Ramazan.T kullanıcısının son içeriği

1. Ramazan.T

Soru Magisk root gizleme ziraat

Rootu çekirdek üzerinden çalıştıran başka bir kök çözümü. Magiskteki gibi boot.img üzerinden yama yapıp fastboot ile flash edebilirsiniz. Yalnız magiskteki diğer bir yöntem olan recovery üzerinden magisk.zip dosyasını flashlama olayı apatchte yok sadece boot.img üzerinden root atabilirsiniz.
  2. Ramazan.T

Yardım Redmi not 13 pro 5g wifi sorunu

Fotoğraftaki yer sizde de kapalı mı? Açıksa kapatın.
  3. Ramazan.T

Yardım Redmi 9 yanlış TWRP sonrası bootloop :(

Cihazı zorla fastboot almayı deneyin. Telefon yeniden başlatılırken sürekli ses kısma tuşuna sürekli basın. Fastboot moduna girdiğinde cihazın içindeki mevcut rom un boot ve varsa recovery img dosyalarını flash edin. Fastboot moduna alamazsanız sp flash tool dan yaptığınız da güvenlik kısmını...
  4. Ramazan.T

Yardım Redmi Note 13 Pro 5G Güncelleme Almıyor ve Başka Bir Sorun

Hocam birden fazla yere sorun aldığınız fiyatlarda en yüksek yere satın. Ek olarak en yüksek fiyattan biraz daha yükseğe internete ilan koyun isterseniz. Size kalmış.
  5. Ramazan.T

7.5 a alıp 7 ye sattım hocam. Aynı yere fakat.
  6. Ramazan.T

Telefoncular alıyor. Ben de aldığım yere sattım geri. Daha ucuza ama bl açık bir cihaz aldım. Genel olarak memnunum ama 13 pro 5g nin avantajları yok tabi...
  7. Ramazan.T

Ben de bu telefonu aldım aynı durumları yaşadım. Telefonu satıp kurtuldum. Eğer durumunuz varsa telefonu satmanız makuldur. Ucretli bootloader kilidi açan bir siteye sordum cihazın kilidini açamadıklarını söylediler. Gerisini siz düşünün. Güncel olarak bir yöntem de mevcut mu sanmıyorum. Bu yaz...
  8. Ramazan.T

Kernel Rosemary KSU (A11-A12-A13-A14-A15)

Hayır hocam almaz sadece uygulama, fotoğraf-video, çağrı kayıtlarını alır
  9. Ramazan.T

Hocam aslında çok güzel telefon. Mtk client sıkıntı biraz bende kurmakta zorlanmistim. Yedek almak için magisk ile root atın şimdilik databackup uygulaması ile yedek alın. Databackup ...
  10. Ramazan.T

Hocam bu dosya kernelsu next uygulaması ile çalışıyormuş. Next ayrı bir uygulama onun sürümlerini deneyin.
  11. Ramazan.T

Hocam genelde Android sürümü ile alakalı. Kernel olarak atacağınız kernel dosyası 4.14 ve 4.19 a uymuyorsa olmaz zaten. Ama bu tür kernel dosyaları da evrensel oluyor. Deneme yanılma ile gitmeniz gerekiyor. Onun dışında uygulamayı kendi indirmiyor. Uyumlu kernelsu apksini bulup kurmanız...
  12. Ramazan.T

Hocam lineage kurduktan sonra recovery moda alıp sideload modu açın. Adb üzerinden adb sideload yazıp dosyayı ekleyin terminale sürükleyerek sonra entere basın. İşlem hallolur.
  13. Ramazan.T

Neyi hocam?
  14. Ramazan.T

Hocam magisk ile root atıp databackup da kullanabilirsiniz öneri olarak söyledim. Onun dışında brick olursa boot.img i yeniden flashlayın eğer o da olmazsa direkt romu baştan flash edin.
Üst Alt