Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pil koruması var ayarlarda kapatmadıysan %80 ne gelince yavaşlıyor zaten ilk çıktıgı günden beri 120 wattla şarj ediyorum dolma suresi hala aynı 20 - 25 dk da full sarj oluyor ama en hızlı sarjı %20 - %80 aralığında yapıyor, birde ben sürekli yarım yarım şarj ederim sabahaları kalkınca 15dk angel~~
dns ayarlarını kontrol et otomatikte olacak veya statik ip tanımla gibi seyler var hepsini dene derim, youtubede bi çok video var. yazılımsal sorun varsa en son telefonu sıfırla dene
kayıtlı ağı secip gizlilik kısmından cihaz Mac'ini kullanı seçip kaydet dene, wifiye bağlı başka cihazda da bu tarz sorun varsa modemle alakalı da olabilir
14t pro da son gelen güncelleme ile (2.0.201.0VNMTRXM) kamera takılma sorunu düzeldi benim, arayüzüde daha hoş olmuş şuan cihazda çok akıcı şekilde çekiyor
benim fark ettiğim kamera arayüzü değişmiş ve kameradaki takılmalar düzelmiş, bi önceki güncellemede donmalar oluyordu genel olarak şuan gayet akıcı çalışıyor
ilk çıktığı günden beri kullanıyorum hiç bir sorunyaşamadım, oyunda biraz ısınma var ama 90 fpsye çekersen o da olmuyor 120fpsde tam yükte biraz ısınıyor kasma, drop vs yaşatmıyor. kamerada video çekimin de ufak takılmalar mevcuttu son güncellemeyle sorun giderildi gayet akıcı çekim yapıyor...
2.0.105.0.VNNTRXM son guncellemeden sonra telefon surekli donmaya takilmaya basladi, özellikle kamerada video cekerken 5 10 sn de bir takila takila cekiyor