Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vacuum mop pro 2+ aldım salon ile mutfagın köşesi L şeklinde ancak haritlamayı açıp çalıştırdıgımda ürün salonu geziyor mutfagı hiç bi şekilde gösteremedi kaç kere sıfırladım ama sonuc hep aynı ürün salonda sarjda duruyor baslattıgımda salonu ve diger odaları dolasıyor ama mutfaga hiç bi şekilde...
2+ aldım mutfakla salonun giriş kapısı yan yana ve salonda duruyor süpürge ancak haritalama için genel temizlik baslattıgımda mutfagı bir türlü görmüyor robot. Önüne durup zorla soktugumda da girişi duvar olarak algılıyor nasıl bi çözüm bulabilirim. Mutfakla salonun giriş kapısı L şeklinde oraya...
Mi 10 cihazım 12.5.2 güncelleme dogrulama sorunu veriyordu şimdi de bugün baktım 12.2.6 gelmiş onda da güncelleme dogrulama sorunu veriyor nereye kadar dogrulama sorunu vermeye devam edecek bi fikri olan var mı
Mi 10 cihazım 12.5.2 güncelleme dogrulama sorunu veriyordu şimdi de bugün baktım 12.2.6 gelmiş onda da güncelleme dogrulama sorunu veriyor nereye kadar dogrulama sorunu vermeye devam edecek bi fikri olan var mı
Su yüzden sordum telefonumu ilk kurdugumda son yükleyemedim güncellemeye gelebilmek için 2 güncelleme yapmıştım da 12.5.2 ye takılı kalıp güncelleyememekle uğraşmak istemiyorum o zmaan beklemeye devam
Bunu yaparsam cihaz garanti dışı mı kalır ?
1642251494
Android 12 geldiginde güncelleme kontrolu yaptıgım da 12.5.2 ddegil de 13 mü cıkacak peki 12.5.2. yi yükselmeden direk kendi uygulamasından direk 13 ü yükleyebilir miyim
İki tane görsel ekledim dediginiz gibi bir seçenek yok mıuı 12 yazan yere basılmıyor ve güncelleme kısmında basılacak herhangi bi yer yok o yüzden paket seçemiyorum ilk reşsmdkei gibi güncellemeyi indiriyor ancak kuruluma gelince hata veriyor ve tekrar bastan alıyor manuel güncelleme yükleme...
Bunu nasıl yapacağım normalde xioami cihazlarda güncelleyici oluyordu üç noktaya basıp paket seçimi yapabiliyordum ama bu cihazda herhangi bi müdahale de bulunamıyorum resimdeki durum haricinde herhangi bi müdahale yapamıyorum
mi 10 cihazımı mıuı global 12.0.6.0 QJBMIXM dan 12.5.2.0 RJBMIXM' e güncellerken güncelleme doğrulama hatası alıyorum ve indirdiğim güncelleme kendini silip tekrar indirmeye başlıyor. lütfen bir çözüm söyleyin bana. cihazı 2 gündür güncellemeye çalışıyorum ama olmuyor. ekran fotoğrafını yolluyorum
Kolay gelsin mi 10 cihazımı 12.5.2 ye güncellemeye çalıştığımda paket iniyor ancak yeniden baslat dediğimde dogrulama sorunu diyor paketi yüklemiyor ne yapmam gerek ? Cihazın şu an ki sürümü 12.0.6