PyhX kullanıcısının son içeriği

1. PyhX

Yardım IMEI 2'yi IMEI1 slotuna taşımak mümkün mü?

Merhaba Mi 9 Lite cihazım var, garantisiz almıştım band 20 vs hiçbir hat sıkıntısı yok. Tek sorunum, imeinin sim2 slotuna atılmış olması bu sebepten ötürü diğer slota sd kart takamıyorum. imei2nin yerini imei1 ile değiştirebilir miyiz? gene tek imei olacak band 20 kaybolmayacak sadece imeinin...
  2. PyhX

Uygulama Mi9 Lite Netflix Siyah Ekran Çözümü

Merhaba. Bildiğiniz üzere Mi9 Lite Netflix uygulamasında film/dizi izlerken siyah ekranla karşılaşıyorsunuz, sadece ses geliyor ancak görüntü yok. Çözüm için cihazın Magisk ile rootlanmış olması gerekmekte. --Çözüm-- Magisk>İndir>Arama Tuşu> liboemcrypto disabler yazıp gerekli modülü indirip...
  3. PyhX

Diğer Mi9 Lite Ram Kullanımı

Mi9 Lite kullanıcıları ram kullanımlarını ve kullanmış olduğu romları yazarsa sevinirim Ram Kullanımı 2.8/6 EU Rom Beta
  4. PyhX

Soru Mi9 Lite Kırılmaz Ekran Önerisi

Mi9 Lite kullanan arkadaşlar hangi kırılmaz ekranı almalıyım kalite açısından? Ekranı full kaplayan koruyucular mı yoksa sadece ekranı kaplayan koruyuculardan almalıyım görünüm açısından hangisj daha hoş duruyor ekranın kaba gözükmesini istemem.
  5. PyhX

Soru Garantisiz Telefon Satıcısı Önerisi

Merhaba arkadaşlar, garantisiz sıfır telefon satın almayı düşünüyorum şuan bildiğim güvenilir 2 satıcı var SEMERS İLETİŞİM ve TURAN GSM. Bildiğiniz güvenilir farklı bir satıcı daha var mı istediğim modeller tükenmiş durumda.
  6. PyhX

Yardım TuranGSM, Semers Garantisiz Alınır mı?

Arkadaşlar Mi9 SE almayı düşünüyorum, garantisiz olarak almak istiyorum. Bu tür yerlerden alınan cihazlar 0 mıdır? IMEI kayıtlarının silinme uçma ihtimali var mıdır? Band20 problemi varsa çok etkiler mi çözümü var mıdır? Garantisiz telefon alanınız satananız varsa bildiklerini paylaşırsa...
  7. PyhX

Yardım Mi A3 vs Redmi Note 8

IPS ekranlarda bolbol ghostscreen var, amoled ekran çok hoş duruyor, bence gözle farkedilir bir piksel sorunu olmaz hocam, ayrıca amoled renkleri çok doygun, redminote4 kullanıyorum FHD1080x1920 ekran çözünürlüğü var A3 alsam göze çarpan bir bulanıklık olur mu?
  8. PyhX

Yardım Mi A3 vs Redmi Note 8

Merhabalar yeni telefon almayı düşünüyorum. Fakat bu iki cihaz arasında kaldım ikisi de birbirini tamamlıyor.. A3 POZİTİF YÖNLERİ Başta amoled+ olması, parmak izinin ekrana gömülü olması vb etkenler note8 alma diyor.. RN8 POZİTİF YÖNLERİ Başta TASARIMI, makro kamerası(çok gerekli olmasa...
  9. PyhX

MIUI 11 Redmi note 8 China Rom'una MİUİ 11 Stabil sürümü geldi!

Redmi note 8 kullanıcısı olarak redmi note 8i öneriyor musunuz acaba
  10. PyhX

Sohbet Yeni Telefon Tavsiyesi

IMEI işlemli sıcak bakamıyorum hocam 1572810470 Bağlantı problemleri mevcut mu mi8 lite çok tartışılan bir telefondu forumda
  11. PyhX

2000i aşkın durumda mi9t 1572810321 A3ü inceledim müthiş ama aosp yakışmıyor sanki hocam miui arayüzlü mümkünse
  12. PyhX

Yeni telefon almayı düşünüyorum. 1500-1600 tl çok zorlarsa 1900tl civarında donanım olarak fiyatının hakkını veren hangi telefonları önerirsiniz? Sıfır cihaz istiyorum. Ayrıca kamera konusunda güzel performans alabileceğim.
Üst Alt