Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her acidan memnunum fakat ben 12tden gectim stereo olmasina ragmen hoparlör bir tik ses düşük geldi onun disinda sikinti yok surekli oyun oynarim 120 fpsde makul derecede isiniyor 90fpsde alirsma normal isiniyor, batarya iyi gidiyor, super bi kamera istemiyorsan tatmin ediyor al derim
aynen dostum koyu modda oluyor bu, kenarda cikan cizgileri bahsediyorsun degil mi ? efekle alakali gibi geldi bana cozersem reset atmadan tele yazarim, bende diger konuda bundan bahsetmiştim, ekran donmeside arada bir takiliyordu ilk aldigimdan beri var
eskiden yaaprdim ama resimler, banka uygulamalari vs. oldugu için ugrasmak istemiyorum malesef herkeste bunu yapamaz her seferinde herseyi sil tekrar yükle sıkıntılı
ben telefonu genellikle koyu modda kullaniyorum. uygulama acilislarinda ekran kenarlari cizgi seklinde yanip sonuyor, acilis efektinden kaynakli galiba gozume batan bu var şimdilik, her uygulamada oluyor uygulama acildiginda tam ekrani kaplarken kenarlar beyaz cizgi olup düzeliyor, birde...