Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar merhaba, band 4ün kordonu koptu satın alıp memnun kaldığınız orijinal kordon öneriniz var mı?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türkçeye düzenleyen arkadaş tam hatırlamıyorum ama baya bir söylemişti bunun sebebini, sanırım söylediğiniz harflere düzeltince cihazda sıkıntı oluyor ve yani brick. şimdilik yeni bir çözüm çıkana kadar böyle devam edeceğiz..
Haklısınız, konu tarihi eski ve romlar sürekli güncellendiği için tekrar açtım. Beta kurup stabil gibi kullandığım ve evde internet olmadığı için takip edemiyorum sürekli..
arkadaşlar merhaba, mi 6 için şarj ve performans problemi olmayan rom önerir misiniz? şuan eu beta 9.7.4 kullanıyorum.
360 derece kap var bende o takılı olsaymış korurmuş belki, çok kalın bir kap var elimde o da iş görmüyor..
evet dediğiniz gibi oluyor sanırım bende öyle anladım, sadece göze çarpan çatlak görüntüyü yok ediyor kenarlardaysa çatlak