Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam global versiyon mu indirdiniz tr mi? Onu öğrenmeye çalışıyorum. Eğer global denediyseniz ondan olmayabilir. Aynı site de tr rom mevcut. Onu indirip kurmayı deneyin. Bir de kendi sürümünüzden çok üst bir sürüm indiriyorsunuz. Kendi sürümünüzden bir üst versiyonu deneyerek de romu kurmayı...
Telefona yeni custom rom attım ve bir de baktım ki pdf dosyalarını ya da chrome da sayfaları büyütemediğimi veya yakınlaştıramadığımı fark ettim.
Çözüm olarak aynı fastboot romunu tekrardan yükledim. Sadece romu yükledim herhangi bir format işlemi falan olmadan. Sorunu yaşayan çok kişi...
Forum kurallarımız
4.2. Mesajlarınızda yasa dışı içeriklerin bulunması, yasa dışı içeriğe sahip sitelere link verilmesi, paylaşılması, telif hakkına tabi içeriklerin eklenmesi yasaktır. (IMEI tamirine ve değişikliğine ilişkin anlatımlar, rehberler ve bilgi paylaşımları, korsan/warez...
Çözüm olarak sıfırlamyı önermiş Kadıoğlu hocam fakat sıfırlamadan önce şu dediğim yöntemi deneyin. Reklam çıktığı anda açıkta kalan uygulamalar da reklam uygulaması da çıkar. Aşağıda resmini de bırakıyorum. Nereyi dediğimi anlamanız için. Orada reklamın çıktığı uygulama da çıkacak. Genelde...
Hocam bu script ile ilgili pek bir bilgim yok hatta Xiaominin saçma politikalarının hata çözümlerini de pek bilmiyorum. Ama anladığım kadarıyla zamanı tutturamamışsınız. Saat 19:00 yani pekine göre 00:00 da başvurular açılıyor. Bu da demek oluyor ki binlerce kullanıcı aynı anda başvuru yapıyor...
Aynı cihazı ben de aldım cihazın kendisi de çin cihazıydı. Ne kadar uğraşırsam ugraşayım bir çözüme ulaşamadım. Ücretli yöntemlere baktım ya çok pahalı ya dolaylı yoldan rom değiştersiniz de (ücretli yollarla) tam istediğiniz potansiyele ulaşamıyordunuz yani ister istemez kısıtlı kalıyorsunuz...
Cihazdan tam emin olmak gerekiyor.
Cihazı yeniden başlattığınızda üstte bir açık kilit ibaresi bulunuyor mu? Ayrıca integrity checker uygulamasındaki test sonucunun ekran fotoğrafını atabilir misiniz?
Sorununuz çözüldüyse geçmiş olsun hocam.
WhatsApp konusuna gelince kernelsu da root gizleme olayı yok. Yani genellikle gerekmiyor çünkü çekirdek içinde çalışıyor. Root gizleme sorununu sadece Clash Royale de bu durumu yaşıyorum bazen. Rootu görmüyor cihaz sertifikalı ama yine de bir şekilde...
Pif dosyasını güncellediniz mi hocam? Ve spoof ayarı açık olmalı. Bunları yapmadıysanız yapın ve cihazı yeniden başlatın. Eğer olmuyorsa keybox ban yemiştir. Düzgün bir keybox bulmak lazım.