- Adım
- Ali
- Cihazım
- Poco C40(GSI)
- Konular
- 1
Hocam daha rahat olur dediler diye port Android 14 geçtim hyper os uyumlu mu?Android sürümü önemli hocam destekliyorsa olur
Hocam daha rahat olur dediler diye port Android 14 geçtim hyper os uyumlu mu?Android sürümü önemli hocam destekliyorsa olur
hocam a15 kernelin versiyon kaçMerhabalar. Redmi Note 10S için Kernelsu destekli kernelleri vereceğim. Bazıları Hyperos bazıları aosp romlar için. Yeni kerneller buldukça ekleme yapacağım.
Not 1: Bazı kerneller hem aosp için hem hyperos veya MIUI için uygun olabiliyor. Yani bir aosp kernelini hyperos cihaz da deneyebilirsiniz. Risk tamamen size aittir.
Not 2: KSU-next yazanlar kernelsu uygulaması değilde "kernelsu next" uygulamasını kullanılması gerektiğini belli eder.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Not 3: Kerneller genelde custom recoveryler üzerinden yüklenir. AOSP kullanan arkadaşlar cihaza custom recovery kurabilir veya aosp recovery ile adbsideload üzerinden yükleyebilirsiniz.
Not 4: Henüz aradığınız kernel yoksa apatchi kullanabilirsiniz. Sonuç olarak temel amacımız rootu çekirdekte çalıştırarak diğer uygulamalardan gizlemek. AOSP kullanıcılarında apatch sorunlu olabilir.
Not 5: Bu kerneller cihazınıza zarar verebilir. Tüm sorumluluk cihaz sahibine aittir.
Herhangi bir sorun yaşarsanız alta yazın en kısa süre de cevap vermeye çalışacağım.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam HyperOS sadece telefonun arayüzü. arayüz ayrımı yapacaksak sadece aosp ve hyperos/miui ayrımı olur. telefonun android sürümü destekliyorsa, arayüzüne uyumlu olan çekirdeği alıp flaş etmeniz lazım. bana cihazınızın android sürümünü ve HyperOS mu aosp mu onları söyleyin destekleyen çekirdek varsa atayım size.Hocam daha rahat olur dediler diye port Android 14 geçtim hyper os uyumlu mu?
onu flash ettikten sonra anlarsınız hiç birisi aklımda değil şu an. rosemary de kullanmıyorum artık. Ama çekirdek sürümü muhtemelen 4.19 durhocam a15 kernelin versiyon kaç
Hocam çalışmıyor bilginizeonu flash ettikten sonra anlarsınız hiç birisi aklımda değil şu an. rosemary de kullanmıyorum artık. Ama çekirdek sürümü muhtemelen 4.19 dur