Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam ilginç bir şekilde olayı hallettim. En son miuımix rom kurmuştum yine olmamıştı fakat sabah bi baktım kulaklık gerçek sesine ulaşmıış..ama benim telde yaptığım değişikliklerden dolayı olduğu kesin çünki elimde xiaomi mi a2 ve not 10s telde de ses halen orta seviyede çıkıyor...
İyi forumlar herkese ;
arkadaşlar nedendir anlamadım ama jarba bluetooth kulakllığı mi 9t cihazıma bağladığımda ses az çıkıyor....
Fakat yine aynı telefona Samsung Galaxy Buds 2 ve honor choice earbuds x3 lite bağladığımda bomba gibi ses çıkıyor....
Adroid 10 , MiuiMiX_2.2.0...
üstad ben sorunu o dönemde hallettim teşekkür ederim...imei bloklarımız çökmüş vs , forumda hızır gibi ustalar sayesinde uzak bağlantı ile durumu düzelttik sağolsunlar :) iyi geceler
evet ustam aynende öyle yaptım...cache/dalvik ile birlikte o alttaki kızağıda çekerdim hep fakat hiç silinmezdi inanın...aslında o kızak ile cache/dalvik aynı işlemi yapmıyor mu ki...pek meşgul ettim sizi kusura bakmayın...kolay gelsin
evet muhtemelen sizin dediğiniz gibidir, galeriden hiçbirşey silinmemişti...uygulamalar ve rehber full silinmiş...yani ciddi bir problem olmadı aslında...kalibrasyon durumu hakkında da revize yaparım şuan için şarj 90 ve 70 dk ekran verdi...3,5 senelik cihaz muntazam...teşekkürler
Emrespect hocam dayanamadım ve kalibre olayını an itibari ile yaptım...fakat cihaz sıfırlandı malesef, işleme başlamadan önce mi hesabından çıkış yapmadım ve twrp modunda cache / dalvik yaptım ve o şekilde işleme başladım o kadar ...bundan kaynaklanmış olabilir mi ? sistem açılırkende mi...
peki öyleyse yine Advanced Battery Calibrator kullanayım...daha sıkıntılı olursa bu yönteme geçeriz , şuan için batarya stabil sayılır.... teşekkür ediyorum
iyi forumlar üstadım kolay gelsin, ben yakın zamanda mi 9t cihazımı 3-5 kez fasboot ile sıfırladım rom denemeleri nedeniyle...cihazım 3 seneyi biraz geçiyor ve orjinal batarya hala stabile yakın çalışıyor, yani gereksiz şarj düşmeleri vs yok denecek kadar az ...şimdi bu durumda bu işlemi...
malesef seçeneklerde sadece google discover mevcut, uygulama kasası yok...romu değiştirerek hallettim durumu başka roma geçtim....ilgilenen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum
İyi forumlar arkadaşlar ; global V14.0.2.0.TKLMIXM kullanmaktayım ve cihazımda ana ekran kısmında ''UYGULAMA KASASI'' diye bir kısım yok...
ama uygulama kasası adında bir uygulama var ve tıkladığımda açılıyor ama sol çekmeceye entegre olmuyor..
konu ile ilgili değerli fikirlerinize...
evet hocam tamda o şekilde yazıyor...net bir fikriniz var mıdır acaba
1681823305
peki öyleyse flashtool'dan rom yükleme vs vs benim için beyhude bir uğraş.... imeı repair işlemini normal kullanıcı yapabilir mi yoksa tam bir usta işi mi acaba... teşekkür ediyorum