Prmhalil66 kullanıcısının son içeriği

1. P

Çözüldü Vacuum mop pro 2+ 3d haritalama sorunu

Vacuum mop pro 2+ aldım salon ile mutfagın köşesi L şeklinde ancak haritlamayı açıp çalıştırdıgımda ürün salonu geziyor mutfagı hiç bi şekilde gösteremedi kaç kere sıfırladım ama sonuc hep aynı ürün salonda sarjda duruyor baslattıgımda salonu ve diger odaları dolasıyor ama mutfaga hiç bi şekilde...
  2. P

Mi 10 12.2.6 sorunu

Mi 10 cihazım 12.5.2 güncelleme dogrulama sorunu veriyordu şimdi de bugün baktım 12.2.6 gelmiş onda da güncelleme dogrulama sorunu veriyor nereye kadar dogrulama sorunu vermeye devam edecek bi fikri olan var mı
  3. P

Yardım Mi 10 mıuı 12.2.6 güncelleme dogrulama sorunu

Mi 10 cihazım 12.5.2 güncelleme dogrulama sorunu veriyordu şimdi de bugün baktım 12.2.6 gelmiş onda da güncelleme dogrulama sorunu veriyor nereye kadar dogrulama sorunu vermeye devam edecek bi fikri olan var mı
  4. P

MIUI 12.5 Mi 10 hata

mi 10 cihazımı mıuı global 12.0.6.0 QJBMIXM dan 12.5.2.0 RJBMIXM' e güncellerken güncelleme doğrulama hatası alıyorum ve indirdiğim güncelleme kendini silip tekrar indirmeye başlıyor. lütfen bir çözüm söyleyin bana. cihazı 2 gündür güncellemeye çalışıyorum ama olmuyor. ekran fotoğrafını yolluyorum
  5. P

Soru Mi 10 12.5.2 dogrulama sorunu

Kolay gelsin mi 10 cihazımı 12.5.2 ye güncellemeye çalıştığımda paket iniyor ancak yeniden baslat dediğimde dogrulama sorunu diyor paketi yüklemiyor ne yapmam gerek ? Cihazın şu an ki sürümü 12.0.6
Üst Alt