Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AOD surekli acikken kiliti actigimda ana ekranda saatin izi beliriyor ve yavasca kayboluyor. yazilimsalmi diye eu roma gectim bisey degismedi, ekran tazelemesini degistirdim yine ayni baskasinda bu sorun var mi bilgi almak istiyorum yazarmisiniz ?
Telefon: Mi Note 10 Lite
Adroid sürüm: 11
Miui sürümü: global 12.1.4
Bootloader: açık
Root: evet
Bilgi amaçlıdır arayan arkadaşlar olabilir. CustoMIUIzer kurulumu formda mevcut oldugu için anlatmıyorum. Sadece çift tıkla kilitlemeyi göstereceğim.
Sırasıyla...
her uygulamada veya ana ekranda bu sorunu son zamanlarda yasar oldum, ekranin sadece dokundugum gorunen kisminda oluyor. asagi veya yukari yaptigimda bu kisim bazen calismiyor kaydirma islemi yapmiyor. yazilimsal diye eu dan customa dondum hala devam ediyor. baska karsilasan varmi?
bir şekilde arka kamera camı kırılmış yedek parça bulamıyorum, yardımcı olabilecek var mı? Servise göndermek istemiyorum camı alıp kendim yaptırtacağım.
Mi note 10 lite Bootloader kilitini tek seferde açabilen biri varmı ? ben 3.yü denedim yine açılmadi herseferinde 7 gün bekletiyor. Bir sürü video izledim aynisini yapiyorum olmuyor.
Mi note 10 var telefonu fabrika ayarlarina sifirlamisti sonrasinda kayan bildirimler calismaz oldu. miui surumu guncel stok rom kullaniyorum tavsiyesi olan var mi???