qemarch kullanıcısının son içeriği

1. qemarch

Çözüldü Sorun sarmalı

Global stabilin miflash tool versiyonunun içinde vardı hocam
  2. qemarch

Yardım cihazı bul depolama alanı hasarlı

https://forum.miuiturkiye.net/konu/sorun-sarmali.56641/ Aynı sorunu bende yaşadım hocam konunun sonlarını oku
  3. qemarch

Çözüldü Wifi açılmıyor.

Evo x den sonra aynı sorun bendede oldu Çözüldü - Sorun sarmalı en son yaptiklarimizla düzeldi incele istersen
  4. qemarch

Soru Batarya performansı rom önerisi

MiRoom (stabil)öneririm hocam ben pil performansından memnun kaldım
  5. qemarch

Rehber Redmi K20 / Mi 9T Özel (Custom) ROM Koleksiyonu

Hocam aosp diğer romları bilmem ama evolution x e geçme sakın miui a dönünce tel pert oluyo
  6. qemarch

Yardım Mi 9t eu rom

Hocam globaldede malum işlem yapılıyor illa eu yüklemek şart değil 1569839026 Cihaz mi9t hocam eu rom yüklü olduğu için o k20 yazması için rahat olsun
  7. qemarch

Çözüldü Sorun sarmalı

Aynen hocam belki aynı sorunu yaşayan olur. Bende eu 10.3.15 e geçtim batarya için mi room daha iyi diyolar ona geçmek istiyorum ama korkuyorum böyle kullanıcam uzun bi süre
  8. qemarch

Çözüldü Sorun sarmalı

clap~~clap~~ Hocam Allah senden razı olsun haha--haha-- yaptıklarının aynısını yaptım persist i twrp den yükledim persist seçip yükledim (modem yada boot seçip değilde) sonra düzelmedi twrp den herseyi wipeladım persisti attım içine telefonun tekrar twrp den wipe lı haldeyken persisti yukledim...
  9. qemarch

Çözüldü Sorun sarmalı

Yok hocam malesef persist i de hallettim zenex hocam sagolsun rootlayıp denedim fakat duzelmedi yazma korumalı olduğu icin sanırım beni aştı telefoncuya vericem
  10. qemarch

Çözüldü Sorun sarmalı

Çözüme yaklaşmama çok az kaldı (:| sadece birisi bana şu yazma korumasını nasıl kaldıracağımı anlatsa yeter bilen biri varsa yardım edin lütfen elin gavurları çözümleri bulmuş çevir çevir imanım gevredi tam yaptım dedim bu çıktı
  11. qemarch

Çözüldü Sorun sarmalı

hocam şu kısmı yapamadım twrp nin advanced>Terminalde 2 satır alt alta yazamıyorum birde burda herhangi bir yeri değiştirmeme gerek var mı yardımcı olabilir misin 5. In the TWRP Main Menu. Go to Advanced ------ Terminal 6. Write the below 2 lines: simg2img /sdcard/persist.img...
  12. qemarch

Çözüldü Sorun sarmalı

Evo romda wifi kullanabildiğime göre donanımsal problem yok diye düşünüyorum. evo romda mac adresi yazıyor ama evo hariç diğer romlarda aşağıdaki gibi mac adresleri eğer mac problemini düzeltirsem problem çözülür diye düşünüyorum onu araştırcam biraz
  13. qemarch

Çözüldü Sorun sarmalı

1-Hocam burdan miflash tool indir o bi kenarda kalsın. 2-Sonra bunu indir. Programı aç usb hata ayıklamayı aktif edip pc ye bagla telefonu Offical ROM u seçip global stable seç indirmeye baslaşın ben bunu sadece flashlancak romu indirmek için kullandım indirdikten ve rardan çıkardıktan sonra...
  14. qemarch

Çözüldü Sorun sarmalı

Hocam ben miflashla global yukledim onda skıntı olmadı anlatırım problem wifi
  15. qemarch

Çözüldü Sorun sarmalı

aynen öyle oldu hocam biri yok mu şu sorunu bulucak.
Üst Alt