A14-A15)

Hocam yaptığınız işlemleri ve cihaz bilgilerini verir misiniz?
  2. Ramazan.T

Yardım 23053RN02A Redmi note 12 Android 15 yükseltme

imei sifirlanma ihtimali var. bu modeli pek bilmiyorum H.kadioglu hocama danışın.
  3. Ramazan.T

Hocam global rom kullanıyor gibisiniz. Fake değilse eğer çok fazla sorun yaşamazsınız gibi. Mevcut sürümünüz ile HyperOS 2.0 arasında uçurum var. Telefon bir anda o sürüme geçemeyebilir yani romu yüklemek istediğiniz de rom doğrulanamayabilir. Şimdi altta verdiğim linkten isterseniz son sürüm...
  4. Ramazan.T

Hocam cihazınız için güncel rom HyperOS 2 var. Cihazınız da fake rom yoksa, manuel olarak kendiniz güncelleyebilirsiniz. Mevcut sürümünüzün ekran fotoğrafını atın ona göre güncel rom linkini atayım.
  5. Ramazan.T

onu flash ettikten sonra anlarsınız hiç birisi aklımda değil şu an. rosemary de kullanmıyorum artık. Ama çekirdek sürümü muhtemelen 4.19 dur
  6. Ramazan.T

hocam HyperOS sadece telefonun arayüzü. arayüz ayrımı yapacaksak sadece aosp ve hyperos/miui ayrımı olur. telefonun android sürümü destekliyorsa, arayüzüne uyumlu olan çekirdeği alıp flaş etmeniz lazım. bana cihazınızın android sürümünü ve HyperOS mu aosp mu onları söyleyin destekleyen çekirdek...
  7. Ramazan.T

Android sürümü önemli hocam destekliyorsa olur
  8. Ramazan.T

Mod Modlanmış HyperOS Uygulamaları

Eski tarz derken neyi kastettiniz hocam? Eğer simgeler vs. Gibi şeyler diyorsanız tema yükleyebilirsiniz. Ya da kontrol merkezi diyorsanız yine internette arama yaparak istediğiniz tarzda bulabilirsiniz.
  9. Ramazan.T

Mod Modlanmış HyperOS Uygulamaları

Merhaba. HyperOS 3 e geldik ve HyperOS u her ne kadar çoğu kullanıcı beğenmese de 3. Taraf geliştiriciler bir nebze de olsa bu arayüzü kullanmamız için güzel sebepler ya da uygulama modlar verebiliyorlar. Aşağıda vereceğim github linkinde Hyperos launcher, app vault, kontrol paneli veya Xiaomi...
  10. Ramazan.T

Yardım Poco X3 NFC için PixelOs

Genelde recovery romlarda (pixelos gibi aosp romlar recovery rom biçiminde gelir) imei kaybı olmaz ama hem imei numaranızı hem de orangefox kullanarak imei yedeği almanızı tavsiye ederim. Sonrasında ofox üzerinden romu kurabilirsiniz.
  11. Ramazan.T

Yardım adb app controller ile güncelleyiciyi sildim

Custrom recovery bulup verileri almayı denediniz mi?
  12. Ramazan.T

Soru Magisk root gizleme ziraat

Rootu çekirdek üzerinden çalıştıran başka bir kök çözümü. Magiskteki gibi boot.img üzerinden yama yapıp fastboot ile flash edebilirsiniz. Yalnız magiskteki diğer bir yöntem olan recovery üzerinden magisk.zip dosyasını flashlama olayı apatchte yok sadece boot.img üzerinden root atabilirsiniz.
  13. Ramazan.T

Yardım Redmi not 13 pro 5g wifi sorunu

Fotoğraftaki yer sizde de kapalı mı? Açıksa kapatın.
  14. Ramazan.T

Yardım Redmi 9 yanlış TWRP sonrası bootloop :(

Cihazı zorla fastboot almayı deneyin. Telefon yeniden başlatılırken sürekli ses kısma tuşuna sürekli basın. Fastboot moduna girdiğinde cihazın içindeki mevcut rom un boot ve varsa recovery img dosyalarını flash edin. Fastboot moduna alamazsanız sp flash tool dan yaptığınız da güvenlik kısmını...
  15. Ramazan.T

Yardım Redmi Note 13 Pro 5G Güncelleme Almıyor ve Başka Bir Sorun

Hocam birden fazla yere sorun aldığınız fiyatlarda en yüksek yere satın. Ek olarak en yüksek fiyattan biraz daha yükseğe internete ilan koyun isterseniz. Size kalmış.
Üst Alt