Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam konuyu hortlatıyorum ama biraz desteğe ihtiyacım var. Elimde recoveryden flashlanabilir bir kernel zip dosyası var. Enforcing olarak derlenmiş. Bunu permissive olarak nasıl çevirebiilirim?
İnternettekilerin çoğu 3A maalesef. Max 55W destekliyor.
İki haftada geldi sorunsuz kullanıyorum, tavsiye ederim.
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 66,00TL 5%OFF | Orijinal Xiaomi 6A Usb tip C kablo şarj 120w Turbo tipi hızlı şarj tipi-cabo Mi 12 11 10 Pro 9 Poco Redmi...
Hocam fcmfix kurulu, WhatsApp seçili, otomatik başlatma açık, diğer izinler verildi, pil kısıtlaması yok, ama halen WhatsApp'ta bildirim sorunu devam ediyor. Uygulamaya girmeden mesajlar gelmiyor. Farklı bir yöntemi var mı bu sorunun?
Dün satın aldım ve İMEİ atıldıktan sonra teslim etti. Bir hafta sıfırlama ve güncelleme yapma dedi. Sanırım BL kilidi için. Ama dün denedim ona da 359 saat süre verdi. Sim kart şuan takılı değil, sim 2'den şebeke veriyor. Sim 1'de İMEİ yok 0 gözüküyor. Güncelleme yapmayı deneyim mi?