Quboy kullanıcısının son içeriği

1. Q

Yardım Poco X3 Karna BL Kilidi Açamama Sorunu

Arkadaşlar Selamlar. Telefonuma 1 ay içinde İmei atmam lazım ve BL kilidini açamıyorum bir türlü. Telefonum: Poco X3 Karna MIUI Sürümü: MIUI Global 12.0.2.0 Kararlı (QJGINXM) Geliştirici Seçenkleri: Açık Oem Kilit Açma: Açık USB Hata Ayıklama: Açık Mi Kilit açma durumu: Hesabı başarıyla ekledim...
  2. Q

Yardım Poco X3 Karna India (Hindistan) Modeli Hangi Romlar Atılabilir?

Arkadaşlar selamlar. Uzun araştırmalarım sonucunda F/P olduğuna inandığım Poco X3 Hindistan (Karna) modelini yarın alacağım. Global ile arasında bariz batarya farkı olduğunu gördüm. (5160 vs 6000) Ayrıca NFC de kullanmadığım için fazlasıyla mantıklı geldi. Şimdi sizlere sorun şu: Ben bu Karna...
  3. Q

Alış Poco X3 India-Hindistan (6000mAh)

Arkadaşlar selamlar. Bursa içi Poco X3 India versiyon almak istiyorum. 6000mAh bataryalı olanından. Nakit olarak alacağım ve fiyatta pazarlık yapabiliriz tabii ki. Sıfır kutulu olması şarttır.
  4. Q

Tavsiye F/P Xiaomi Telefon Tavsiyesi

Arkadaşlar selamlar. Uzun bi aradan sonra yine buradayım :) Şuanda Xiaomi Mi 8 Se kullanıyorum. Ama artık 3120lik bataryanın yetmemeye başladığını farkettim. Konuya hakim arkadaşlardan fiyatını hakeden telefon tavsiyeleri bekliyorum. Aradığım özellikler: Telefonla genel olarak oyun oynamıyorum...
  5. Q

Soru Yeni Rom kurmak

Öncelikle merhaba arkadaşlar. 3 gün önce aldığım Xiaomi Mi 8 Se ile aranıza katıldım. Telefonu ilk alanlar gibi benim de soru işaretlerim oldu. Daha önce hiç Root veya Rom değişikliği gibi şeyler yapmadığım için biraz acemiyim bu konuda. O yüzden birkaç ufak sorum olacak. Diğer konuları da...
Üst Alt