Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam kesin bilgimi :D 2027 ye kadar açılır garanti. En kötü ihtimalle direnç kayıt bulunur bile. Tarihte her zaman xiaomi cihazlara kayıt bir şekilde olmuş. :d
H.kadioglu Hocam başka forumlarda arkadaşlar direnç kayıtlı ürün almayın donanımsal olarak çok sorunları çıkıyor diyorlar doğru mu ? Birde merak ettiğim bu kayıt işleminde cihazın içi açılıp bir şeyler mi yapılıyor ?
Arkadaşlar merhaba bulgaristandan telefon getirme durumum var sizce mi 15 ya da mi 14 alınır mı ? Server durumları şuanda kapalı diyorlar ama ben o işlerden pek anlamam ne yapmalıyım sizce. Küçük amiral gemisi bir tel istiyorum bütçem 30k. Başta telde olur öneriniz nedir ?
Arkadaşlar merhaba bulgaristandan telefon getirme durumum var sizce mi 15 ya da mi 14 alınır mı ? Server durumları şuanda kapalı diyorlar ama ben o işlerden pek anlamam ne yapmalıyım sizce. Küçük amiral gemisi bir tel istiyorum bütçem 30k.