raifcevherliol kullanıcısının son içeriği

1. raifcevherliol

Yardım Xiaomi 15 pro arayanın ismi gözükmüyor

uygulama izinleri gerekli gibi tümüne evet yap dene, birde bu kendi ojinal uygulamasımı buraya nerden girdiniz ?
  2. raifcevherliol

Yardım Xiaomi 15 pro arayanın ismi gözükmüyor

google rehber için denermisin ayarlar >görüntüleme secenekleri >sıralama ölçütü >ad, ad biçimi >önce ad olarak mı ayarlı ? denermisin
  3. raifcevherliol

Yardım 14T Pro Şarj Etme Süresi

Pil koruması var ayarlarda kapatmadıysan %80 ne gelince yavaşlıyor zaten ilk çıktıgı günden beri 120 wattla şarj ediyorum dolma suresi hala aynı 20 - 25 dk da full sarj oluyor ama en hızlı sarjı %20 - %80 aralığında yapıyor, birde ben sürekli yarım yarım şarj ederim sabahaları kalkınca 15dk angel~~
  4. raifcevherliol

Yardım 14t pro Wi Fi Sorunu

dns ayarlarını kontrol et otomatikte olacak veya statik ip tanımla gibi seyler var hepsini dene derim, youtubede bi çok video var. yazılımsal sorun varsa en son telefonu sıfırla dene
  5. raifcevherliol

Soru Şebeke göstergesi

ayarlara o üst bardaki simgeleri açma kapatma özelliği gelmiş onu bi kontrol et
  6. raifcevherliol

Yardım 14t pro Wi Fi Sorunu

kayıtlı ağı secip gizlilik kısmından cihaz Mac'ini kullanı seçip kaydet dene, wifiye bağlı başka cihazda da bu tarz sorun varsa modemle alakalı da olabilir
  7. raifcevherliol

Soru Poco F7 vs Xiaomi 14T

f7 yeni işlemci onu tercih et bence 14t pro kullanıyorum memnunum ama yeni alacak olsam f7 seçerdim bechmark puanları neredeyse aynı
  8. raifcevherliol

Yardım 14t hyper os 2 sonrası hevc kodlama sorunu

14t pro da son gelen güncelleme ile (2.0.201.0VNMTRXM) kamera takılma sorunu düzeldi benim, arayüzüde daha hoş olmuş şuan cihazda çok akıcı şekilde çekiyor
  9. raifcevherliol

Yardım Mi14t Pro Alınmalımı?

ben açmadım suanlık memnunum benim gördüğüm bir sorun yok, reklamları içinde adguard dns kullanıyorum
  10. raifcevherliol

Rom 14T Pro Android 16 Ota güncellemesi Geldi

benim fark ettiğim kamera arayüzü değişmiş ve kameradaki takılmalar düzelmiş, bi önceki güncellemede donmalar oluyordu genel olarak şuan gayet akıcı çalışıyor
  11. raifcevherliol

Yardım Mi14t Pro Alınmalımı?

ilk çıktığı günden beri kullanıyorum hiç bir sorunyaşamadım, oyunda biraz ısınma var ama 90 fpsye çekersen o da olmuyor 120fpsde tam yükte biraz ısınıyor kasma, drop vs yaşatmıyor. kamerada video çekimin de ufak takılmalar mevcuttu son güncellemeyle sorun giderildi gayet akıcı çekim yapıyor...
  12. raifcevherliol

Buarada kamera değişmiş cok iyi olmus suan takilma vs. Gitmiş
  13. raifcevherliol

Guncelleme gelmis ins. Bu takilmalar duzelmistir
  14. raifcevherliol

2.0.105.0.VNNTRXM son guncellemeden sonra telefon surekli donmaya takilmaya basladi, özellikle kamerada video cekerken 5 10 sn de bir takila takila cekiyor
  15. raifcevherliol

Yardım Mi 14T Pro Kamera Odak Sorunu

evrakları belge modunda cekerseniz daha verimli olabilir
Üst Alt