Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son çare olarak hesabı kaldırıp format atmayı düşünüyorum. Ama ilginç bi mesaj geldi bugün. Normalde 25 gün kalmıştı İMEİ nin bitmesine. Ama bugün İmei için son 120 gün diye mesaj geldi. Neden yenilendi veya yanlış mesaj mı geldi anlayamadım.
Sim kart takılı halde deniyorum evet dediğiniz gibi. Hatta şunu da denedim. Önce mi hesabından çıkış yaptım. sonra telefonu kapattım ve sim kartı çıkarttım. Sim kartı taktım ve telefonu açıp birdaha denedim ve yine olmadı.
Arkadaşlar Selamlar.
Telefonuma 1 ay içinde İmei atmam lazım ve BL kilidini açamıyorum bir türlü.
Telefonum: Poco X3 Karna
MIUI Sürümü: MIUI Global 12.0.2.0 Kararlı (QJGINXM)
Geliştirici Seçenkleri: Açık
Oem Kilit Açma: Açık
USB Hata Ayıklama: Açık
Mi Kilit açma durumu: Hesabı başarıyla ekledim...
Stoya Hocam ben de bu telefonu kullanıyorum ve 4 Ekim'de yani 18 gün sonra 1. sim slotunun süresi dolacak sanırım. Çünkü 4 Eylül'de cihaz kayıt dışıdır ve 30 gün içinde kapanacaktır dedi. Kapanmasını beklemek şart mı? Bir de kapanınca o sim slotu tekrar aktif olabiliyor mu?
Arkadaşlar teşekkürler. Hindistan ROM kurmayı düşünüyorum mutlaka deneyeceğim.
Peki son olarak sizce Karna modeli alınır mı? Bildiğiniz donanımsal veya yazılımsal kronik sorunları var mı? Bu yazıyı okuyup fikir sahibi olacaklar için de çok güzel olur.
Arkadaşlar selamlar. Uzun araştırmalarım sonucunda F/P olduğuna inandığım Poco X3 Hindistan (Karna) modelini yarın alacağım.
Global ile arasında bariz batarya farkı olduğunu gördüm. (5160 vs 6000) Ayrıca NFC de kullanmadığım için fazlasıyla mantıklı geldi.
Şimdi sizlere sorun şu:
Ben bu Karna...
Arkadaşlar selamlar. Bursa içi Poco X3 India versiyon almak istiyorum. 6000mAh bataryalı olanından. Nakit olarak alacağım ve fiyatta pazarlık yapabiliriz tabii ki.
Sıfır kutulu olması şarttır.
Arkadaşlar selamlar. Pazartesi günü Poco X3 India alacağım. NFC'siz ve 6000Mhz bataryalı olandan. Sizce bu model için şarjı en çok gidebilecek rom hangisi? Oyun oynamıyorum ve telefonu 60Hz'de kullanacağım. Tüm önerilerinize açığım.
Ben 60 Hz'de kullanacağım muhtemelen. Genelde telefon görüşmesi, mesajlaşma, bluetooth ile akıllı saat/kulaklık bağlantısı ve twitter vs takılıyorum. Bunun için önerebileceğin ROM var mı? Mümkünse şarjı uzun süre kullanabileceğim bir ROM arıyorum diyebilirim :)
Arkadaşlar hala karar aşamasındayım. Samsung Galaxy M51 ile Poco X3 Nfc arasında gidip geliyorum. Telefondan oyun oynamıyorum. Günlük kullanımda beni idare edecek ve akıllı saatim ile gün boyu bağlı kalacağım durumda bataryası bitmeyecek olan bir model arıyorum. Sizce hangisi daha iyi?
Anladım. Peki o zaman kendime göre özelleştirerek sorayım. Telefonu aldıktan sonra 1 kereliğine uğraşıp ne gerekiyosa kurayım sonra birdaha bulaşmayayım diyorum. Bu bağlamda sizin kernel, mod, rom vs. öneriniz hangileri?
Genel olarak telefonda uygulamalarda işim oluyor. Autocad, excel tarzı ve...
Bütün bunları bir araya getirerek çok güzel yapmışsınız. Fakat sizden ricam benim gibi bu terimlere uzak kişiler için kısa kısa neler olduğunu yazabilir misiniz? Ben şuanda poco x3 alma arefesindeyim.
Mesela mod nedir? Kernel nedir? Rom nedir? Telefonu ilk aldığımızda neler yapmalıyız? Sadece...
Anladım. Peki uygulamalarda kasma donma olayı gibi şeylerle karşılaştınız mı? Böyle donanıma sahip bir telefonda bu tarz sıkıntıların çıkmaması gerekir çünkü.
Arkadaşlar ben de Mi 8 Se'den Poco X3'e geçme arefesindeyim. Telefonda genel olarak Autocad, Excel tarzı uygulamaları kullanıyorum. Twitter vs. sosyal medya uygulamalarını kullanıyorum ve çok az oyun oynuyorum. Sizce bu cihaz beni memnun eder mi? Hangi konularda beni üzebilir? Tavsiyelerinizi...