Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi forumlar herkese ;
arkadaşlar nedendir anlamadım ama jarba bluetooth kulakllığı mi 9t cihazıma bağladığımda ses az çıkıyor....
Fakat yine aynı telefona Samsung Galaxy Buds 2 ve honor choice earbuds x3 lite bağladığımda bomba gibi ses çıkıyor....
Adroid 10 , MiuiMiX_2.2.0...
İyi forumlar arkadaşlar ; global V14.0.2.0.TKLMIXM kullanmaktayım ve cihazımda ana ekran kısmında ''UYGULAMA KASASI'' diye bir kısım yok...
ama uygulama kasası adında bir uygulama var ve tıkladığımda açılıyor ama sol çekmeceye entegre olmuyor..
konu ile ilgili değerli fikirlerinize...
Herkese iyi forumlar arkadaşlar.. Başıma şöyle talihsiz bir olay geldi malesef. Cihaza twrp kurmak istedim fakat benim cihaz android 13 , kuracağım twrp de 12 olduğu için sanırım sistem çökmesine sebeb oldu yada benim bilgim dışında bir durum gelişti..
Ve şuan yeniden başlayıp duruyor...
Arkadaşlar meraba ;
Elimde general mobil çift hatlı cihaz var...başka telefonlara imeı attıracağız fakat bu telefondaki 2 imei 2 farklı makinada kullanabilir miyim ? birisinde bir porblem olursa diğerindede porblem olma ihtimali var mıdır sizce ?
Şimdiden teşekkür ediyorum
İyi akşamlar arkadaşlar ;
Sizce batarya performansım nasıl ? son güncelleme ile bataryanın daha iyi olduğunu düşünüyorum..
Birde telefonu şarj ederken % 5 e kadar bekletmemde bir problem olur mu dersiniz ?
Şarja takarken %40 da bile olsa taksam problem olur mu ? polimer batarya olmasının...
Arkadaşlar mehrabalar.....
twrp üzerinden yedekleme ve geri yükleme işlemini bir türlü başarılı bir şekilde yapamadım....fastboottan sıfır rom kurup, root atıp daha tel açılmadan bile yedek almayı denediğim oldu
fakat yine olmadı...nerde yanlış yapıyorum bir bileniniz var ise lütfen bir el...
hocam aşağıdaki hatayı veriyor
üçüncü parti temalardan gelen temalar desteklenmemektedir.... hatası alıyorum sebebi ne olabilir sizce .. miu 9.2.1.0 kararlı kullanıyorum
iyi akşamlar hocam elinize sağlık .... bu temayı Mİ 5 telefonuma nasıl kurabilirim...uygulamayı açıcak program yok diyor da yardımcı olabilir misiniz..