radiation kullanıcısının son içeriği

1. R

Soru xiaomi mirrorlink

68 adet kamera koyan bir firmanın mirrorlink özelliğinin olmaması çok garip...
  2. R

Soru xiaomi mirrorlink

xiaomi telefonlarında mirrorlink özelliği var mı?
  3. R

Recovery Tüm Xiaomi Cihazlara Tek Tuşla TWRP Yükleme Aracı - Beta V2 Güncellendi.

kardeş elinize sağlık fakat twrp.img pc ye inmekte fakat devamı gelmemekte. cihaz max 3
  4. R

Yardım xiaomi mirrorlink android auto bağlantısı

hocam mirrorlink hakkında bilgi yok ama android auto sorununu çözdük 1575490169 telefonunuzda çift uygulama varsa kaldırın ve kaldırdığınızda telefon kendini resetleyecek. sonrasında ekran görüntüsündeki gibi verileri silin ve android autonun son sürümünü yükeyip kurun. 1575490257 telefonunuzda...
  5. R

Sohbet Telefonumuz Eskiyor mu?

dis is kapitalizim
  6. R

Diğer Mi Max 3 Android 10 alacak/mı?

tamam miui sürümü ama bizler gibi dünya çapındaki pek çok kullanıcı hala daha max3 e miui11 gelmeyince amiyane tabirle "hayırdır bilader" moduna girdi. moderatörde çin sürümüne android 10 geliyorsa globalede belki 10ile beraber miui11 gelir havası yarattı. keşke android 9-10 farketmeksizin miui...
  7. R

Diğer Mi Max 3 Android 10 alacak/mı?

miui communityde moderatör baskılarımıza dayanamadı ağızlara bi parmak bal çaldı gibi.
  8. R

Yardım miui 11 gelmeyenler

max3 gelmedi.
  9. R

Soru Mi Max 3 android auto/ mirrorlink ve telefon rehberine ulaşamıyorum

ayarlardan ekran görüntüsünü attığım şekilde silme işlemini dener misiniz.
  10. R

çift uygulamaları sildim. silerken telefon tekrar başlatılıyor kendiliğinden. ayrıca android autonun apkmirror sitsinden son sürümünü indirin. daha önce kurduklarınızı da silin. aracınızdaki ayarlar menüsünden de appconnect ile olan ayarları sıfırlayın. bir de böyle deneyin hocam.
  11. R

Güncelleme Mi Max 3 Global Kararlı V11.0.5.0 PEDMIXM İndirme Bağlantıları

ne gelmez güncellemeymiş mi max 2 ye bile geldi ....
  12. R

mi max3 ile android autoyu bağlayabildim. çift uygulamalar kapalı olmalı. fakat mirrorlink max3 te olmadığı için bağlantı kuramadım. tiguan composition media
  13. R

Yardım xiaomi mirrorlink android auto bağlantısı

telefonlar gibi kullandığımız araçlar da akıllanmakta ve bu süreç ülkemize vergisel, bütçesel durumlardan ötürü geç gelse de kullanılmaya başlanmakta. kullanmaya başladıktan sonra da bir takım sorunlarla karşılaşılıyor mesela araç multimedya ekranı ile telefonlarımızın bağlantı sorunları.. pek...
  14. R

Yardım Xiaomi'nin MirrorLink Desteği Hk.

harun bey siz mirrorlink bağlantısı kurabildiniz mi?
Üst Alt