raifcevherliol kullanıcısının son içeriği

1. raifcevherliol

Yardım Mi 14T Pro Kamera Odak Sorunu

evrakları belge modunda cekerseniz daha verimli olabilir
  2. raifcevherliol

Yardım Xiaomi 14T Pro sanki biraz takılıyor gibi geliyor

Cikti günden beri kullaniyorum son guncellemeyle birlikte gayet akici ve hizli 0 takilma, pubg oynarim gelenler hic drop olmuyor.
  3. raifcevherliol

Yardım Xiaomi 14T Pro ile uyumlu TWRP

Bl aciksa atarsiniz Mi flash ile ama dirençli sikinti oluyor mu bir bilgim yok araştırın
  4. raifcevherliol

Yardım Xiaomi 14T Pro ile uyumlu TWRP

en son yoktu, ucretli sekilde var sanirim
  5. raifcevherliol

Soru Xiaomi 14T Pro Kullanıcı Yorumları

Her acidan memnunum fakat ben 12tden gectim stereo olmasina ragmen hoparlör bir tik ses düşük geldi onun disinda sikinti yok surekli oyun oynarim 120 fpsde makul derecede isiniyor 90fpsde alirsma normal isiniyor, batarya iyi gidiyor, super bi kamera istemiyorsan tatmin ediyor al derim
  6. raifcevherliol

Yardım Ekran yenileme hızı

hic bir yerde 144 goremezsin destekleyen oyun vs yok henüz,varsada ben bilmiyorum. ana ekran siniri 120 zaten
  7. raifcevherliol

Yardım Ekran yenileme hızı

beklemedeyken düşer uygulamaya göre de yükselir normaldir
  8. raifcevherliol

Yardım 14T Pro HyperOs 2.0 Animasyon Sorunu

varsayilan temayi degistirince düzeldi
  9. raifcevherliol

Yardım 14T Pro HyperOs 2.0 Animasyon Sorunu

aynen dostum koyu modda oluyor bu, kenarda cikan cizgileri bahsediyorsun degil mi ? efekle alakali gibi geldi bana cozersem reset atmadan tele yazarim, bende diger konuda bundan bahsetmiştim, ekran donmeside arada bir takiliyordu ilk aldigimdan beri var
  10. raifcevherliol

HyperOS 14T Pro Hyperos 2.0 Gelmedi?

eskiden yaaprdim ama resimler, banka uygulamalari vs. oldugu için ugrasmak istemiyorum malesef herkeste bunu yapamaz her seferinde herseyi sil tekrar yükle sıkıntılı
  11. raifcevherliol

ben telefonu genellikle koyu modda kullaniyorum. uygulama acilislarinda ekran kenarlari cizgi seklinde yanip sonuyor, acilis efektinden kaynakli galiba gozume batan bu var şimdilik, her uygulamada oluyor uygulama acildiginda tam ekrani kaplarken kenarlar beyaz cizgi olup düzeliyor, birde...
  12. raifcevherliol

ben direk kurdum bi sıkıntı yok suanlik
  13. raifcevherliol

an itibariyle bana geldi
  14. raifcevherliol

Yardım custom rom sonrası tepki yok

BL aciksa fastboot modda yeniden rom atarsin bence, powera basinca ekrana hic bir yazi gelmiyor mu ?
Üst Alt