Ramazan.T kullanıcısının son içeriği

1. Ramazan.T

Kernel Rosemary KSU (A11-A12-A13-A14-A15)

hocam bir şeyi yanlış yapıyorsunuzdur. ya da kernel sorunludur.
  2. Ramazan.T

Yardım 17 pro nasıl rootlanır

hocam rootu nasıl kaldırdınız yani yapım aşamasını anlatır mısınız? normalde girmesi gerekir banka uygulamaları vs.
  3. Ramazan.T

Yardım 15 Ultra Rus rom Global roma dönme yükleme

Hocam bl kilidi kapalı demişsiniz. Açmanız lazım o şekilde global rom flash edebilirsiniz. Kurtarma romlarıyla yükleyici bi şekilde bypasslanıp farkı menşeilerin romları yüklenebiliyordu. Hala o yöntem geçerli mi bilmiyorum. Araştırıp bulmanız lazım. Youtube da bulabilirsiniz.
  4. Ramazan.T

Yardım Xiaomi redmi note 13 pro hyperios 3

Tek konu üzerinden devam edelim: https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-redmi-note-13-pro-hyperios-3.160613/
  5. Ramazan.T

Yardım 15 Ultra Rus rom Global roma dönme yükleme

Telefonunuzun mevcut romu nedir hocam ve yüklemek istediğiniz romun sürümü nedir?
  6. Ramazan.T

hocam musaitseniz uzaktan bağlantı ile halledelim ücretsiz olarak
  7. Ramazan.T

Rehber Poco X4 Pro 5G - TWRP - KSU (A11 - A16)

Merhabalar. Veux kod adıyla bilinen bu cihaza android 11 ve 16 ya kadar destekli TWRP ve KSU (kernelsu) nasıl kurulur onu anlatacağım. Aslında kurmanın yolları klasik yöntemle img dosyalarını flash edip kullanmaktır. Fakat bu cihaz için güncel img dosyaları yok ya da ben bulamadım. Dolaylı...
  8. Ramazan.T

Hocam yaptığınız işlemleri ve cihaz bilgilerini verir misiniz?
  9. Ramazan.T

Yardım 23053RN02A Redmi note 12 Android 15 yükseltme

imei sifirlanma ihtimali var. bu modeli pek bilmiyorum H.kadioglu hocama danışın.
  10. Ramazan.T

Hocam global rom kullanıyor gibisiniz. Fake değilse eğer çok fazla sorun yaşamazsınız gibi. Mevcut sürümünüz ile HyperOS 2.0 arasında uçurum var. Telefon bir anda o sürüme geçemeyebilir yani romu yüklemek istediğiniz de rom doğrulanamayabilir. Şimdi altta verdiğim linkten isterseniz son sürüm...
  11. Ramazan.T

Hocam cihazınız için güncel rom HyperOS 2 var. Cihazınız da fake rom yoksa, manuel olarak kendiniz güncelleyebilirsiniz. Mevcut sürümünüzün ekran fotoğrafını atın ona göre güncel rom linkini atayım.
  12. Ramazan.T

onu flash ettikten sonra anlarsınız hiç birisi aklımda değil şu an. rosemary de kullanmıyorum artık. Ama çekirdek sürümü muhtemelen 4.19 dur
  13. Ramazan.T

hocam HyperOS sadece telefonun arayüzü. arayüz ayrımı yapacaksak sadece aosp ve hyperos/miui ayrımı olur. telefonun android sürümü destekliyorsa, arayüzüne uyumlu olan çekirdeği alıp flaş etmeniz lazım. bana cihazınızın android sürümünü ve HyperOS mu aosp mu onları söyleyin destekleyen çekirdek...
  14. Ramazan.T

Android sürümü önemli hocam destekliyorsa olur
  15. Ramazan.T

Mod Modlanmış HyperOS Uygulamaları

Eski tarz derken neyi kastettiniz hocam? Eğer simgeler vs. Gibi şeyler diyorsanız tema yükleyebilirsiniz. Ya da kontrol merkezi diyorsanız yine internette arama yaparak istediğiniz tarzda bulabilirsiniz.
Üst Alt