rahatkafasii kullanıcısının son içeriği

1. R

Soru mi band 4 kordon

arkadaşlar merhaba, band 4ün kordonu koptu satın alıp memnun kaldığınız orijinal kordon öneriniz var mı? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. R

Soru Robot süpürge önerisi

2.500 tlye kadar robot süpürge önerisi olan var mı? kafam çok karıştı. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. R

Soru xiaomi redmi airdots ekolayzer ayarı öneri

arkadaşlar kullandığınız ekolayzer ayarını ss alarak paylaşabilir misiniz? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. R

Rehber [UNOFFICAL]Mi Band 4 Global Türkçe Güncelleme(FW v1.0.7.02BETA

Türkçeye düzenleyen arkadaş tam hatırlamıyorum ama baya bir söylemişti bunun sebebini, sanırım söylediğiniz harflere düzeltince cihazda sıkıntı oluyor ve yani brick. şimdilik yeni bir çözüm çıkana kadar böyle devam edeceğiz.. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. R

Diğer Mod - Mi Band 4 Apple Watch Custom Res #3 (v66)

Öncelikle sınavlarında başarılar.. Sabırsızlıkla bekliyoruz hocam teşekkür ederim. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. R

Diğer Mod - Mi Band 4 Apple Watch Custom Res #3 (v66)

hocam bunu güncelleyecek misiniz? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. R

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

mi 6 9.10.17 kurup sıkıntı yaşayan var mı Mi 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. R

Soru Mi 6 rom önerisi

multirom hiç kullanmadım hocam, bir bakayım oraya. Hangi sürümünü öneriyorsunuz MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. R

Soru Mi 6 rom önerisi

Haklısınız, konu tarihi eski ve romlar sürekli güncellendiği için tekrar açtım. Beta kurup stabil gibi kullandığım ve evde internet olmadığı için takip edemiyorum sürekli.. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. R

Soru Mi 6 rom önerisi

arkadaşlar merhaba, mi 6 için şarj ve performans problemi olmayan rom önerir misiniz? şuan eu beta 9.7.4 kullanıyorum. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. R

Soru mi 6 cam çatladı

360 derece kap var bende o takılı olsaymış korurmuş belki, çok kalın bir kap var elimde o da iş görmüyor.. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. R

Soru mi 6 cam çatladı

evet dediğiniz gibi oluyor sanırım bende öyle anladım, sadece göze çarpan çatlak görüntüyü yok ediyor kenarlardaysa çatlak MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. R

Soru mi 6 cam çatladı

ilk kez bir telefonumun camı çatladı[emoji23] teşekkür ederim MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. R

Soru mi 6 cam çatladı

cevap için teşekkür ederim, şuan kullanıma engel bir şey olmadığı için değiştirmeyi düşünmüyorum MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. R

Soru mi 6 cam çatladı

arkadaşlar merhaba, ekran çatladı var mı önerdiğiniz site.. nedir fiyatları yardımcı olurmusunuz. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt