raifcevherliol kullanıcısının son içeriği

1. raifcevherliol

Soru 12T OS1.0.5.0.ULQEUXM sürümünü deneyen var mı ?

Yükleyen varsa deneyimlerini paylaşablir geçiş yapalım mı?
  2. raifcevherliol

Soru Youtube vanced da yeni surumde izleyin cozumu var mi ?

bugun vancedda karsilasmaya basladim herkeste bu sekilde mi yada cozumu var mi?
  3. raifcevherliol

Soru 12T ghosting sorunu yasayan var mi?

AOD surekli acikken kiliti actigimda ana ekranda saatin izi beliriyor ve yavasca kayboluyor. yazilimsalmi diye eu roma gectim bisey degismedi, ekran tazelemesini degistirdim yine ayni baskasinda bu sorun var mi bilgi almak istiyorum yazarmisiniz ?
  4. raifcevherliol

Soru Oyunda 120 fps acilmiyor

lol: wildrift oynuyorum Ekran 120hz olmasina ragmen oyunda 90 ve 120 fps secenekleri kilitli secilmiyor nedenini bilen var mi?
  5. raifcevherliol

Soru Game turbo sayac isareti

Bu isaret ne ise yariyor bilen var mi?
  6. raifcevherliol

Soru A2218 modeli nedir ?

eu 12.1.4 kullaniyorum nasil olmus bilmiyorum
  7. raifcevherliol

İpucu CustoMIUIzer ile çift tıkla ekran kilitleme aktif etme

Telefon: Mi Note 10 Lite Adroid sürüm: 11 Miui sürümü: global 12.1.4 Bootloader: açık Root: evet Bilgi amaçlıdır arayan arkadaşlar olabilir. CustoMIUIzer kurulumu formda mevcut oldugu için anlatmıyorum. Sadece çift tıkla kilitlemeyi göstereceğim. Sırasıyla...
  8. raifcevherliol

Yardım Dokunmatik bazen tepki vermiyor

her uygulamada veya ana ekranda bu sorunu son zamanlarda yasar oldum, ekranin sadece dokundugum gorunen kisminda oluyor. asagi veya yukari yaptigimda bu kisim bazen calismiyor kaydirma islemi yapmiyor. yazilimsal diye eu dan customa dondum hala devam ediyor. baska karsilasan varmi?
  9. raifcevherliol

Yardım Arka Kamera Camı Var Mı?

bir şekilde arka kamera camı kırılmış yedek parça bulamıyorum, yardımcı olabilecek var mı? Servise göndermek istemiyorum camı alıp kendim yaptırtacağım.
  10. raifcevherliol

Tema Among us a ait Boyle bir tema yada launcher var mi?

bilen varsa paylasabilir mi?
  11. raifcevherliol

Soru Cep modu Neden yok ?

Cep modunun olmamasinin nedeni var mi acaba ?
  12. raifcevherliol

Yardım Cnd uygulamasi nedir ?

Bugun sarjim cabuk azaldi baktigimda bu uygulamanin cok fazla sarj yedigini gordum bu nedir bilen var mi ?
  13. raifcevherliol

Yardım Bootloader kiliti için yardim ?

Mi note 10 lite Bootloader kilitini tek seferde açabilen biri varmı ? ben 3.yü denedim yine açılmadi herseferinde 7 gün bekletiyor. Bir sürü video izledim aynisini yapiyorum olmuyor.
  14. raifcevherliol

Yardım Bootloader açmadan rom yukleme

BL kilit acmadan guncel stock rom yuklenir mi ?
  15. raifcevherliol

Çözüldü Kayan bildirimler calismiyor

Mi note 10 var telefonu fabrika ayarlarina sifirlamisti sonrasinda kayan bildirimler calismaz oldu. miui surumu guncel stok rom kullaniyorum tavsiyesi olan var mi???
Üst Alt